Gözlerin Görmüyor Sana İş Vermişiz
-
engelliler federasyonu başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının harekete geçip bu adamın istifa etmesi için acilen kampanya düzenlemesi gerek.
-
susta yalamaya devam et !!!!
demiş. -
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
engelliler federasyonu başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının harekete geçip bu adamın istifa etmesi için acilen kampanya düzenlemesi gerek.
-----------------------------ne farkeder. onursuz olduğu için umrunda bile olmaz. ösym başkanı o kadar olaya istifa etti mi?
-
gözleri görmüyor diye o adama iş vermiyen zihniyet de var, bu yüzden öyle demiş olabilir.
-
nolanded bunu yazdı:
gözleri görmüyor diye o adama iş vermiyen zihniyet de var, bu yüzden öyle demiş olabilir.
-----------------------------Zihniyet meselesi iş verip vermemekte değil. Her devlet kurumu belli oranda engelli ve sabıkalı istihdam etmek zorunda. Eskiden çalışanı çok olan özel sektör için de geçerliydi. İslamcıdan siyasetçi bu kadar olur.
-
nolanded yandaşlığı bırak hocam.kendisi 10.000 lira maaş alan birinin, hem kör hem asgari ücretle çalışan bir fukaraya böyle tepki vermesini "müslümanım" diyen hiç bir "insan" savunmaz. savunmamalı.
-
Triumph bunu yazdı:
nolanded yandaşlığı bırak hocam.kendisi 10.000 lira maaş alan birinin, hem kör hem asgari ücretle çalışan bir fukaraya böyle tepki vermesini "müslümanım" diyen hiç bir "insan" savunmaz. savunmamalı.
-----------------------------burası artık ileri demokrasili Türkiye
nok ta
-
edidit by
-
şu hareketi hala savunanlar mı var aramızda bana mı öyle geldi ?
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------gözleri görmüyor diye o adama iş vermiyen zihniyet de var, bu yüzden öyle demiş olabilir.
Oha lan bu kadar da beklemiyordum.Yorum yazmaz buna filan diyordum kendime ama harbiden geri zekalı bu cocuk diyesim geldi.