Göğüs Kası Nasıl Yapabilirim ??? :(
-
son sorumu cevaplasınlarda öyle. (Ayrıca kafama başka şey takılmazsa :) )
-
Hojam,
Göğüs çalıştırmak için çok yöntem var ama sen benç press yapacaksın. 20 kg ile başlayıp arttıracaksın. Kasları parçalayarak yapılan teknikler vücudu şekillendirir. Aksi taktirde maymun gibi birşey olursun.. -
Aşırı Agır şeyler kaldırırsan ve bir alet var adı neydi unuttum(sırt üstü yatıp ayakların ile agır şeler kaldırmaya yarıyor) onu kullanırsan boyun kısa kalabilir
-
bul bi basket topu, git en yakın basket sahasına günde en az 2 saat oyna bu şekilde sıkılmazsın hem. ben bu şekilde yaptım..
-
olm uraşmayın böle şelerle ya nası olsa 10 sene sonra yağlı mağlı bişi olcaz:D bak ben hiç takııommu acaip zayıfım
187 boy a 57 kilo ama umrumda deil yani:D -
yüzüceksin abi bol bol yoksa olmaz herşeyin başı yüzme. 100 kg çeken adam ben zyıflıyım diye body'e yazılıyo lan mal boğazını kesmeden body'e gitsen nolur öküz gibi şişerşin daha kötü olur ne o öyle hem kaslı hem yağlı pehlivan gibi öğğğ
-
kardes onun adı halter :D
nıcksız walla ya bende hıc kasmıyom habıre yıyom
180 boy 80 kg :D -
alıntı
Hojam,
Göğüs çalıştırmak için çok yöntem var ama sen benç press yapacaksın. 20 kg ile başlayıp arttıracaksın. Kasları parçalayarak yapılan teknikler vücudu şekillendirir. Aksi taktirde maymun gibi birşey olursun..
alıntı
press ne? -
Göğüs Kası..
Günde adaleli 40 tane mekik 50 tane yuvarlak barfiks çek tüm bunları yaparken ibonun tombul tombul memeler şarkısını dinle 1 haftaya kalmaz kas çıkar haa o olmadımı...
dua et. -
bu iş ne mekikle nede şınavla olur gögüs kası okadar basit degil gögüskası için 3 ayrı biçimi vardır üst gögüs yan lar şekil için bide alt taraf biraz düzgün durması için diyosanki ya sadece alık için vericeksin bitane dambul seti genelde teki 10 kg falan olur 2 adeti kaptınmıydı biraz ıısn ma turlarından sonra düz bi alana yatıcaksın ama sehpa ürü bişeyin üstüne yerde olmaz yada yatakta ilk olarak dombul ları eşit bir şekilde yukarı kaldıracaksın yanlız bütün agırlıkların koyma dışardan gözüktügü gibi egildir neyse yukarı 12 lik 3 set yapıcaksın 2 haraket yana açıcaksın ama eşit biçimde kolları bunuda 3 set 12 lik yapıcaksın sonra alt gögüs çalıştırmak var ama ilkte bunları yap hersette agırlıgı attırmayı unutma bu şekilde düzenli yaparsan yi bir gelişme salarsın yanlız aşırıya kaçma
Toplam Hit: 25360 Toplam Mesaj: 53