folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Göbek Eritme Teknikleri

Göbek Eritme Teknikleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Günümüzde düzensiz beslenme, hareketsizlik ve benzeri bir çok etken yüzünden bir çok erkek ve bayan bu göbekden şikayetci :)

Bende son zamanlarda iyice farkettim ki göbeğim çıkmaya hatta büyümeğe başlamış :)

Baya araştırdım ama internette aslı olmayan bir çok saçma sapan kaynağı belirsiz yazılar var.

Göbek eritme olayında bence en önemli şey birincisi yemeği azaltmak.İkinci olayda bol bol mekik ve hafif tempolu yürüyüş.Bazı sitelerde istedğin kadar mekik çek yinede göbek erimez sadece yağ tabakasının altındaki kaslar gelişir demiş.Bence bu saçma.

Ben bu görüşe karşı çıkıyorum.En basitinden...Mekik çekmekte elbet kalori yakar.Sonuçta kalori yakmakta zayıflamaya yardımcı olur.

Bir insan kendini zorlamadan düzenli nefes alıp vererek günde 3-5 er arttırarak 1 ay için günlük 500 mekiğe kadar çok rahat çıkar diye düşünüyorum.Tahminimce günde 500 mekik çeken bir insan da yemesine dikkat ederse 3-5 ay içinde göbeği eritir.

Bu günden itibaren başlıyorum yediklerime dikkat etmeye ve mekik çekmeye. 30 gün sonraki hedefim günlük 600-800 arası düzenli mekik.Yılmayacağım ve gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.Bakalım sonuç ne olacak

Sizlerde konu hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız güzel olur diye düşünüyorum.

Lütfen konuyu geyiğe çevirmeyin..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Burayıda gelişmeler için alıyorum :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

http://www.twohundredsitups.com/

buraya bakmanı tavsiye ederim

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Hocam adını çok duyuyorum ama kendisinin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Mekik çekmek nasıl bir şeydir? 

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

Vücuda bira takribinden sonra olusan göbek için bira içmemek dısında bir çözümü varmı :D

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Fazla mekiğin göbeği eritmemesinin sebebi, bölgesel zayıflama diye bir  olayın olmamasıdır. Mekikte yaktığın kaloriler sadece göbekteki yağları kullanmaz, tüm vücuttakileri kullanır.

Dolayısıyla göbeği eritmek için koşmak, bisiklet, yüzmek gibi sporlar mekikten daha etkilidir. Tabii ki göbekteki yağları erittikten sonra alttaki görüntünün güzel olmasını istiyorsak karın kaslarına yönelik çalışmak gerekir..

Blue Screen of Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hoca mekik çekme :) Koş, göbeği eritmek istiyorsan çok yeme, KOŞ...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:
    -----------------------------

Fazla mekiğin göbeği eritmemesinin sebebi, bölgesel zayıflama diye bir  olayın olmamasıdır. Mekikte yaktığın kaloriler sadece göbekteki yağları kullanmaz, tüm vücuttakileri kullanır.

Dolayısıyla göbeği eritmek için koşmak, bisiklet, yüzmek gibi sporlar mekikten daha etkilidir. Tabii ki göbekteki yağları erittikten sonra alttaki görüntünün güzel olmasını istiyorsak karın kaslarına yönelik çalışmak gerekir..

-----------------------------

Mekikte yaktığın kalori  sadece o bölgedeki yağları yakmayabilir bu doğru olabilir ama sonuçta tüm vücütta bir yag yakımı söz konusu ise en çok yag yakımı karın ve miğde kısmı çalıştıgı için en çok o bölgede etkili olacaktır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

koşmadan göbek erimiyo hocam demedi deme. test edildi onaylandı

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Hocam benim göbek iyice çıktı. Üç tane mekik çekemiyorum öyle kolay değil. Bir an önce çözüm bulmak şart oldu :(

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

Büyük yılanlar büyük kayaların altında yaşarlar ya seviyorum ben göbeğimi.Arpa ambarı gibi mübarek =)

Toplam Hit: 3941 Toplam Mesaj: 27