Golden Retriever Mı Pug Mı Almalıyım ? Dişi Mi Erkek Mi ?
-
@Realist pek fena seninki de hocam :)
@hipokondriyak gezdirme konusu bahsettiğim gibi hocam istisnai durumlar harici öyle bir sorunu olmaz hayvanın. dediğin kif kayıtlı üreticileri inceliyorum bunu öğrendiğim iyi oldu, önerebileceğin bir yer var ise istanbul içi/dışı harika olur.
-
Şunuda söyleyeyim golden alacaksan bol bol kucukluk resimlerini ve videolarını cek sonra pişman olursun

pillibebek tarafından 17/Nis/16 17:06 tarihinde düzenlenmiştir
-
senin oğlanda fenaymış hocam :) tipe bak maşallah :)
-
buda bizim şerefsiz paşa :D bize ilk geldiğinde biberonla besledik annesi doğum yaparken ölmüş :( öksüz paşam şerefsiz hayvan gibi oldu günlük 1 kg mama yiyor aile köpeği istiyorsan goldından şaşma hocam

-
Herkese görüş ve düşünceleri için çok çok teşekkürler,
Safkan Golden Erkek yavrusu birazdan elimde olacak :)
-
fotoları at bizde bakalım hocam
-
Satın almayın sahiplenin. Sokaklarda , barınacaklarda yüzlerce binlerce canlı var. Çoğu cins. Bir merak - heves uğruna satın alınıp sokağa atılıyorlar.... Bir candan bahsediyoruz. Parayla satın almak nedir.
Lütfen duyarlı olun... -
-
Apartman dairesinde köpek bakılmaz.
Döktüğü tüyden kafayı yersiniz zaten, ayrıca hayvana yazık.
3-4 ay bakıp, hayvan ergenlik çağına gelince, yerinde duramayınca gidip iade edeceksiniz.
Almayın hocam. Köpek dışarıda olmalı, gezmeli tozmalı, o enerjisini atmalı.
Günde en az 1 saat koşturamayacağın köpeği alma. En azından golden' lar için böyle.
Küçük cinsleri bilemem.
-
hasato bunu yazdı
Satın almayın sahiplenin. Sokaklarda , barınacaklarda yüzlerce binlerce canlı var. Çoğu cins. Bir merak - heves uğruna satın alınıp sokağa atılıyorlar.... Bir candan bahsediyoruz. Parayla satın almak nedir.
Lütfen duyarlı olun...daha önce bir golden besledim (forumda başlığı var)enfeksiyondan sonra öldü.Bayağı etkilendim uzun bir süre köpek beslemedim daha sonra yol kenarında bayağı büyük yani yavru değil rahat 2 yaşından büyük arka bacağı sakat (araba çarpmış basamıyor) ve açlıktan resmen midesi birbirine yapışmış bir köpek gördüm..bakımını yaptırmak için barınağa gittim ama içim elvermedi bırakmaya.önce aşıları sonra tasması şu bu derken şu an odamda ve ekrana bakıyor.arka ayağına basmaya başladı..çevremdeki tüm insalara her zaman söylerim "ihtiyacı olan hayvanlar varken gidip cins almayın ". bende seninle aynı fikirdeyim ama arkadaşa saygı duyuyorum ona lafım yok

sancaks tarafından 17/Nis/16 20:45 tarihinde düzenlenmiştir