Göze Sürme Sürmek Kadınlara Ve Toplara Özel Bişey Mi?
-
Sürme çekmiş gözlerine
İnandım yar sözlerine
Mail oldum gözlerine
Ah le Demo vah le Demo
Ben kurbanım sana Demo
Vay le Demo le le Demo
Le le le Demo
Altın takam gerdanına
Seni sarayım canıma
Koşa koşa gel yanıma
Ah le Demo vah le Demo
Ben kurbanım sana Demo
Vay le Demo le le Demo
Le le le Demo
Sil gözünden sürmeleri
Çöz göğsünden düğmeleri
Göreyim gül sineleri
Ah le Demo vah le Demo
Ben kurbanım sana Demo
Vay le Demo le le Demo
Le le le Demo -
top diye eleştride bulunanların emin ol hepsi yapmak isteyip yapamayan baba dayağından falan korkan tipler, Göze sürme çekmek sünnettir çekebilirsin elbette,
yalnız bu millet ne der olayı yanlış, eğer böyle düşünülseydi dinler hiç doğmazdı. Sen gönlünden geçeni yap kendinin ne olduğunu biliyorsun millete bakma,
Top diyenlerinde %90 nının toplara kayan aktif-pasif top olduğundan emin ol. Çünkü bu konuda bastırmak istedikleri var, ve suçu ona buna atarak kamufle olduklarını zannediyorlar harbi ki
o kadar aşikar ki ne oldukları ben gülüp geçiyorum. lakin ben sürmem tembel adamım onunla uğraşacak sileceksin falan uzun iş bana gelmez
-
black metal dinleyenlere has bir stil .
-
ben bundan 8 yıl önce filan teee lise hazılıkta 15 16 yaşalrda kulak deldirmiştim.
ve erzincandaydım o sıralar düşünün.
top diyenler dalga geçenler puşt diyenler vardı.
ben halka küpe takıyordum.
şimdi facebookta görüyorum. üniye başlamışlar ya. hepsinde küpe.
hemde böle parlak taşlı küpeler:)
o yüzden sür hocam
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------
hacı sen sürmek istiyorsan sür tabi bırak arkadan konusan konussun hiç takma hayat senin baskaları için yasama..
-----------------------------o zaman çıplak gezelim hacı :d olmaz hocam hayat onun olsa bile ahlak ve toplumun kuralları diye birşey var. Toplumda bunlar hoş karşılanmayan şeyler olduğu zaman bunlardan kaçmakta en doğrusudur. Yani anlayacağın bence sürme sürme :D
-
Hocam saclarım uzun küpe de takarım. Uzun bi süre de göz kalemi(sürme) kullandım. Şu sıralarda aklıma eserse yapıyorum baya zoruma gidiyo gözüme filan sokuyodm yanlıslıkla :D
Öyle laf atan filan da olmadı . Ankara, kastamonu ve karabükte kullandım. Bir tek ankarada şu yoldaki çiçekci karılar boya mı surdun la gozune dediler sonra çiçek satmaya calıstılar. onu hatırlıyorum başka da bişi diyeni görmedim.Edit: ara sıra siyah oje de sürerim kucuk parmaklarıma:D
-
7-19 bunu yazdı:
hepinizin kok new york, california falan galiba ben yobaz kalmisim dagda
-----------------------------yaşadığın şehirle alakası yok hocam. içinde varsa insanın fransa'da olsa da yobazdır. ki "müslüman" adam bilir "SÜNNETTİR".
Karı, kız, top vs gibi yakıştırma yapan arkadaşları bir kez daha "günaha" girmemeleri konusunda uyarıyorum. gerisini kendileri bilir.
-
tahref156 bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
hacı sen sürmek istiyorsan sür tabi bırak arkadan konusan konussun hiç takma hayat senin baskaları için yasama..
-----------------------------o zaman çıplak gezelim hacı :d olmaz hocam hayat onun olsa bile ahlak ve toplumun kuralları diye birşey var. Toplumda bunlar hoş karşılanmayan şeyler olduğu zaman bunlardan kaçmakta en doğrusudur. Yani anlayacağın bence sürme sürme :D
-----------------------------Hacı senin bu dediğin sürü psikolojisi :)
Toplumun büyük çoğunluğunun ne düşündüğü her zaman doğru olmaz hatta ve hatta çoğu zaman doğru olmaz,
-
Niye top olasın amk, top diyene de dalarsın tekme tokat görür ebesininkini. Ha bence yakışmıyor erkeğe, orası ayrı.
-
inanıyorum ki,sürme sürmek isteyen sırf güneş ışığından korunmak için sürüyor :D