Gözlerin Görmüyor Sana İş Vermişiz
-
Allahın işi bir ters köşeye yatırı verir göt oluro bakan ibretlik olur şerefsizim
-
Millet oyunu yine onlara verecek...
söyleyecek pek birşey yok.
deveye diken , insana s.. yaranır.
-
zaten onlarca aşının boş yere alınmasına sebep olan bu vatandaş değil miydi? sığır!
-
şu tahribatta bile ampüle %25 oy çıkıyor ya , bdp ye verene laf ediyolarda en azından o adamların bir inancı bir amacı bdp demek için bir nedenleri var (düşmanımız olsalar bile) ki aklı yerinde bir insanın ampül demek için ne gibi bir nedeni olabilir ?
demek müstahakmış bu muamele bizim gibilere ne yapalım kader(!)
-
p*şt
-
Adam gerçekçiymiş kizmayın bana ama siz iş verirmiydiniz kendi işyeriniz olsa.
bence bu tip insanlara para kazanmaları için gereksiz işler verileceğine gerçekten faydalı olacağı işlere yönlendirmek lazım.
Mesela ayağı sakat adama tekerlekli sandalye ile basket maçı yaptıracaklarına muhasebe/programlama/web tasarım falan öğretilsin
Mesela kör adama bir org yada gitar çalmak öğretilsin. yapabileceği başka pek bir iş yok yani yapsada aldığı askari ücretin bile karşılığını veremeyecektir fakat başka alanlarda başarılı olabilir.
Adam duymuyorsa güzel sanatlar, heykeltraşlık yada yazarlığa yönlendirilebilir
adamı fabrikada çalıştırırlarsa elbette ki verim alamazlar.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
bence bu tip insanlara para kazanmaları için gereksiz işler verileceğine gerçekten faydalı olacağı işlere yönlendirmek lazım.
Mesela ayağı sakat adama tekerlekli sandalye ile basket maçı yaptıracaklarına muhasebe/programlama/web tasarım falan öğretilsin
Mesela kör adama bir org yada gitar çalmak öğretilsin. yapabileceği başka pek bir iş yok yani yapsada aldığı askari ücretin bile karşılığını veremeyecektir fakat başka alanlarda başarılı olabilir.
-----------------------------Buradaki sorun adamın tavrı.Karşısındaki adamı adam yerine koymayıp "hem körsün hem gelmiş hala lak lak ediyorsun" altyapılı hareketlerle adamı başından savmak.Kaldı ki adam kötü bir şey söylemiyor ben ve arkadaşlarım zor durumdayız diyor taşeronluktan bizi kurtarın diyor ama adama resmen siktir çekiyorlar.İster sağlık bakanı ister başbakan kim olursa olsun onu oraya getiren vatandaşa karşı el pençe divan durmak zorunda.Lafa gelince halkın gücü cart curt diye atıyolar halk şikayet edincede ağzına sıçıyolar halkın.
-
Sağlık ve hastahaneler konusunda gerçekleşen iyileşmeyi Recep Akdağ ve AKP yönetimine mal edenlere el-insaf diyorum;
Hastahaneler ve sağlık konusunda ki gelişmelerde YAŞAR OKUYAN'ın katkısı ve emeğini görmemek vefasızlıkdır, gündeme göre bilgi sahibi olmakdır.
Akp Osman Durmuş Recep Akdağ gibi adamları sağlık bakanlığına getirrirken bu hastalıklı beyin yapısına sahip adamlar sayesinde sanırım '' Hasta'' olanın halinden ''Hasta'' olan anlar diye düşünüyor...
-
Eşşeğe Altın Semer Vurmuşlar,, İllede TAyyip demiş
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Dediklerin çok doğruda adamın tavrı çok kötü ve hoca :S Ben buraların kıralıyım sana iş verdim ne ötüyorsun havalarında :S Beyenmiyorsan .... git diyo :S