folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gökyüzünün Tabakaları (Kuran-I Kerim Mucizesi)

Gökyüzünün Tabakaları (Kuran-I Kerim Mucizesi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:
    -----------------------------

+ Olarak Ozon tabakasındaki delik yüzyıllar önce başladı. Etken sadece İnsanoğlunun değildir. İneklerin mesela fosil yaktlardan sonra 1. sırada olduğunu görürsünüz Gaz salınımına olan düzensizlik grafiğinde. 1400 yılda oluşmadı o 27.4 Milyon kilometrelik delik.

-----------------------------Peki kuranda yedi tabaka diye bahsetmesi bunun apaçık delili değilmi 1400 yıl önce gökyüzünün 7 tabaka olduğunu nereden biliyor

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek

Kurdo o neden biliomuusn?

Bazı insanlar var ve bazı kapasiteleri bazı değerleri inançları var

Bazısına kuranı gösterirsin okutursun derin manasını kendisi çözer delile misale ihtiyacı yoktur
    bazısıda soyutluğu anlayamaz illa somut bişiler ister işte böle insanlara inanç kazandırabilmek için onların inandığı bilimsel bulguları zaten kuranın çoktan yazdığını gösterirsin

Misal:Hadiste derki Vebadan aslandan kaçar gibi kaçınız.  Ve yapılan incelemelerde veba mikrobunun aslana benzedigi görülür

Misal2:hadis:Tırnaklarınızı uzamadan kesiniz.aksi takdirde onların altında şeytanın yavruları ürer.  Tırnağın altının kirle mikroplarla bakterilerle dolduğunu biliyroz deilmi?peki 1400 yıl önce peygamberimiz o insanlara bakteriyi mikrobu anlatsaydı kim anlayabilir inanabilirdi?onun için onların anlayacağı seviyede söledi

Misal3:çorbayı üfleyerk yemeyiniz!  neden?çün kü üflediğinde boğzında asılı olan bakteriler çorbaya geçio ve sıcak olduğundan hüpleterek içiyosun boğazda durmayıp mideye inio orda bu bakteri parazit olarak yaşıo ve sana zarar verio

1000 tane misal yazarım buraya amacını inş anlatabilmişimdir kürdo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

yaw delü dediklerine itirazım yok. ama her otun bokun da way efendim bu kutsal kitapda vardı denmesi de de yalnış.

farzet bu gtün 1+1=2 deniyor. biri çıksa way efendim bu kur'anda söylendi diyor oradan. ertesi günü bir bilim adamı 1+1=3 diye kanıtlarsa nolacak ? bu sefer kur'an yalanlanmış olmicak mı. ben ondan bahsediyorum.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek
    delichoban a katılıyorum. Lütfen dini değerlere biraz daha dikkatli yaklaşalım yoksa arkadaşları istemeden incitirsiniz

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek

Decameron hoca:

Biz solunum yapıyoruz değilmi?Ve CO2 veriyoruz

ve küresel ısınma dediğimiz olay co2 miktarının inanılmaz artışıyla bağlantılı deilmi?Senin örneğin şuna benzio küresel ısınma ilk insandan bu yana var o zaman o insanlarda solunum yapıp co2 veriyodu sera gazları gene çıkamıyodu küresel ısınma vardı dememiz lazım tamam 1400 yıl öncede ozon biraz delikti belkide ama bu büyüklükte deil zarar evrecek boyutta değil hem her deliği çatlak olarak algılarsan işimiz var:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek

Heh kürdo doru söledin işte herşeyde abartı abestir her bilgiyide kurana uyarlamamalıyız haklısın

mEsela benim bilimsel gerçeklere güvenim çok az abi

amerika dünyanın en batısında deilmi dünya haritasında kendisini batı görüyo peki biraz sağa kaydır haritayı japonyanın yanında en doğuda olmucakmı?Bu haritayı yapanlar avrupalılar yani amerikalıların ataları değilmiydi?O zaman bu bilinçli yapılıo hocalar bu ayrı bi tartışma konusu olsun konu sapmasın..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:
    byhacktr bunu yazdı:

Evet kardeşim o zamanlar bunu bilmek  aman ALlahım çok büyüksün.O zamanlar tabi çatlak olmazdı.Şimdieksozdan parfüme her şeye ozon tabakasına zararlı maddeler eklendi.

Deliği ben açıklamış oldum yine bizler onu bu hale getirdik.

+ Olarak Ozon tabakasındaki delik yüzyıllar önce başladı. Etken sadece İnsanoğlunun değildir. İneklerin mesela fosil yaktlardan sonra 1. sırada olduğunu görürsünüz Gaz salınımına olan düzensizlik grafiğinde. 1400 yılda oluşmadı o 27.4 Milyon kilometrelik delik.

Yani inekler deldi demi?

