folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gözlük Kullanan Müritler

Gözlük Kullanan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    Section bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    kapil bunu yazdı

tercih meselesi tabi ama 10 yıllık gözlük macerasından sonra süper geliyor. yağmurda ıslandı. soğuktan sıcağa girdim buharlandı. top oynadım düştü. uzandım kenarı battı burun kemiğine ağrı yaptı.

bu dertlerin hepsini birden aldı götürdü benden :F

şu yorumdan sonra gelde lens kullanma :D sırf bu saydıkların yüzünden lense gecmeyi düşünüyorum ama çekiniyorum bi taraftanda :))

kanka durduğun hata :F ilk çıkarıp takma işleminde hatim indirirsin o kesin :F

ama alışınca 10sn filan sürüyor çıkar tak. sonrası rahatlık

Kreyzi haklı müridler yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz ilk kullanımda, aynada falan bakınca tanıyamazsınız bi müddet kendinizi durduk yere arada sırada gözlüğü yukarı çekmek için yaptığınız standart hareketide en az 2 hafta yaparsınız boş buruna :D

bide lensi gözde unutursanız cerrahi müdahele gerektirir. onun için aylık veya üç aylık olanları var onlardan al ki onlarıda haftada bir çıkarmanda fayda var. ama onuda unutma gözünde 

trooper tarafından 19/Şub/13 15:11 tarihinde düzenlenmiştir

ZzZzZzZ...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı
    Section bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    kapil bunu yazdı

tercih meselesi tabi ama 10 yıllık gözlük macerasından sonra süper geliyor. yağmurda ıslandı. soğuktan sıcağa girdim buharlandı. top oynadım düştü. uzandım kenarı battı burun kemiğine ağrı yaptı.

bu dertlerin hepsini birden aldı götürdü benden :F

şu yorumdan sonra gelde lens kullanma :D sırf bu saydıkların yüzünden lense gecmeyi düşünüyorum ama çekiniyorum bi taraftanda :))

kanka durduğun hata :F ilk çıkarıp takma işleminde hatim indirirsin o kesin :F

ama alışınca 10sn filan sürüyor çıkar tak. sonrası rahatlık

Kreyzi haklı müridler yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz ilk kullanımda, aynada falan bakınca tanıyamazsınız bi müddet kendinizi durduk yere arada sırada gözlüğü yukarı çekmek için yaptığınız standart hareketide en az 2 hafta yaparsınız boş buruna :D

bide lensi gözde unutursanız cerrahi müdahele gerektirir. onun için aylık veya üç aylık olanları var onlardan al ki onlarıda haftada bir çıkarmanda fayda var. ama onuda unutma gözünde 

zaten bahsettiğim o lenslerden.

ayrıca ilk hafta 2 kez gözlüklerimi aramıştım. normalde her şey net ama gözlük yok diye bişi görmüyorum diye algılıyordu beyin :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    lenslerin uzun vaddede korneada cizik oluşturdugunu söyluyorlar ?.:/

colrmattik camlarda translucent marka camlar var .
    bunlaçın kararma açılma süreleri daha kısa diye okumuştum. birde
    kararma yüzdüleri vqr aklında bulunsun % cinsinden.

gözllük cercüvesi dü onemli ; faset cercevesiz , nilör yarım cerceve veya tam butun cerceve;
    camlari tasımayabilecüginden , agiçliklariyla alakali
    yanısıra alınan camlari miyop hipermetrop astşgmat olmasi cam kenarlarinin incelgi, cürceve tutacak mı endisesi, bir camın digerşnden agır olması, denge sorunu B-) ilginc donanim haberde bi baslık var: gözlük rehberi.
    yakında alıcamm bende. RitmFarbRacourci tarafından 19/Şub/13 15:58 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Birde titanyum çerçeveler var tabi. Tavsiye eder misiniz ? Çok hafif, esnek, bi yere takılsa falan kırılma bükülme olmuyor. Yalnız nedense fiyatları yüksek. Çok fazla para vermek istemem bi çerçeveye :)

