folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gözlük Kullanan Müritler

Gözlük Kullanan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaklaşık 1 yıldır gözlük kullanıyorum. Astigmat varmış bende. Gözlük takmayınca uzaktaki yazıları bulanık görüyorum falan filan. 

Sürekli şeffaf gözlük kullandım. Bir süredir güneşe çıkınca cam rengi koyulaşan gölgeye geçince şeffaflaşan gözlük camları ile ilgileniyorum. 

Kullanan arkadaşlar varmı ? Tavsiye eder misiniz ? İlerleyen günlerde mevcut gözlük camımı bu şekilde değiştirme niyetindeyim..

Atasun optik te 150 tl ye benim gözlüğe camı takıyorlar. Ne dersiniz ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

bu ne la herkese Cebit gazisi ünvanı verilmiş :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hocam onlar görüntü açısından pek iyi değil ya.

organik camlar var artı inceltme olayını da yapabiliyorsun. geçen gözlükçüye gittim yeni bi cam gösterdi onu da araştırabilirsin.

ışıkta gözlük ışığı kesiyor. kırılmıyor ve çizilmiyor ayrıca güzel birşeydi sordur bunu bundan al bence.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

bu ne la herkese Cebit gazisi ünvanı verilmiş :D

hakkaten bu ne demek yahu birçok müritte görüyorum. müritler toplu çatışmaya falan mı girdi nooldu :)

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Colormatik dedikleri şey. Ben kullanmıyorum fakat babam kullandı. Araba kullanırken çok işlevseldi. Tabi gündüz de güneşte rahat ediyordu bunun yanında. Tavsiye ederim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Işığı kıran parlayamayan camlarda antirefle denen kaplama oluyor, tabi fiayatı da ona göre artıyor.

Hocam senin dediğin güneşte kararan gölgede açılan camlar ise colormatik camlardır.Onlar genellikle yaşlı kesimin tercih ettiği camlardır.

Doktor kontrolünde cam değişimi yapmanı tavsiye ederim kesinlikle.Şu an kullandığın camda antirefle kaplama var mı yok mu onuda şöyle anlarsın;

Gözlüğü çıkar camı hafif ışığa doğru tut, eğer ışık olduğu gibi parlarsa beyaz bir şekilde kaplama yoktur, ancak böyle mor tarzında va parlama az ise antirefle kaplama var demektir.

Atasun optiğe gelince pek tavsiye etmem kendilerine bu sektörde biri olarak.Sana çerçeve hediye ediyorlar ama en dandiklerinden ve sen bunu anlamıyorsun.Sonra sana ufaktan camdan kitlemeye çalışıyorlar.Bu böyle 10 tl farkla daha iyisi ama üstüne sen 20 koy bak bu daha iyi derken hepsinin fiyatı çıkmış oluyor.

Okan üni de optisyenlik okuyorum.Sürekli bizi çalışmaya çağırıyorlar.Giden arkadaşlarım var , onlarda aynı şeyleri söylüyorlar, arkadaş geçen müşteri sormuş yeni sezon geldimi diye o da gelmediği için yok demiş, arkadan mağza müdürü atlamış niye öyle dedin gösterseydin şunları falana diye, başkası anlatıyor yeni sezon yok ama yeni sezondan gelicekler şu an elimizdekilerle aynı olucak falan diye, müşteriye hiç çaktırmadan çok fena işler döndürebiliyorlar.

Normal bir esnafın aylık cirosunu 3 - 4 günde çıkardıkları içinde tuzları kurudur kendilerinin.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

bende 1 yıldır gözlük kullanıyorum   bana 60 TL YE MAL OLMUŞTU.. 

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Yaşlılar kullanıyor genellikle onu  değilmi ? ben öyle biliyorum

Gimme Some Tits
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

hocam benim gordugum genelde yaslılar kullanıyo

ayrıca cok kro oluyo be

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı

ayrıca cok kro oluyo be

aynen :D bence emeklilerin çoğunlukta olduğu yada çiftcilerin olduğu bir forumda aç bu konuyu 

Gimme Some Tits
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

hocam onlar görüntü açısından pek iyi değil ya.

organik camlar var artı inceltme olayını da yapabiliyorsun. geçen gözlükçüye gittim yeni bi cam gösterdi onu da araştırabilirsin.

ışıkta gözlük ışığı kesiyor. kırılmıyor ve çizilmiyor ayrıca güzel birşeydi sordur bunu bundan al bence.

Hocam benim gözlük camları zaten inceltilmiş, dayanıklı, yansımayı engelleyen parlak ve çizilmez özellikte. Memnunum. Ayrıca bir güneş gözlüğü almak istemiyorum. Sabah güneş gözlüğünü aldım çıktım diyelim. Gece eve geç gelicem, gece gece güneş gözlüğü olmuyo :) O yüzden böyle bir çözm arıyorum. 

ReeX bunu yazdı
    iQsuz bunu yazdı

ayrıca cok kro oluyo be

aynen :D bence emeklilerin çoğunlukta olduğu yada çiftcilerin olduğu bir forumda aç bu konuyu 

Ben o sizin düşündüğün tarz kesimde gözlük camı bakmıyorum. Şuanki mevcut modern gözlük camım ile aynı kesimde aynı ebatlarda yapılacak. Çerçeveye uygun.

Ayrıca @ReeX konuyu uygun bulmuyorsan adminlere şikayette bulun ki konu incelensin. Burada konu açmak için sana danışmıyoruz. 

opusdei tarafından 19/Şub/13 14:30 tarihinde düzenlenmiştir

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 8237 Toplam Mesaj: 57