Golden Retriever Mı Pug Mı Almalıyım ? Dişi Mi Erkek Mi ?
-
yarın atacağım hocam resimleri :)
-
Foruma bu aralar pek sık giremememden dolayı gecikmiş de olsa bizim çocuğun fotoğraflarını sonunda ekleyebiliyorum :)

-
Golden tabiki. Pug manyak amk kopekleri bazen uyuz bazen ayri bir enerjileri oluyor yerinde durmuyor gotler. Ama golden egitime yatkin, uyumlu. Tereddutsuz golden.
-
-
Apartman dairesinde bakacaksanız köpek almayında, ne alırsanız alın.
Kangalımız var. Daha öncede 10larca köpeğimiz oldu. Hepsine açık arazilerde baktık. Bu kadar deneyimli bir insandan duyacağın şey, senin ve köpeğin iyiliğidir hocam.
Tekrar söylüyorum APARTMAN DAİRESİNDE köpek BAKILMAZ!!!!! Gidin kedi felan alın.
DrKill tarafından 06/May/16 00:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Karakteristik özelliklerine bakıp size en uygun olanını seçin bence.
-
Golden aldık işte hocam, muhteşem inatçılık yapıyordu ilk başlarda biz çok yüz verdiğimiz için. Su an biraz normale dönmeye başladı ama tek sorun ben kıyamıyorum ağlayınca alıyorum kucağıma , kucağımda uyumaya bayılıyor :)
Bu arada, mama olarak hangisini tavsiye edersiniz ? Ben yine gece boyu kafa patlatarak Acana da karar kıldım, şu anlık onu kullanıyorum ve oldukça severek yiyor, dışkısında da öyle bunaltıcı bir koku yok.
-
Edit: çift gönderi.
cankol tarafından 06/May/16 00:49 tarihinde düzenlenmiştir -
cankol bunu yazdı
Golden aldık işte hocam, muhteşem inatçılık yapıyordu ilk başlarda biz çok yüz verdiğimiz için. Su an biraz normale dönmeye başladı ama tek sorun ben kıyamıyorum ağlayınca alıyorum kucağıma , kucağımda uyumaya bayılıyor :)
Bu arada, mama olarak hangisini tavsiye edersiniz ? Ben yine gece boyu kafa patlatarak Acana da karar kıldım, şu anlık onu kullanıyorum ve oldukça severek yiyor, dışkısında da öyle bunaltıcı bir koku yok.
Barf mama var hocam biz onu kullanıyoruz evde. Bende de bir Jack Russell var, canvar.
-
SweeneyTodd bunu yazdıcankol bunu yazdı
Barf mama var hocam biz onu kullanıyoruz evde. Bende de bir Jack Russell var, canvar.
barfı duydum hocam araştırdığım kadarıyla yerli üretim ancak pek fazla kullanan + olumlu olumsuz yanlarına ilişkin bir veriye ulaşamayınca es geçtim onu. Aklımda bulunsun ;)