folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Golden Retriever Mı Pug Mı Almalıyım ? Dişi Mi Erkek Mi ?

Golden Retriever Mı Pug Mı Almalıyım ? Dişi Mi Erkek Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

yarın atacağım hocam resimleri :) 

imza.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Foruma bu aralar pek sık giremememden dolayı gecikmiş de olsa bizim çocuğun fotoğraflarını sonunda ekleyebiliyorum :)

imza.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Golden tabiki. Pug manyak amk kopekleri bazen uyuz bazen ayri bir enerjileri oluyor yerinde durmuyor gotler. Ama golden egitime yatkin, uyumlu. Tereddutsuz golden.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metaman
    metaman's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Apartman dairesinde bakacaksanız köpek almayında, ne alırsanız alın.

Kangalımız var.  Daha öncede 10larca köpeğimiz oldu. Hepsine açık arazilerde baktık. Bu kadar deneyimli bir insandan duyacağın şey, senin ve köpeğin iyiliğidir hocam.

Tekrar söylüyorum APARTMAN DAİRESİNDE köpek BAKILMAZ!!!!! Gidin kedi felan alın.

DrKill tarafından 06/May/16 00:18 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Karakteristik özelliklerine bakıp size en uygun olanını seçin bence.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Golden aldık işte hocam, muhteşem inatçılık yapıyordu ilk başlarda biz çok yüz verdiğimiz için. Su an biraz normale dönmeye başladı ama tek sorun ben kıyamıyorum ağlayınca alıyorum kucağıma , kucağımda uyumaya bayılıyor :)

Bu arada, mama olarak hangisini tavsiye edersiniz ? Ben yine gece boyu kafa patlatarak Acana da karar kıldım, şu anlık onu kullanıyorum ve oldukça severek yiyor, dışkısında da öyle bunaltıcı bir koku yok.

imza.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Edit: çift gönderi.

cankol tarafından 06/May/16 00:49 tarihinde düzenlenmiştir

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

Golden aldık işte hocam, muhteşem inatçılık yapıyordu ilk başlarda biz çok yüz verdiğimiz için. Su an biraz normale dönmeye başladı ama tek sorun ben kıyamıyorum ağlayınca alıyorum kucağıma , kucağımda uyumaya bayılıyor :)

Bu arada, mama olarak hangisini tavsiye edersiniz ? Ben yine gece boyu kafa patlatarak Acana da karar kıldım, şu anlık onu kullanıyorum ve oldukça severek yiyor, dışkısında da öyle bunaltıcı bir koku yok.

Barf mama var hocam biz onu kullanıyoruz evde. Bende de bir Jack Russell var, canvar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    SweeneyTodd bunu yazdı
    cankol bunu yazdı

Barf mama var hocam biz onu kullanıyoruz evde. Bende de bir Jack Russell var, canvar.

barfı duydum hocam araştırdığım kadarıyla yerli üretim ancak pek fazla kullanan + olumlu olumsuz yanlarına ilişkin bir veriye ulaşamayınca es geçtim onu. Aklımda bulunsun ;)

imza.
Toplam Hit: 7884 Toplam Mesaj: 52
köpek golden retriever pug