folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Golden Retriever Mı Pug Mı Almalıyım ? Dişi Mi Erkek Mi ?

Golden Retriever Mı Pug Mı Almalıyım ? Dişi Mi Erkek Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

Golden aldık işte hocam, muhteşem inatçılık yapıyordu ilk başlarda biz çok yüz verdiğimiz için. Su an biraz normale dönmeye başladı ama tek sorun ben kıyamıyorum ağlayınca alıyorum kucağıma , kucağımda uyumaya bayılıyor :)

Bu arada, mama olarak hangisini tavsiye edersiniz ? Ben yine gece boyu kafa patlatarak Acana da karar kıldım, şu anlık onu kullanıyorum ve oldukça severek yiyor, dışkısında da öyle bunaltıcı bir koku yok.

O kucakta uyuma olayına biz de alıştırmıştık. Sonra 1 yaşına geldi koca köpek oldu dışarda otururken hala kucağa çıkmaya çalışıyordu zor vazgeçirdik :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    cankol bunu yazdı

Golden aldık işte hocam, muhteşem inatçılık yapıyordu ilk başlarda biz çok yüz verdiğimiz için. Su an biraz normale dönmeye başladı ama tek sorun ben kıyamıyorum ağlayınca alıyorum kucağıma , kucağımda uyumaya bayılıyor :)

Bu arada, mama olarak hangisini tavsiye edersiniz ? Ben yine gece boyu kafa patlatarak Acana da karar kıldım, şu anlık onu kullanıyorum ve oldukça severek yiyor, dışkısında da öyle bunaltıcı bir koku yok.

O kucakta uyuma olayına biz de alıştırmıştık. Sonra 1 yaşına geldi koca köpek oldu dışarda otururken hala kucağa çıkmaya çalışıyordu zor vazgeçirdik :D

hocam biz ağlayınca kıyamıyorduk ama eğitmek için yerine göre sert davranıp kızmak yanlış yapınca kuyruğunu çekmek gerekiyormuş.

bizimki de alıştığı için aşırı inat yaptı ilk başta ama şimdi temel komutları öğrenmeye başladı, eğitmen bi arkadaşta var o da yardımcı oluyor, şu an iyi yani :D

imza.
Toplam Hit: 7874 Toplam Mesaj: 52
köpek golden retriever pug