folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Görme Engelli Can Kırca, Türkiye’Deki Apple Store’Da Çalışıyor

Görme Engelli Can Kırca, Türkiye’Deki Apple Store’Da Çalışıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

wayy underzero u görünce bi tuhaf oldum :) genel olarak bende girip okuyup cıkıyorum :) bıraktıgımız yok @futurist in dedigi gibi alışkanlık var :) geçenlerde bu konu açtım tezim ile ilgili 90 küsür hit alıp 1 tane post olmayınca dedim devam o zaman :D şaka bir yana hala bakıyoruz ama eskisi kadar aktif degiliz 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

@CanKirca 

Basarilarinin devamini dilerim insallah hakeden her insan olmasi gerektigi yerde olur azminin sonucunu almissin

Dipnot: gorme engeli oldugunu bilmiyordum duyunca cok sasirdim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    CosTeR bunu yazdı

wayy underzero u görünce bi tuhaf oldum :) genel olarak bende girip okuyup cıkıyorum :) bıraktıgımız yok @futurist in dedigi gibi alışkanlık var :) geçenlerde bu konu açtım tezim ile ilgili 90 küsür hit alıp 1 tane post olmayınca dedim devam o zaman :D şaka bir yana hala bakıyoruz ama eskisi kadar aktif degiliz 

selam Coster,

uye olup hergun girip hicbirsey yazmadan sadece takip edende var

eskilerden bi holy kaldi

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    CosTeR bunu yazdı

selam Coster,

eskilerden bi holy kaldi

ne kadar eski :)

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    CosTeR bunu yazdı

selam Coster,

eskilerden bi holy kaldi

abi seni görünce aklıma karpuz gelior :):):)) (hatırlarsın ban muhabbetinden gırgır yapmıştık:))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Tahribat.com Müritleri
    Kullanıcı Kayıt Tarihi Son Giriş Tarihi Login Sayısı Seçenekler
    mr HolyOne 01.06.2002 18/Oca/17 10:45 35196  
    mr DJ_Alper 03.01.2006 18/Oca/17 12:47 35522  

adamın sitesine ben adamdan daha çok giriyorum kaldıki aradaki id farkınıda göz önünde bulundurun amk :)

DJ_Alper tarafından 18/Oca/17 12:52 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

valla şahsen sürekli bişeyler yazmasamda elimden gelen her fırsatta siteye girer mutlaka bnişeyler okurum bir an baktım da2005 de üye olmusum :) nicklerin çogu kısmına göz aşinalıgım vardır 

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

sevindim kardeşim. Başarılarının devamını dilerim seninde coşkun'un da diğer arkadaşlarında.

Vesselam.

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

Biraz uzun ama lütfen okuyunuz:

Bakın müridler bu konuya son kez yazacağım  bir daha da bu konu hakkında bir şey yazmayacağım.

“.

1. Bu konu benim düşünceme göre fakir edebiyatıdır, öyle de olacaktır. Kimse kimse gibi düşünmek zorunda değil. Bu forumda Modların/adminlerin düşündüğü gibi düşünecek değilim. Onlar gibi düşünmediğim için beni banlamanız etik mi? Bu soruyu kendine sormanı tavsiye ederim under. Öte yandan, neden böyle düşündüğümü de forumda yazdım. Olaya hepinizden daha objektif bakan serdarı da kendiniz gibi düşünmediği için banladınız. Bakın, serdarı canı eleştirdiği için objektif olarak nitelendirmiyorum. Konuda yazdıklarına bir göz atın. 

2. Olarak bakın bu konuyu can ile  benim aramda dönen sidik yarışı olarak müridlere aksettirilmesinden hiç  hoşlanmadım. Zira can olayı kişiselleştiriyor.

Benim hiç bir yere içimi dökmeye ihtiyacım yok eğer olayım içimi dökmek olsaydı, genele bir konu açardım ve sevmediğim adam ne kadar ibne derdim olayları anlatırdım.

Benim bu konuya yazmaktaki tek amacım, fazla abartılacak bir olay olmamasıydı, ve bu konudayalnız değilmişim. Yalnız olmamam beni sevindirdi. Bazı müridler kendine yandaş bulduğu yardırıyor diye düşünebilirler, istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Ben sardar adlı müridi zerre tanımam. Zaten bu konuya eleştirel bakan bir kişi beni de tarafsız olarak değerlendirebilir.

Bakın canın olayı kişiselleştirdiğini konuda yazdıklarından okuyabilirsiniz. Kimse cana bu konuyu sen açtın, sen şöyle  yaptın, sen böyle yaptın demedi. Zaten açıklama yapacağını da ben belirtmiştim yazımda. Ayrıca, kör arkadaşlarımın söylediklerine ben de şahidim şahit olmadığım konuları burada dile getirmem zaten. Senden host alması için bir çok arkadaşa önerilerde bulundum, ama sen yaptıklarınla beni bile mahcup duruma düşürmüştün. Ayrıca olayı kişiselleştirmene en büyük delil eski sevgilimi olaya karıştırman, onunla ayrıldığımı tahribat biliyor, konusu bile var. Eğer her insandan aldığım bilgiyle buralara bir şeyler yazacak olsaydım inan can kırcanın kasedi varmış diye buraya konu açardım. Zira o  mide bulandırıcı şeyleri ben de senin hakkında duydum güzel kardeşim.

Tekrar belirtiyorum, kimin ne yaptığı ne ettiği bellidir. Allah bütün insanların başarılarını daim etsin. Başarısızlıklarından ders alabilmelerini sağlasın. Başta da dediğim gibi, ben bu banı ve konuyu dikkate almayıp yoluma devam edecektim ama can olayları kişiselleştirdiği için hep bunu yapar zaten, ben de bir şeyler yazmak durumunda kaldım.

3. Olarak buraa  vermek istediğim mesajları tek bir madde halinde toplamak istedim. Körün birisi microsoftta çalışıyor diye, apple da çalışıyor diye ya da büyük şeyler yaptı diye konu açılırsa bu fakir edebiyatıdır. Körden beklemezsin ve sana göre yapılması zor şeylerdir ama o yapmıştır, takdir edersin. Bu tür şeyleri takdir etmen bunun fakir edebiyatı olduğu gerçeğini değiştirmez. Tosun apple da çalışsaydı tosun bu kadar takdir edilmezdi, neden çünkü tosun kör değil. Ben de konuda  abartılacak bir olay değil diye yazdım ve başarılarının devamını diledim. Daha yazacak çok şey var  ama bunu bile okumayacak çoğu  kişi o yüzden uzatmıyorum.

4. Olarak undera bir çift söz, sen ilk üçü okumadan sonuncuyu okuyabilirsin under. Senin gibi düşünmüyorum, bu konu bir fakir  edebiyatıdır. Eleştirinin ve yorumun ne olduğunu çok iyi biliyorum. Eğer her banda bu kadar duygusal davranıyorsan müridlerin vay haline :)

dokunmak sanattır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

CanKırca bana da yardımcı olmuştu hosting konusunda hemde 1-2 ay beleşe vermişti sağolsun.

Çokta ilgilenmişti. Kral adamsın can. helal olsun.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 15874 Toplam Mesaj: 103
apple türkiye apple can kırca