Gizli Tanık Ortaya Çıktı.
-
1 Liradaki ATATÜRK resmini kaldırdılar siz ne diyonuz?
SweetyVolty tarafından 06/Kas/12 22:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Akıldan geçen yolu kazmışlar
Ben geçer miyim yok
Ah bu diyarda kimi yakmışlar
Haberin var mı koç
Saygıdan geçen yolu yakmışlar
Ben geçer miyim yok
Ah bu diyarda kimi asmışlar
Haberin var mı koç
Sonumdan geçen yolu asmışlar
Ben geçer miyim yok
Komşu toprağa kimi gömmüşler
Haberin var mı koç
Manası yoktur yok
Yok bu alemin nakarat(2 kez)
Manası yoktur yok
Yok bu gafletin
Gönülden geçen yolu gömmüşler
Ben geçer miyim yok
Ah bu diyarda kimi kesmişler
Haberin var mı koç
Sanattan geçen yolu kesmişler
Ben geçermiyim
Karşı köprüden kimi atmışlar
Haberin var mı koç
Manası yoktur yok
Yok bu alemin
Alası yoktur yok
Yok bu gafletin -
Bu semdin sakik denen serefsiz bilgöl de 33 silahsiz er i sehit eden kisidir.
ayrica cift tarafli bir ajandi ancak devlet ile alakasi yoktu
adam hem derin devlete hem de pkkya calisan biri
bingöldeki katliaminin oldugu zamanlardi pkk semdin sakikin derin devlet icin de calistigini ogrenip infazina karar vermisti oda hemen devlete teslim olup beni koruyun bildiklerimi aciklayacagim size bilgiler verecegim demisti.
simdi odun meyve vermeye basladi
aslinda zamaninda yeterince bilgi alindi bu serefsizden neden hala besledikleri anlasiliyor
tayyikcik bu iti kendi cikarlarina kullanmak icin sag tutmus demekki.
-
Rebel_Rider bunu yazdı
bas bas bağırıyorlardı teröristler qeliyor diye.. wur emri qelmiyordu.. telsizi kapatıyorlardı..
gökyüzünden qörüyorlardı teröristlerin qeldiğini herhangi bir önlem alınmayınca mehmetçiğimiz şehit oluyordu..
sen olsan düşünmezmisin askeriyenin içinde bişeymi war diye..
kimse demiyormu kimse düşünmüyormu..
bu generaller eminim boşuna yatmıyorlar..
ii peki o generaller paşalar içeri girdi ne değişti ? durum aynı.halen teröristler gözüküyor ama bişi yapılmıyor.demek ki sorun onlar diilmiş.git art niyetini orda ara.birde bu devlet işi öle deneme yanılma ile olmaz...
-
Rebel_Rider bunu yazdı
bas bas bağırıyorlardı teröristler qeliyor diye.. wur emri qelmiyordu.. telsizi kapatıyorlardı..
gökyüzünden qörüyorlardı teröristlerin qeldiğini herhangi bir önlem alınmayınca mehmetçiğimiz şehit oluyordu..
+ olaraktan şunu söylemek isterim.
Öcalanın sağ kolu adamlar mitten çıkmıştı. Adı üstünde istihbarat. Ne yapacaklardı yani?
-
Rebel_Rider bunu yazdı
Bu konulara girmek istemiyorum ama söylemeden edemiyorum...
Aktütün'ün basılması içerdeki adamlar zamanında olmadı, katır sırtında taşınanlar ve biz orayı BBG evi etmiştik güya, sorguladınız mı?
Bingölde asker konvoyu vuruldu, birgün sonra aynı yerde yine olay oldu bunu da içerdekiler yapmadı değil mi?
Eğer sizin mantığınızla hareket edeceksek şu anki ordunun komple dağıtılması gerekir...
Olay sen istihbaratını dışardan alırsan babayı tutarsın olayıdır. Ve bu istihbaratı vermeyi vaad edip vermeyenler vakti gelince halkı yönlendirmek adına herşeyi ortaya saçar...
-
Bu generaller tabiki boşuna yatmıyor. Yıllarca çalış, çabala, şavaş. Sonra kürtçüler, bölücüler, şerocular, cumhuriyet düşmanı pezevenkler toplanıp seni "terör örgütü lideri/üyesi" diye hapse tıksın. Adaletini skeyim Türkiye.
-
Rebel_Rider bunu yazdı
o generaller orada boşu boşuna yatıyorlar. bir şey bilmeden konuşmayalım.
açıp oku o davadaki hataları.
-
Bir avuç vatanımızda ,hainmi ararsın, terörmü ararsın,soyguncumu ararsın, yalancı düzenbazmı ararsın her bok var.
Bugün abd seçimlerini izliyorumda sanki seçimleri festival havasında geçiyor.Adamlar sanki bayram ediyor.
Tüm mikroplarını bize atmışlar sanki...
-
Vaybe tahribatta ne kadar vatan haini, tayyipci kopek varmista haberimiz yokmus.