Aşağıda Ozunu Tüketen Maddeler Var Bunların birini bana inek gübresinde gösterebilir misin?

-kloroflorokarbonlar-> en meşhuru

-Halonlar

-Hidrokloroflorokarbonlar

-Karbontetraklorid

-Metilklorofom

-metil bromüd asit tuzu

Birini gösterirsen sevinirim 

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Tırnaktan Vebaya sıçrattın ya helal ossun :) Veba kaplana benzer , HIV da leopar a benzer ispatlanmıştır. Hızlı çorba içmemeliymişiz midemize düşermiş böcükler :) Neyse yazamıcam daha kolay gelsin.. Ne deyim

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    delichoban bunu yazdı:

Decameron hoca:

Biz solunum yapıyoruz değilmi?Ve CO2 veriyoruz

ve küresel ısınma dediğimiz olay co2 miktarının inanılmaz artışıyla bağlantılı deilmi?Senin örneğin şuna benzio küresel ısınma ilk insandan bu yana var o zaman o insanlarda solunum yapıp co2 veriyodu sera gazları gene çıkamıyodu küresel ısınma vardı dememiz lazım tamam 1400 yıl öncede ozon biraz delikti belkide ama bu büyüklükte deil zarar evrecek boyutta değil hem her deliği çatlak olarak algılarsan işimiz var:D

Decamonun dedigi şeyler çok yanlış yerlere çekiliyor adam gayet basit birşekilde her şeyi bilimsel olgularla tartışmayınız diyor...Misal bu atmosfer

örneginde bazı bilim adamları 7 den daha fazla katman oldugunu savunuyorlar..Bu sadece kabul edilen bir sayı olan sayı degil..Aynı atom gibi 

atomun elektron proton ve nötron oldugunu sanıyoruz ama degil fotonlar ve subatomic parcacıklarla dolu....CO2 olayına gelince bu sadece dogal bir cevrimde oldugu için ısınmaya sebep olmuyordu yani doganın bir parcasıydı ozon tabakasının delinmeside doga olaylarına zarar veren bir olgudur

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    konyacity bunu yazdı:
    DecaMeroN bunu yazdı:
    byhacktr bunu yazdı:

Evet kardeşim o zamanlar bunu bilmek  aman ALlahım çok büyüksün.O zamanlar tabi çatlak olmazdı.Şimdieksozdan parfüme her şeye ozon tabakasına zararlı maddeler eklendi.

Deliği ben açıklamış oldum yine bizler onu bu hale getirdik.

Yani inekler deldi demi?

Aşağıda Ozunu Tüketen Maddeler Var Bunların birini bana inek gübresinde gösterebilir misin?

-kloroflorokarbonlar-> en meşhuru

-Halonlar

-Hidrokloroflorokarbonlar

-Karbontetraklorid

-Metilklorofom

-metil bromüd asit tuzu

Birini gösterirsen sevinirim 

Bilmemek değil, Öğrenmemek ayıp demişler ; aydınlatabildiysem ne mutlu bana , buyur haberi incele :)

İnekler en büyük çevre düşmanı çıktı!

Ne otomobil, ne uçak, ne de deodorantlar! Son çevre raporuna göre küresel ısınmaya en çok, fazla sera gazı üreten inekler neden oluyor

DIŞ HABERLER SERVİSİ

Büyükbaş çiftlik hayvanların en büyük çevre düşmanı olduğu açıklandı. Birleşmiş Milletler'e bağlı Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) hazırladığı 400 sayfalık rapora göre, büyükbaş hayvanlar, iklime, ormanlara, içme suyuna ve vahşi doğa yaşamına büyük zarar veriyor. Küçükbaş hayvan, tavuk, domuz ve keçilerin de çevreye benzer zararlar verdiği belirtilen raporda, bu konuda en çok suçlanması gereken canlıların dünyada yaşayan 1.5 milyar sığır olduğunu açıklandı.

Çevreye zararlı 100 gaz!
    Rapora göre, küresel ısınmaya neden olan sera gazlarının yüzde 18'i büyükbaş hayvanlardan çıkıyor. Büyükbaş hayvanlar, dünyayı karbondioksitten 20 kat daha hızlı şekilde "ısıtan" metan gazının da yüzde 9'unu üretiyor!
    Büyükbaş hayvanların "çevre günahları", küresel ısınmayla da sınırlı kalmıyor. Havayı kirleten türde, 100'ün üzerinde farklı gaz salan sığırlar, dünya çapında ormanlık alanların yok olmasıyla da suçlanıyor.
    Gübre üretmek, eti işlemek ve nakletmek için yakılan mazot da, sera gazlarından en bilineni olan karbondioksitin atmosfere toplam salınımının yüzde 9'una neden oluyor.

http://www.milliyet.com.tr/2006/12/12/yasam/axyas01.html

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 5041 Toplam Mesaj: 47