Gözlük Kullanan Müritler
-
hocam ben de güneşte kararan cinsteki cam taklılı gözlük kullanıyorum, gayet de memnunum. güneşli havalarda güneş gözlüğü gibi bi karizması oluyo :)
bu arada astigmat var ise alacağın camlar net beyaz olmaz, hafif bi sarı renkli olur.
-
NovalgiN bunu yazdıKreyzi bunu yazdıNovalgiN bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
zaten bahsettiğim o lenslerden.
ayrıca ilk hafta 2 kez gözlüklerimi aramıştım. normalde her şey net ama gözlük yok diye bişi görmüyorum diye algılıyordu beyin :F
Bende de aynı lenslerden var fakat gece lensle uyuduğumda sabah gözde oluşan çapaktan gözlerimi açamıyorum ?
bu konuda haklısın. ilk uyandığımda direk açamıyorum. ya böyle 1-2dk daha uzanıp gözleri alıştırıyorum. yada direk yüzümü yıkıyorum geçiyor hemen.
yine de riske atmanı önermem 1 senedir kullanıyorum her akşam uyumadan önce çıkartırım. göz sonuçta şakaya gelmez (:
Ben de 2 haftadır kullanıyorum. şu ameliyat meselesini duyduktan sonra çok tırsmıştım. en fazla 2 gün kaldı gözümde.
Ve ilk takıp çıkarırken harbiden hatim indirtiyor :D ne uğraşmıştım.
==>Yalnız bende de seninki gibi astigmat var, camlarda olduğu gibi lenslerde de bi açı var, takarken o açıya göre takman gerekiyor lensi. yani diğer lenslere göre çok daha zor kullanmak. yanlış açıyla takarsan başın dönebilir, boyutlar karışabilir, aynen başıma geldi ordan biliyorum :)
=> o dediğin gözlük iyi hoş ama çok dikkat çekiyor haberin olsun, benim de gözümde güneşe alerji ve ışığa hassayet var. kucukken çok güneş e bakardım ondan olmus olabiilr :D
-
Adam gözlük istedi. Lens'in tarihcesini geçirdiniz foruma... Yiter.
-
Bugün hastaneye gidip göz muayenesi oldum. Sende astigmat yok dedi. Sanırım astigmat geçmiş. Sadece 1 derece miyop varmış. Ona göre gözlük yazdı. Bende miyop a göre gözlük alacağım.
Transitions marka gözlük camı alacağım. Kullananlar varsa hangi serisi bana uyar ? 3 serisi varmış
Sitesi: http://tr.transitions.com/URUNLER/Transitions-XTRActivesupregsup/
-
gıreyzi yüzünden bende lense başlıcam sanırım :B
-
lens artı rayban gözlük hehe :D
yalnız gün boyu takamıyorum, sadece dışarı çıkarken görüntü kirliliği yaratmasın diye, çünkü gözde bi sıkıntı var sol taraf biraz çimçikleniyor, ve at gözlüğü takmışım gibi sol tarafımı göremiyorum pek...
-
güneşte kararan camlar gayet iyi. ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
ışıkta yansıma yapmayan, toz tutmayan, renksiz (karşıdan bakıldığında sadece çerçeve görünüyor cam olduğu belli olmuyor) özellikleri de var.
gün ışığında kararıyor ve güneş gözlüğü gibi oluyor. çerçeveyi de spor bir model seçersen hava da katmış olursun. :)
edit: tabi bu dediğim özellikte bir camın fiyatı 350-400 liraya kadar çıkabiliyor. çerçeve ile birlikte 700-800 liraya mal olur haberin olsun.
Quetzalcoatl tarafından 20/Şub/13 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
opusdei bunu yazdı
Bugün hastaneye gidip göz muayenesi oldum. Sende astigmat yok dedi. Sanırım astigmat geçmiş. Sadece 1 derece miyop varmış. Ona göre gözlük yazdı. Bende miyop a göre gözlük alacağım.
Transitions marka gözlük camı alacağım. Kullananlar varsa hangi serisi bana uyar ? 3 serisi varmış
Sitesi: http://tr.transitions.com/URUNLER/Transitions-XTRActivesupregsup/
Hocam sen astigmat olduğuna emin misin ? Retinanın pürüzlü olduğuna emin misin ? İnsanlar bundan kurtulmak için, gözlerinden lazerle kesilerek ameliyat oluyorlar :S
-
Hocam lens çok sağlıksız. O kadar doktor göz doktoru var ve hiç biri lens önermez veya kendisi takmaz. Tavsiyem silhouette marka bir gözlük al ve rahatla hafif sağlam cam olarakta hoya öneririm gayet iyi. Kolormatik cam yerinede trans cam yaptırırsan tadından yenmez bir gözlük olur. ortalama maliyet 800- 2500 arası sana kalmış
-
Hocam kullanış açısından güzel işe yarıyordu,ama yaşlı işi hocam görüntü açısından pek güzel olmuyor.