Göze Sürme Sürmek Kadınlara Ve Toplara Özel Bişey Mi?
-
kalibre bunu yazdı:
-----------------------------
ben bi camii hocasına sordum hoca bana niyetin önemli olduğunu söyledi yani yakıştığı için çekersen haram ama sünnet olduğu için çekersen helal demişti. artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem...
-----------------------------ne alaka ki, o mantıkla peygamber efendimiz neden sürmüş?
-
hacı benim gözler mesela doğuştan sürmeli amk ne demek istiyorsunuz :D
-
kadınlara özenmek olarak algılanır. bi erkek için hazindir
-
not : sen sürme, küpe, dövme, gitar, moda ile ilgilenip en taş hatunu götürürken ; onlar sana gay diyip elde var el ile yaşamaya devame dicek.Aslında söylemleri sana değil, kendi imkansızlıklarına.
Senin kadar özgür, senin kadar kendine güvenen, senin kadar yenilikçi olamıyorlar...
-
Üniversite 1.sınıfta sürüyodu arada.Hakkaten tip tip bokıyodu insanlar.Erkeklerin çoğunluğu olmamış dedi.Bende gittim kızlara sordum çoğunluğu beyenmişti =) Sür aga siktir et.Canın ne istiyosa onu yap.Kavga filan çıkarsada vur en fazla dayak yersin.Şu ana kadar sürme çeken genç öldürüldü diye bir haber okumadım henüz belki ilk olursun ?=9
-
Cennetin Krallığındaki Selahaddin de sürme çekiyordu.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Niye top olasın amk, top diyene de dalarsın tekme tokat görür ebesininkini. Ha bence yakışmıyor erkeğe, orası ayrı.
----------------------------- -
saç uzat sakal bırak, icabında tayt giyin ama sürme çekme :)
-
malesef ulkemizde cok fazla derecede cehalet sorunu var.ne yazikki derler...
-
peygamber efendımız (sav)'de sürme cekıyordu.