Şuan kullanmakta olduğum çerçeveden memnunum. Ama biraz ağır gibi. Modern görünümlü ultra hafif bişey bakıyorum.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    lenslerin uzun vaddede korneada cizik oluşturdugunu söyluyorlar ?.:/

colrmattik camlarda translucent marka camlar var .
    bunlaçın kararma açılma süreleri daha kısa diye okumuştum. birde
    kararma yüzdüleri vqr aklında bulunsun % cinsinden.

gözllük cercüvesi dü onemli ; faset cercevesiz , nilör yarım cerceve veya tam butun cerceve;
    camlari tasımayabilecüginden , agiçliklariyla alakali
    yanısıra alınan camlari miyop hipermetrop astşgmat olmasi cam kenarlarinin incelgi, cürceve tutacak mı endisesi, bir camın digerşnden agır olması, denge sorunu B-) ilginc donanim haberde bi baslık var: gözlük rehberi.
    yakında alıcamm bende.

şifreyi çözersek iyi bilgiler var burada :W

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Birde titanyum çerçeveler var tabi. Tavsiye eder misiniz ? Çok hafif, esnek, bi yere takılsa falan kırılma bükülme olmuyor. Yalnız nedense fiyatları yüksek. Çok fazla para vermek istemem bi çerçeveye :)

Şuan kullanmakta olduğum çerçeveden memnunum. Ama biraz ağır gibi. Modern görünümlü ultra hafif bişey bakıyorum.

cepten ancak bu kadar oluyor, 3.7 inch :/

silüet ucuzdur genele gore. kullanilan materyal fiyatı belirliyor, titanyum pahalı bi malzeme,
    yuz seklide önemli: kare yuvarlak oval vs tiplere farklı cam ve cerceve önerilebiliyor.
    gecen gün bi cerecve gördüm: cami tek noktada vida ile tutuyor titanyum, cerceve ince ama
    oyun hamuru gibi egilip bükülebiliyordu, eski formunuda alabiliyordu B-)
    kulagı asılmayan , kafatasını saran gözlük sapları var markalıda tag heuer gibi ezcük pahalı
    kalın saplı almayin mumkünse, agirliga katgı. her yerde "At" görmeye basladım, odaklanmaya bi nebze, göz kenari kırısıklıklarinada cozum belki, iste amaa.
    lazer kesim cercevelerde miyop astigmat kalınlıgını gizleyebiliyor.
    yanısıra ekartman, köprü ve sap uzunluklarınıda unutmayin ki kimi zaman bazı burunlar- goz hizası- yüksek kalabiliyor!! odak olçüsü ve/veya ayarini unutmayın, pantoskopik acı ve verteks mesafeside dikkate alınmalı!! tek tek optikler gezilecek baska care yok. :)

bu arada bu zincir magaza calısanları müdürlerine kadar tam sağmal i.....
    aynı il, farklı mekan, farklı dükkkan farketmez. gelene gidene .... hem opm.r hem atasagımı...,
    müsteri memnüniyeti yada ilgisini sikleyen yok. RitmFarbRacourci tarafından 19/Şub/13 18:22 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

ayrıca ilk hafta 2 kez gözlüklerimi aramıştım. normalde her şey net ama gözlük yok diye bişi görmüyorum diye algılıyordu beyin :F

Bende de aynı lenslerden var fakat gece lensle uyuduğumda sabah gözde oluşan çapaktan gözlerimi açamıyorum ?

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    NovalgiN bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Bende de aynı lenslerden var fakat gece lensle uyuduğumda sabah gözde oluşan çapaktan gözlerimi açamıyorum ?

bu konuda haklısın. ilk uyandığımda direk açamıyorum. ya böyle 1-2dk daha uzanıp gözleri alıştırıyorum. yada direk yüzümü yıkıyorum geçiyor hemen. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    NovalgiN bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

bu konuda haklısın. ilk uyandığımda direk açamıyorum. ya böyle 1-2dk daha uzanıp gözleri alıştırıyorum. yada direk yüzümü yıkıyorum geçiyor hemen. 

yine de riske atmanı önermem 1 senedir kullanıyorum her akşam uyumadan önce çıkartırım. göz sonuçta şakaya gelmez (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    CEO bunu yazdı

bu ne la herkese Cebit gazisi ünvanı verilmiş :D

nazar etme ne olur. cebitle seninde olur :)

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 7737 Toplam Mesaj: 57