Göbek Eritme Teknikleri
-
Günümüzde düzensiz beslenme, hareketsizlik ve benzeri bir çok etken yüzünden bir çok erkek ve bayan bu göbekden şikayetci :)
Bende son zamanlarda iyice farkettim ki göbeğim çıkmaya hatta büyümeğe başlamış :)
Baya araştırdım ama internette aslı olmayan bir çok saçma sapan kaynağı belirsiz yazılar var.
Göbek eritme olayında bence en önemli şey birincisi yemeği azaltmak.İkinci olayda bol bol mekik ve hafif tempolu yürüyüş.Bazı sitelerde istedğin kadar mekik çek yinede göbek erimez sadece yağ tabakasının altındaki kaslar gelişir demiş.Bence bu saçma.
Ben bu görüşe karşı çıkıyorum.En basitinden...Mekik çekmekte elbet kalori yakar.Sonuçta kalori yakmakta zayıflamaya yardımcı olur.
Bir insan kendini zorlamadan düzenli nefes alıp vererek günde 3-5 er arttırarak 1 ay için günlük 500 mekiğe kadar çok rahat çıkar diye düşünüyorum.Tahminimce günde 500 mekik çeken bir insan da yemesine dikkat ederse 3-5 ay içinde göbeği eritir.
Bu günden itibaren başlıyorum yediklerime dikkat etmeye ve mekik çekmeye. 30 gün sonraki hedefim günlük 600-800 arası düzenli mekik.Yılmayacağım ve gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.Bakalım sonuç ne olacak
Sizlerde konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız güzel olur diye düşünüyorum.
Lütfen konuyu geyiğe çevirmeyin..
-
Burayıda gelişmeler için alıyorum :)
-
http://www.twohundredsitups.com/
buraya bakmanı tavsiye ederim -
Hocam adını çok duyuyorum ama kendisinin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Mekik çekmek nasıl bir şeydir?
-
Vücuda bira takribinden sonra olusan göbek için bira içmemek dısında bir çözümü varmı :D
-
Fazla mekiğin göbeği eritmemesinin sebebi, bölgesel zayıflama diye bir olayın olmamasıdır. Mekikte yaktığın kaloriler sadece göbekteki yağları kullanmaz, tüm vücuttakileri kullanır.
Dolayısıyla göbeği eritmek için koşmak, bisiklet, yüzmek gibi sporlar mekikten daha etkilidir. Tabii ki göbekteki yağları erittikten sonra alttaki görüntünün güzel olmasını istiyorsak karın kaslarına yönelik çalışmak gerekir..
-
Hoca mekik çekme :) Koş, göbeği eritmek istiyorsan çok yeme, KOŞ...
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Fazla mekiğin göbeği eritmemesinin sebebi, bölgesel zayıflama diye bir olayın olmamasıdır. Mekikte yaktığın kaloriler sadece göbekteki yağları kullanmaz, tüm vücuttakileri kullanır.
Dolayısıyla göbeği eritmek için koşmak, bisiklet, yüzmek gibi sporlar mekikten daha etkilidir. Tabii ki göbekteki yağları erittikten sonra alttaki görüntünün güzel olmasını istiyorsak karın kaslarına yönelik çalışmak gerekir..
-----------------------------Mekikte yaktığın kalori sadece o bölgedeki yağları yakmayabilir bu doğru olabilir ama sonuçta tüm vücütta bir yag yakımı söz konusu ise en çok yag yakımı karın ve miğde kısmı çalıştıgı için en çok o bölgede etkili olacaktır.
-
koşmadan göbek erimiyo hocam demedi deme. test edildi onaylandı
-
Hocam benim göbek iyice çıktı. Üç tane mekik çekemiyorum öyle kolay değil. Bir an önce çözüm bulmak şart oldu :(
-
Büyük yılanlar büyük kayaların altında yaşarlar ya seviyorum ben göbeğimi.Arpa ambarı gibi mübarek =)