Göbek Eritme Teknikleri
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
koşmadan göbek erimiyo hocam demedi deme. test edildi onaylandı
Bak bu arkadaş da tecrübeli bu konuda ( : -
yerebakan bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
koşmadan göbek erimiyo hocam demedi deme. test edildi onaylandı
Bak bu arkadaş da tecrübeli bu konuda ( :
-----------------------------Bende bi ara deli gibi mekik çekiyordum hocam göbek var diye ama hiçbi faydası olmuyo. o kasların önündeki yağ öylece duruyo. ama 2-3 ay hergün düzenli olarak orta-hızlı arası tempoda hergün yarım saat - 45dk koş yorulduğunda bırakma o zaman hiçbifaydası olmuyor böyle dayanma sınırlarını zorlayacak kadar git. bacaklarını büyük aralıklarla açarak koş. bisiklet sür mesela, heryere bisikletle git onunda acayip faydası oluyor
-
Göbeği eritmem lazım ... Takipteyim..
-
EpheSuS bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------Bende bi ara deli gibi mekik çekiyordum hocam göbek var diye ama hiçbi faydası olmuyo. o kasların önündeki yağ öylece duruyo. ama 2-3 ay hergün düzenli olarak orta-hızlı arası tempoda hergün yarım saat - 45dk koş yorulduğunda bırakma o zaman hiçbifaydası olmuyor böyle dayanma sınırlarını zorlayacak kadar git. bacaklarını büyük aralıklarla açarak koş. bisiklet sür mesela, heryere bisikletle git onunda acayip faydası oluyor
-----------------------------Dediğin gibi yardırınca eklemler geberiyor ama,belirli bir seviyeye geldikten sonra öyle yardırnak daha faydalı,kalbi falan saymıyorum bile
-
yerebakan bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------Dediğin gibi yardırınca eklemler geberiyor ama,belirli bir seviyeye geldikten sonra öyle yardırnak daha faydalı,kalbi falan saymıyorum bile
-----------------------------alışana kadar eklemleri kasları falan ağrıyor vücut soğuduktan sonra adamın ama 1 hafta dayanıp devam ederse uyku düzeninde güzel oturtursa sorun kalmıyor hayatın normal bi parçası gibi oluyo
-
gece 1 saat tempolu yürümek , olayı tamamen bittiriyor.
hem kızlar genelde göbekli erkekleri sever . erkek dedinizmi göbekli , balkonlu olur.
isterseniz topiğe katılan userleriden birer göbek foto alalım ..
neyse işin sakası
kolay gelsin
herkese hayırlı işler hayırlı cumalar