folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gözlük Çerçeve Ve Camlarının Çok Pahalı Olması

Gözlük Çerçeve Ve Camlarının Çok Pahalı Olması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

yıllar önce bitane gunnar gözlük almıştım. oldukça fark ettiriyor. gözüm acımıyor onu kullanınca. lakin dolar kuru yüzünden fiyatları uçmuş hiç alınacak gibi değiller.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

7 yaşından beri 4 göz olarak ben bu işin çözümünü geçen sene buldum: Aliexpress

https://tr.aliexpress.com/store/product/Classic-Mens-Titanium-Rimless-Glasses-Frames-Flexible-Optical-Frame-Hot-Myopia-Optical-Frame-Ultra-light-Frameless/1996319_32975498539.html?spm=a2g10.12010612.8148356.59.61ecd02eNhjDHz

Bir önceki gözlüğüm rayban'ın çok beğendiğim ve ara ara bir hal olduğum modeliydi. Uzun süre de kullandım. Değiştirmeyi düşündüğüm sırada kuzenimin sipariş verip kullandığı modeli buldum.

Marka takıntınız yoksa linkteki çerçeveden sipariş verin. Hatta 2 tane sipariş verin. Çerçeveye birşey olursa camları yenisine takın. Böyle hafif böyle minimalist bir gözlük yok. Gözlük var mı yok mu belli değil. 

Çerçeveye vereceğiniz parayı da camlara harcayın adam akıllı cam alın. Yada en azından çerçeve maliyetini düşürün.

NoktaliVirgul tarafından 25/Şub/19 20:29 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

https://tr.aliexpress.com/store/product/Classic-Mens-Titanium-Rimless-Glasses-Frames-Flexible-Optical-Frame-Hot-Myopia-Optical-Frame-Ultra-light-Frameless/1996319_32975498539.html?spm=a2g10.12010612.8148356.59.61ecd02eqM0rpxhttps://tr.aliexpress.com/item/Top-Quality-No-Border-Glasses-Frames-Memory-Titanium-Eyeglasses-Frames-for-Woman-Man/32779517777.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dc8gQAH

Bir önceki gözlüğüm rayban'ın çok beğendiğim ve ara ara bir hal olduğum modeliydi. Uzun süre de kullandım. Değiştirmeyi düşündüğüm sırada kuzenimin sipariş verip kullandığı modeli buldum.

Marka takıntınız yoksa linkteki çerçeveden sipariş verin. Hatta 2 tane sipariş verin. Çerçeveye birşey olursa camları yenisine takın. Böyle hafif böyle minimalist bir gözlük yok. Gözlük var mı yok mu belli değil. 

Çerçeveye vereceğiniz parayı da camlara harcayın adam akıllı cam alın. Yada en azından çerçeve maliyetini düşürün.

linki bi daha atsana hocam sana zahmet.

gözlük işinde çerçeveye takılmamak lazım bana göre para bayılmak şart o yüzden camlara odaklanmak lazım.

zaten titanyum kaplama camda alsan 1 sene sonra çizikler halay çekiyor amk.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

https://tr.aliexpress.com/store/product/Classic-Mens-Titanium-Rimless-Glasses-Frames-Flexible-Optical-Frame-Hot-Myopia-Optical-Frame-Ultra-light-Frameless/1996319_32975498539.html?spm=a2g10.12010612.8148356.59.61ecd02eNhjDHz

gözlük işinde çerçeveye takılmamak lazım bana göre para bayılmak şart o yüzden camlara odaklanmak lazım.

Güncelledim

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Güncelledim

Boyle bi model biliyor musun Aliexpress'ten :DD:DD

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Güncelledim

Boyle bi model biliyor musun Aliexpress'ten :DD:DD

https://tr.aliexpress.com/item/UVLAIK-mavi-k-g-zl-k-Erkek-Bilgisayar-G-zl-k-Oyun-G-zl-k-effaf/32948897328.html?spm=a2g10.search0103.3.23.49a5593apbm3q6&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_7_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536_10902%2Csearchweb201603_6%2CppcSwitch_0&algo_pvid=2101bc96-388b-49ea-93ce-e50fc3091bd1&algo_expid=2101bc96-388b-49ea-93ce-e50fc3091bd1-3

Mesela..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

sadece çerçeve deyip geçmemek lazım Camları tutan parça neticede. ama 2.5 dolar ne demek yahu @@,' süper.  hele bir de gözler renkli olunca gözlük sapının dahi önemi oluyor, yandan ışık vurduğunda camın iç yüzeyinde yansımalar oluyor. ışığa hassasiyet yada aşırılık varsa sıkıntı demek bu. burun yüksek kemikli olur ayrı dert. kirpikler uzun olur ayrı dert. rengini tutturamazsın hırsız gibi görünür. Numaralı kısımdan numarasız alana kaydığında düşecek gibi olursun. vesaire. ^^P numaralı gözlüğü geçtim güneş gözlüğünde bile iç bükey olanlarda içeride hayâli görüntüler oluşuyor. @@',?)

yazmışken şunu da yazayım bazen camın kenarlarında da yansıma oluyor metal çerçeveli  ve hatta çerçevesiz olanlarda dahi.

RitmFarbRacourci tarafından 25/Şub/19 23:11 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

sahbahran akşama bilgisayar başındayım 1 ay oldu alalı cam cerçeve avrupa bilmem ne kaplaması( moritör ışığı içinmiş ) 300 TL verdim despada diyr bir marka  yazın güneş gözlüğünüde almıştım  kafada unutup denize havuza girdim bana mısın demedi düşündüğümdende sağlam çıktı 

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Bir tane çin sitesi vardı. Reçetedeki bilgileri yazıp Cam dahil alabiliyordun. Bir araştırın uygun a gelebilir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

hazır konu acılmısken bende bişiler sorayım

Bende 1.5 sene önce ekrana 1 saat baktıktan sonra flulaşma vs oluo diye muaneye olmaya gittim. Doktor bey amca gözler senin 0.50 , 0.50 ama sen gençsin diye 0.25 0.25 veriyorum dedi elime kağıdı tutuşturdu

gittim atasundan gözlük çerçeve falan aldım ama bi sike yaradımı yaramadımı anlayamadım bi türlü attım kenara gözlüğü ( monitörü falan değiştirdim bi nebze olsa rahatlattı )

Gelin görün zaman içerisinde kör oldum a.k. Ne uzağı görebiliyorum ne yakını :D

Gece özellikle araç kullanırken tabela falan hiç okuyamıyorum, 3 metreden falan tv izleyemiyorum ( 65" ), etraf flu gözüküyor komple.

Kaşlarımı çatıp gözlerimi ufaktan kısınca her şey netleşiyor niye böyle oldum anlayamadım

Neyse ben çerçeveyi alırken kafa büyük olduğu için güç bela bişi bulmuştum. Şimdi tekrar muaneye olup atasuna gitsem, bu çerçeveye yeni camları takarlar mı ?

Toplam Hit: 3947 Toplam Mesaj: 32
gözlük