Görünmez Tank Yapıldı,Oha
-
Görünmemesi çok ilginç.. çok yüksek bir teknoloji olsa gerek.bunu neden tank için yapıyorlarda diğerlerinde henüz yok.bence çok güç ve enerji isteyen bişey olduğu için olabilir..
Tabi biz Türk milleti olarak ilk aklımıza gelen görünmez adam olup tecavüz etme hayalleri olur D:
-
Mini Cvb; Görünmüyor'sa, Tank'ı Gösteren bir alet mutlak icat edilir.
-
Ben Slashdot'da, Engadged'da, ZDNet'de böyle bir habere rastlamadım, onlar ilgilenmiyor da internethaber mi ilgileniyor? Hadi onları geçtim, PlanetSecurity'deki blogcular da mı yazmıyor bunu? Haberin kaynağına kesinlikle güvenmiyorum, internethaber fason bir oluşum..
-
a4tech bunu yazdı:
-----------------------------
Ben Slashdot'da, Engadged'da, ZDNet'de böyle bir habere rastlamadım, onlar ilgilenmiyor da internethaber mi ilgileniyor? Hadi onları geçtim, PlanetSecurity'deki blogcular da mı yazmıyor bunu? Haberin kaynağına kesinlikle güvenmiyorum, internethaber fason bir oluşum..
aha a4 :|
katılıyorum bizde bu konserve haberlere inanıp atlıyoruz açıkcası. hepimiz.. -
highnitro bunu yazdı:
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------hani nerde tank?
e abi görünmüyo işte!
haa ondan göremedim been!
sie diyorum başka bişey demiyorum.
Aselsanımız var boş durmuyor boyuna çalışıyor. Artık tr bu tip yenilikçi şeylere yatırım yapmayı öğrendi.
Örnek: atak saldırı helikopteri
casus uçaklar
f-16 dost filo/düşman filo ayrımı yapan bilgisayar şeysi
2008 de nükleer enerji santrali (beraberinde nükleer silahlarda gelmezse ne olayım)
-----------------------------abü geçen gün bizim derste konu açıldı.. aselsandan bir mühendis f16 lar için program yazmıi 15 gün sonra bi çöp bidonunun orda sanırım ölü bulunmuş.. hala çözememişler hemde hiçde yankı uyandırmadı pek kimsenin haberi yok gazeteler arka sayfalarda küçük bir haber yapmış meğersem.. bizim hoca anlatmıştı yani..
-----------------------------hocaya de ki hocam odtülü gencecik mühendislerimizi yahudiler öldürdü de....
bizim silahlı muhimmatta gelişmemizi engelliyorlar de. eğer gelişirsek abd israil silahları napacak kıçına mı sokacak. yada biz askeri yazılımda geliştiğimizde bunu asya ülkesine satarsak abd s*iki tutar. bu yüzdendirki f 16 larda elektronik sistemi çözmüşlerdi istersen detayını burda oku ;;
Bundan bir kaç yıl öncesine kadar F-16 üretim merkezi TAI de 'uçakların dost-düşman tanımlamasını yapan elektronik sistemi' bir tane Türk mühendisin dahi giremediği bir bölümde üretiliyordu. Bu sistem Türk F-16 sının, bir uçak ile karşılaştığında karşıdakinin dost mu düşman mı olduğunu gösteriyordu.
Yalnız burada bir sorun vardı. Bir Türk F-16 sı stratejik kadim dostlarımızdan (!) İsrail, ABD, İngiliz veya Yunan uçaklarından biri ile karşılaştığında onları DOST görüyordu. Bu da bir savaş halinde Bu kadim dostlarımızın (!) bizi sinek avlar gibi avlayabilmesi anlamını taşıyordu.
Aselsan mühendisleri 6 ay gibi kısa bir sürede ABD tarafından bize güdülen bu uçak tanıma sisteminin hakimiyetini lehimize çevirmeyi başardı. ABD'nin yıllarca çalışarak kurduğu tezgah, dahi Türk mühendisleri tarafından kısa bir zamanda bertaraf edilmişti.
Peki dahi mühendislerimiz şimdi ne ile uğraşıyorlardı?
