Göğüs Kası Nasıl Yapabilirim ??? :(
-
pres ne cavap veriom baba seri olarakyapıcaksın sehpata uzanıp uzun demir çubuga takıcaksın 20 lik agırlıkları 20+20+8 de çubugunki bunu seri olarak yapıcaksın amam bünyen kaldırmaz söliim dışardan gözüktügügibi egildir 48 kilodan ne olur diyen leri çok gördüm:D:D:D
-
yok be kardeşim daha neler.
ne sallıyosuınuz siz ya
ben günde 100 şınav 100 mekik 30 da barfix çekiyorum
bu iş öyle üç beş günde 1 ayda olacak bişey değil
yanlışınız var
-
geçin siz bunları bi body buildingci olarak sana tavsiyem günde 8 adet yumurta tüketeceksin + vitamin haplarınıda yanında alırsan fenada olmaz yani.
şimdi yapacağın egzersize gelince şnavla falan öle göze değer şekilde gögüs kası yapaamzsın taktik basınç taktiği olacak.
sırt üstü yatacaksın abi şimdi halter falan istemem demişsin halter şeklinde bişeyler ayrla işte yukarı aşağı falan indir kaldır
+ kasların büyümesini hızlandırmak istiyorsan bol bolda haşlanmış patates yemen gerekli. -
ben 3 yıl önce gittim body"e a.q ne lan sikim ben böle şeye 1,2 hafta gittim bıraktım Boş iş yaw body"e gidenlere kıl olurum müridler hariç:)
-
RedMilitan hakılsın bab ama sen hale anlamamışsın olayın ne olduğunu tüm yazıları iyi oku felsefik yaklaşmadım sadece yardım için yazdım üşenmeden o kadar yazıyı kopyala yapıştır diil dikkatni cımbızla çekerim Kick Box meselesine gelince Kick Box dünyanın en ağır sporudur bir Kick Box`çunun karşına ne yi getirirsen getir kimi getirirsen getir veya neciyi getirirsen getir. en fazla 30 sn sora onu yerde bulursun... :))) Yani Önce inanman Lazım BU arada sana bir Karşılaştırma Yapayım...
Kick Box`çu Eşittir Kick Box`çu Başka Rakibi OLamaz Boxörlerde Dahilll :)))
Saygılar...
-
Bir kick boxçu ile morihei Ueshiba ya da saito hoca kapişacak, doğrusu nasil olurdu merak ettim
-
Ben Sana Söyleyeyim Söylediklerin Maç Sonunda Tanınmayacak Halde Evlerine Dönerdi Küçük Kızlarıda Aynen Şunu Derdi Babasına AANNEEEEE Öcüüü Çoğğ Korktumm :)))
-
eğer devamlı yapmayacaksan bu çalışmaları ilaçlardan uzak dur yazın günündede buzulun dediği gibi 8 yumurta yeme zaten onlar yumurtanın bütünü değil sadece beyazını yemen gerek sarısı aşırı kolestrole yol açar. Patates haşlamasındada sadece nişasta vardır çalışmadan önce yersen etkisini görürsün gerisi boş. 1sene body yaptım 20 kilo aldım hayvani ölçülere ulşatım ama bırakınca 15 kilo verdim şimdi kas yapmak senin vücut yapına bakar meyilliysen alırsın.Şimdilik sınavla mekikle başla.Mekiğin etkisi yoktur diyenlere şunu derim mekik yaptığın zaman alt ve üst kasların gerilir.Kas geliştirmede en önemli şey kasları germektir.Kasların yeterince gerginleşirse daha iyi çalışırsın.Bu arada git 10 kiloluk dumbell al onlarla çalış.Pazu bile çalıştırsan göğüslerine etkisi olur.Bunu tek bir kas gurubu olarak görme birini çalıştırırken diğerleride az olsa bile çalışır.En azından bu sayede dengeli gelişirsin.
-
Ben Sana Söyleyeyim Söylediklerin Maç Sonunda Tanınmayacak Halde Evlerine Dönerdi Küçük Kızlarıda Aynen Şunu Derdi Babasına AANNEEEEE Öcüüü Çoğğ Korktumm :)))
hahahaha:D -
Merhabalar,
Roque nedir bu kickbox mavrasi anliyamadim.
Kime meydan okuyorsun, yada hangi tipik "erkeklik" egonu tatmin ediyorsun bi aciklarmisin?
Ne kadarda bilmissin sen böyle. Utanmasan KickBox cular herkezi yikar diyeceksin.
Buradaki konu bu degil.
Ayrica PM den niye bana ayni mesaji atiyorsun?
Bu senin abartili ve havali ilk mesajin degil.
Bi alinti yapayimda kendine gel.
Alinti: "Rekorlariniz" forumundan;
Roque: "Söyledikleriniz Hiç Bir Şey Birde Beni Dinleyin...
Askere Gitmeden Önce Tam Tamına 2 Hafta Boyunca Bir Odada Günde En AZ 20 Saat Belirli Saatlerde Oynadığım Bir Oyun Vardı.Bilgisayar Başındaydım 20`nin Altına Düştüğümü Hatırlamıyorum Çünkü Belki Bilirsiniz Oyunu Ragnarok Online Oynuyordum Diğer 4 Saatte de İhtiyaçlarımı Karşılıyordum...
Hatay da Askerlik Yaptım Hudut`ta Manga Çavuş`uydum Hatayın Hassa Denilen Yerinden Başladık Yürümeye Uzm.Çvş 1 Tane Çvş 1 Tane (Yani Ben) Sora 2 Onbaşı ve 4 Er Başladık Yürümeye Sınır Hattında Devirye Yolunda YemekLerimizi Karakollarda Yiyip Yürümeye Devam Ettik 1 Gün Dolmadan Yayladağına Vardık. Tam Tamına 245 Km. Yürümüşüz 18 Saatte... Ayak Tabanlarımıza Kara Sular İnmişti... Çok Acı Vericiydi Üstümüzde Silah ve Cephane Vardı Bide Çevşenimiz :))
ALLAH YARDIM ETSİN ASKER KARDEŞLERİMİZE ZOR İŞ GERÇEKTEN ASKERLİK... "
Sonra cok hosuma giden bir mesaj yazan arkadas, bu dostumuza gereken mesaji yazmistir..
MaviBere: " yuh ufak at len sen hic 245 i 18 e bolmeyi denedinmi,13 km ortalama hız yapio satte,gps de senin yuruyus hızın bellidir ve tempolu yurusen bile satte 6 km yi gecmez senki saatte 13 km ortalama hızla 18 saat yurumussun ohhhaa ulan atarken de destekli at be biraz!!! "
Yani aciklamak istedigim su, buradaki insanlar aptal degil.Yazarken biraz düsünerek yaz.
Normalde tarzim degil kisisel degerlendirme yapmam. Ama sen bunun yolunu kendin kazdin.
Sana sunu söylüyeyim, güc bilekte degil beyindedir.
Sen en kral kickbox cu olsanda, ben seni 1dk sürmez alt ederim ...
:)
Kalem kilici her zaman bükmüstür ;)
Birde kickbox dünyanin en agir sporu oldugunu nerden biliyorsun?
Diger sporlari yaptinmi?
ben örnegin Jiu-Jiutsu , Wing Tsun ve Thai Box yaptim.
eee havami atacagim burda?
Thai Box cuyla karsilas bakalim görelim...
Kick Box daha kac yillik bi spor?
Konu neydi nereye geldi...
cöpe tasinsin bence.
arkadas gereken cevabi aldi zaten.
Hoscakalin!
Toplam Hit: 25361 Toplam Mesaj: 53