folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Görünmez Tank Yapıldı,Oha

Görünmez Tank Yapıldı,Oha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Yolay aynalar ısıkı kırması mantıksal olarak doğru ama askerde dusunsenıze savas srasında akserd durmus sacını tarıyor

Komutan: Oğlum ne yapıyorsun

Er: Saçımı tarıyorum komutanım 

Yada  artık kokoca tankı nasıl kaybettın dıye bır soru olmayacak. Tank şöförü tankla bırlıkta karagahtan cıkar ve yuruyerek gelır. 

K: Oğlum tank nerede

ş: Komutanım tatbıkat sırasında cızım geldı bır edeyım dedım. ındım sonra baktım baktım tankı goremedım. Valla helal olsun cok guzel gorunmez yapmıssınız

K: Peki topcu nerede

Ş: Valla oda tankın ıcınde kayboldu :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

olm bunlar yoksa bizi kekliyormu lan :DD

zaten ortada tank yoksa göremeyeceğiz :D

Anne bak kral çıplak gibin bişey oluyor bu o zaman :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    lan görülmese ne olacak sesi yine yeter :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    he mayrip sen abdnin çok kolay tskyı saf dışı bırakabileceğini biliyosun koskoca tsk mühendisleri bunu bilmiyo.önlem almıyo.sanki uzak masaüstü bağlantısı devre dışı bırakıyomuşmuş :).fazla vakit-zaman gazetesi falan okumayın. ;)

Dipnot Lemuria:Cryptin dediklerine katılmakla beraber HK-33ün alımı durdurulmuitur ve HK-33 alınmayacaktır.bilgine.
Toplam Hit: 7722 Toplam Mesaj: 45