Kadim dostumuz (!) İsrail ve ABD, sadece uçak tanıma sistemini elinde tutma kozunu elinde bulundurmuyordu. Bundan daha vahim ve önemli bir kozu vardı:
ABD, herhangi bir savaş veya askeri operasyon sırasında, ABD tarafından satılmış veya modernize edilmiş elektronik sisteme sahip uçak, helikopter, tank, zırhlı birlikler, izleme sistemleri gibi hayati araçları, UYDUSUNDAN VERDİĞİ BİR EMİR İLE SAF DIŞI BIRAKABİLİYOR.
Yani, kendi yaptığı bu elektronik sistemler, istendiği anda uzaktan kumanda ile uydulardan kontrol edilebiliyor. Bu; 'Türk Ordusunun savaş başlamadan yenilgisi' anlamına geliyor.
İşte 3 dahi mühendisin katlinin sebebi :
Aselsan mühendisleri, uçak tanıma sistemlerinin MİLLİLEŞTİRİLMESİ konusundaki başarısından sonra, benzer bir başarıyı, bu ABD güdümlü elektronik sistemlerinin kontrol dışı bırakılması, uydu müdahalesini bertaraf edecek, yeni elektronik sistemlerin geliştirilerek silahlı gücümüzün MİLLİLEŞTİRİLMESİ için çalışıyorlardı.
Bunlardan 3 gencimiz, kadim dostlarımız (!) tarafından ŞEHİT edildi.
Dostumuz (!) ABD=İsrail bu sistemi, EŞREF BİTLİS PAŞA'NIN katledildiği helikopter içinde kullanmıştı. (Türk Haber) -
BUTUN INGILTERE GORUNMEZ OLSA BILE OLMIYCEM A.Q
-
koskoca tankı yaw olcak iş değil
-
Lemuria bunu yazdı:
çokta ahım şahım bişe değil..Amerika bunun radarlar üzerindede farkedilememezlik özelliği taşıyanını geliştiriyor ve sadece tanklar için değil..ingilterenin projesindeki tanklar ısı güdümlü füzeler i saptıramıyor..bizim ordumuzda böbürlenmeyip bilim insanları ile çalışsa bu tür projeleri solda sıfır bırakır..bi ara bi Türk fizikçimiz uçakları ve tankları araçların dizaynı ve iç mekanizması ile oynamayarak hayalet yapacağını söylüyordu ordu destek çıkmadı ve herif şu anda amerikan ordusunda Patriot lar ve Joint Strike Fighter larla ilgili projelerde yer alıyor...iç sermayenin yarısı orduya gidiyor ama hiç bi bok yok daha kendi silahımızı bile yapamıyoruz ..G-3 ler de yasaklı silah sınıfına girdi nihayet güzel bi silah gelicek ordu envanterine dedik ve şimdide Hackler Köch ile anlaşılml HK-33 kullanılcakmış şu bıldırcın avına çıkılan tüfekler..neymiş çook barışmılmış öldürmezmiş yaralayıp göz dağı verirmiş ulan amerikanın diğer nato ülkelerinin kullandığı piyade tüfekleri değdiği yeri koparıyor sen mantar tabancasında karar kılmışsın...1 aydırda havanda su dövüyosun girdik girecez sikecez öldürecez ...amerikadan destur bekleyin anca
-----------------------------Yazdın ama bılıp bılmeden yazıyorsun. ordu ırak gırmedıyse hukumet gır demedı gırerememızın sebebi abd nın tuvalet kagıdı durumundakı rte dır bu 1. Ordu adam oldurmeyen sılah alacakmıs bunun kararınıda asker alamazhukumet bazı avrupa ve benzerı sozlesmelere ımza atar ben orduma ınsan oldurmeyen sılah kullandırıcam dıye orduda buna barak sılah secer bu hukumet desekı abd kullanıyorsa bende kullanırım dese ordu ıstedıgını alır 2. son olarak sanırım sılah teknolojılerınden ve fıyatlarından bı haberdarsın ordu elındekıbutceye bakarak sılah secer turkıye butcesının yarısı demıssın turkıye butcesı cok kucuk bır butce olmasa dahı buyukte degıl buda 3 sen ver bakalım ıngılterenın butcesını bakalım ne sılahlar alıyorlar ınsan oldurmeyen. Ilk once dusun sonra konusup yaz
-
la amerika ile rusyaya gösteriyor maksadı o yaa.tank savunma silahıdır aslında götleklik yamışlar kıtalar arsı roket falan yapsana da onun reklamını yap daha iyi olur.işte maloz bunu düşünemiyorlar
-
adam bi konu açmış amua goymşsunuz ha :D
onelan :| ps ye benziyo aslında :D