folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Göğüs Kası Nasıl Yapabilirim ??? :(

Göğüs Kası Nasıl Yapabilirim ??? :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    son sorumu cevaplasınlarda öyle. (Ayrıca kafama başka şey takılmazsa :) )

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hojam,

Göğüs çalıştırmak için çok yöntem var ama sen benç press yapacaksın. 20 kg ile başlayıp arttıracaksın. Kasları parçalayarak yapılan teknikler vücudu şekillendirir. Aksi taktirde maymun gibi birşey olursun..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    Aşırı Agır şeyler kaldırırsan ve bir alet var adı neydi unuttum(sırt üstü yatıp ayakların ile agır şeler kaldırmaya yarıyor) onu kullanırsan boyun kısa kalabilir

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetdiyarbekir
    ahmetdiyarbekir's avatar
    Erkek
    bul bi basket topu, git en yakın basket sahasına günde en az 2 saat oyna bu şekilde sıkılmazsın hem. ben bu şekilde yaptım..

Azimle defakasyon, Mermerde perforasyon...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    olm uraşmayın böle şelerle ya nası olsa 10 sene sonra yağlı mağlı bişi olcaz:D bak ben hiç takııommu acaip zayıfım

187 boy a 57 kilo ama umrumda deil yani:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yüzüceksin abi bol bol yoksa olmaz herşeyin başı yüzme. 100 kg çeken adam ben zyıflıyım diye body'e yazılıyo lan mal boğazını kesmeden body'e gitsen nolur öküz gibi şişerşin daha kötü olur ne o öyle hem kaslı hem yağlı pehlivan gibi öğğğ

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    kardes onun adı halter :D
    nıcksız walla ya bende hıc kasmıyom habıre yıyom
    180 boy 80 kg :D

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    alıntı
    Hojam,

Göğüs çalıştırmak için çok yöntem var ama sen benç press yapacaksın. 20 kg ile başlayıp arttıracaksın. Kasları parçalayarak yapılan teknikler vücudu şekillendirir. Aksi taktirde maymun gibi birşey olursun..
    alıntı

press ne?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickhel
    nickhel's avatar
    Erkek
    Göğüs Kası..

Günde adaleli 40 tane mekik 50 tane yuvarlak barfiks çek tüm bunları yaparken ibonun tombul tombul memeler şarkısını dinle 1 haftaya kalmaz kas çıkar haa o olmadımı...

dua et.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    W-H-T
    W-H-T's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu iş ne mekikle nede şınavla olur gögüs kası okadar basit degil gögüskası için 3 ayrı biçimi vardır üst gögüs yan lar şekil için bide alt taraf biraz düzgün durması için diyosanki ya sadece alık için vericeksin bitane dambul seti genelde teki 10 kg falan olur 2 adeti kaptınmıydı biraz ıısn ma turlarından sonra düz bi alana yatıcaksın ama sehpa ürü bişeyin üstüne yerde olmaz yada yatakta ilk olarak dombul ları eşit bir şekilde yukarı kaldıracaksın yanlız bütün agırlıkların koyma dışardan gözüktügü gibi egildir neyse yukarı 12 lik 3 set yapıcaksın 2 haraket yana açıcaksın ama eşit biçimde kolları bunuda 3 set 12 lik yapıcaksın sonra alt gögüs çalıştırmak var ama ilkte bunları yap hersette agırlıgı attırmayı unutma bu şekilde düzenli yaparsan yi bir gelişme salarsın yanlız aşırıya kaçma
Toplam Hit: 25360 Toplam Mesaj: 53