folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gökyüzünün Tabakaları (Kuran-I Kerim Mucizesi)

Gökyüzünün Tabakaları (Kuran-I Kerim Mucizesi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Allah tüm sistemi yaratmıştır ve O zamanın ötesindedir. Dolayısıyla "nasıl oluyor da binlerce sene öncesinden Kuran'da bazı şeyler bildiriliyor" tarzı sözler oldukça gereksizdir. Gerçek bilim ve Kuran çelişmez.

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Milliyet'in ne derece bilimsel bir otorite olduğunu unutmuşum ya, ne zamandan beri asparagaz haberler bilim oluyor, her okuduğuna inanma derim hoca.

http://www.umich.edu/~gs265/society/greenhouse.htm

al burda da yazıyor aynısı. Edu kısmını felan geç

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

konyacity bunu yazdı:
    -----------------------------
    Milliyet'in ne derece bilimsel bir otorite olduğunu unutmuşum ya, ne zamandan beri asparagaz haberler bilim oluyor, her okuduğuna inanma derim hoca.
    Akıl fikir plz. Birşeyler yazmadan önce araştır öyle yazı yaz. Bilmiyorsun önüne bilimsel olarak döküyorum İneklerin (büyükbaş / küçükbaş hayvanların) Çevreye olan zararını. Asparagaz haber diyorsun , hangi bilimsel otorite merci senin için asparagaz değildir ? Yada İnekler gaz çıkarmıyır yalan haber bu. Diye neye dayanarak yazdın bu yazıyı buraya ?

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delidervis
    delidervis's avatar
    Erkek
    god + 999  kuranda çelişen bir cümle gösterin :) o zaman kuran yok demektir işte.. ama yokki çelişkili tutarsız cümle !! 1400 sene önce yazılanların hepsi hem bugüne uyuyor hem geçmişe hem geleceğe çünkü o zamandan ve mekandan münezzeh.. :) güzelce tartısalım arkadaslar birbirimizi kırmadan saygı çerçevesinde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Kuranı yargılamak çok ayrı birşey kuranda buldugun her ayeti ite kaka bir bilimsel gercege yamalamak ayrı...Ben inanan biriyim ama şuda varki böyle yazılar artık itici geliyor.....Yarın öbür gün uluslararası bilimsel kurul toplanıp biz hesap hatası yapmışız 7 degil 8 katman varmış derse ne olucak plutoya yıllarca gezegen dediler ne oldu degilmiş....

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

konyacity bunu yazdı:
    Akıl fikir plz. Birşeyler yazmadan önce araştır öyle yazı yaz. Bilmiyorsun önüne bilimsel olarak döküyorum İneklerin (büyükbaş / küçükbaş hayvanların) Çevreye olan zararını. Asparagaz haber diyorsun , hangi bilimsel otorite merci senin için asparagaz değildir ? Yada İnekler gaz çıkarmıyır yalan haber bu. Diye neye dayanarak yazdın bu yazıyı buraya ?

Ozon Tüketen Maddeler

Klimalarda, buzdolaplarında, köpüklerde, yangın söndürücülerde, endüstriyel eriyiklerde ve bunlara benzer diğer ürünlerde sıkça kullanılan insan yapımı kimyasal bir aile olan kloroflorokarbon emisyonları (CFCs) toplam stratosferik ozon tükenmesinin %80'inden daha fazlasının nedenini açıklar. Halonlar, karbontetraklorid, metilkloroform, hidrokloroflorokarbonlar (HCFCs) ve metil bromür asidi tuzu da dahil olmak üzere diğer sentetik bileşenler de ozon tükenmesine yardım ederler.

Bunlar bir kere stratosfere eriştiklerinde UV radyasyon bunları, klor (kloroflorokarbonlar, metilkloroform, karbontetraklorid'den) ve brom (halonlar, metil bromür tuzu'ndan) dan oluşan iki güçlü ozon tüketicisini açığa çıkarmak suretiyle parçalar. Klor ve bromun her ikisi de değiştirilmeden ve kendi kendilerini tahrib etmeksizin ozonu tahrib eden reaksiyonları canlandırır ve hızlandırırlar. Klor atomları ozona karşı doymak bilmez bir iştaha sahiptirler ve tek bir klor atomu 100.000 ozon molekülünü yok etme yeteneğine sahiptir. Brom da bu reaksiyonları hızlandırmaya yardım eder.

Daha fazla yazmıyayım: http://www.koeri.boun.edu.tr/meteoroloji/ozon2.htm#Ozon%20Tüketen%20Maddeler

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Erkek
    konyacity daha fazla cevap verme hacı komik duruyor gerçekten. Yapışıp yapışıp duruyorsun , göster İneklerin gaz çıkışını dedin 100 gaz çıkardığına dair haberi yapıştırdım. Asparagaz vb diye ilerledin sonun hayrolsun halen yapışıyorsun , sukünet yerine kafan dik ilerliyorsun , otur adam gibi araştır konuyu enine boyuna. Kaç Çevreci yayına makaleye üyeyim boşu boşuna yazmıyorum bu yazıları , sen yazdında 400 sayfalık rapor ona mı inanmadık? Otur yaz hadi 400 sayfalık rapor asparagaz haber de. Cevabı alınca kenarda durmayı bilmek lazım bazen.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Valla herşeyi bi kenara bırakırsak Deca haklı, Gözünü çevirip gezdir. Herhangi bir çarpıklık(çatlaklık) görüyor musun?

e cidden o zamanlardada bi sorun olabilir yani, ozon tabakasında. O zamanlar ozondaki delik sıfır mıdır? Bence değildir.

jack daniels 160 yaşında
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Bak hoca anlar mısın bilmiyorum ama sen burda ciddi bi hataya düşüyorsun az önceki kanıtıma da bişi diyemedin sustun benim asparagaz dememi yargıladın tamam asparagaz değilmiş ben de bi yanlış yaptım aradım buldum fakat bunun o kadar da etkili olmadığını gösterdim sen tutmuş hala asparagazda diretiyorsun. Lafı nereye çekmek istiyorsan söyle ona doğru konuşayım.

Hoop.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Erkek
    konyacity bunu yazdı:
    Bak hoca anlar mısın bilmiyorum ama sen burda ciddi bi hataya düşüyorsun az önceki kanıtıma da bişi diyemedin sustun benim asparagaz dememi yargıladın tamam asparagaz değilmiş ben de bi yanlış yaptım aradım buldum fakat bunun o kadar da etkili olmadığını gösterdim sen tutmuş hala asparagazda diretiyorsun. Lafı nereye çekmek istiyorsan söyle ona doğru konuşayım.
    HAHAHAHAHAHAHAH!!! İşte buna çok güldüm!!!! Sen birşey diyemedin sustun oturdun kenara buyur bak nasılda cevabı yapıştırdım bknz: http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=36818 , cevap verecek birşey bulamayıcnada "ASPARAGAZ HABER İNANMAYIN!!!" diye yazasın tuttu .. Ne denir sana :) k-kax diye bir film vardı buyur onu izle istersen;)

Toplam Hit: 5044 Toplam Mesaj: 47