Göğüs Kası Nasıl Yapabilirim ??? :(
-
Merhabalar,
ben kendim vücut gelistirmesi yapiyorum 3 seneden beri.
olurya fikrini degistirirsin aletle calismayi denersen, butterfly denilen cihazi kullanman sart.
bunun disinda enerji besinleri var vücut gelistirenler icin. özel olarak gidip bir randevu alip sana uygun olani söyleyecek kisilere gitmen gerek.
Evde yapman pek bir isine yaramaz cok uzun süreli yapman gerekecek.
amele_2 nin dedigi metod dogru. yere sirt üstü yat. sag ve sol 5er kg lik hantal kaldir. yukari asagiya degil, sanki alkislarmis gibi.
Kollar ortada birlesecek.
boy kg kac? vücut yapina göre degisir.
sinavla gögüs kasi yapilmaz.cok uzun sürer.
mekikte karin kaslari icin.
bol bol c vitamini al.. yardimci olacak.
Hoscakalin. -
Badi Salonları Var Aylık 25 30 ytlye Onlara Gıt 3 Ayda Arnold GİBİ oLURSUN aMA 3 aY cIKMICAN)))
-
kardeş sana msn mi gönderdim istersen ekle sana msn aracılığıyl ayrdımcı olmaya çalışayım.
-
hızlı sonuç istiyorsan şınav çekceksin ve protein bol alcaksın 2 ay falan çalış sonra bırak1-2 hafta içinde kasların şişmeye başlar
bu arada gecmiş olsun -
Merhabalar,
suiqast ben 3 senedir yapiyorum düzenli :) arnold gibi olamadim niye? o kadar basit mi saniyorsunuz ezbere konusmayalim lütfen.
arnold dediginiz amerikan usagi pislik, 15 yaslarinda basladi ve halada calisiyor :)
Hoscakalin -
yav adam doktor önerisinden yaptığını söylüyor. Gerek yok salona felan yav. Git odanda mis gibi mekiğini şınavını çek kardeş. Ne gerek var salon malon, badici mi olcak adam ? :P
-
Lafın Gelişi Dedik Hafız>>>
-
balfix kasıcaksın hoja..!! 15 tane avuç için kendine bakr şekilde ..15 tane avuç içi karşıya bakar şekilde kasıcaksın..!! arada 3'er 5'er şınav mekik çerez niyetine ii gider..!!
-
eyvallah, yok abartıya meal vermeyek hocam. Yazzık günah, ben acıyom o salona para veren adamlara zaten. Gidip inşaatta daş daşısa üstüne birde para alıcak halbuki farkında değil !
-
boy 1,78 m
Kilo 70
şu sırf üstü bidon işini yapacağım galiba. Bide bol protein alacaz . Offf hiç sevmem bu işleri ama işte sağlık :(
Teşekkürler arkadaşlar başka önerileriniz varsa yazın okuyorum ben :(.
Bide işm gücüm yok salon malon gidemem. Evde yapmaya bile üşenirim ben salon neymiş. Üstüne bide para verecen. Parası önemli değilde uğraşamam ben salonla malonla.
Bide balfix i düşündümde evde neye çekecem kendimi ampul var ona demir bağlasam olur mu :P
Bide dediğim gibi eneji içeceği hap cart curt istemem.
Şu sırf üstü elinde 2,5 litre bidonla yapılan hareketi ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.
Toplam Hit: 25362 Toplam Mesaj: 53