GSM Tarifeleri Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı

Taahhüt süresi var mı bu tarifelerde?

Taahhüt yok ve paketler arasında kafana göre geçiş yapabiliyorsun. Bence diğer bir güzel tarafıda bu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek

Dün çarşıda gördüm. 
    8-16 yaş arasında tanıdığım olsaydı geçecektim:

vodafone: 16gb tarife 185 tl 

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı

Taahhüt yok ve paketler arasında kafana göre geçiş yapabiliyorsun. Bence diğer bir güzel tarafıda bu.

ya bunda şey mi mesela 2 gb paketteyim, 20 gb pakete geçtim 3 gün sonra geri geçmek istedim nasıl oluyor? herhalde 20 gb 3 günde bitirtip 3 günlük fatura parası almazlar.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Mutlu mega da bitmişti.  6 ay 2000 tl olmuş. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı

ya bunda şey mi mesela 2 gb paketteyim, 20 gb pakete geçtim 3 gün sonra geri geçmek istedim nasıl oluyor? herhalde 20 gb 3 günde bitirtip 3 günlük fatura parası almazlar.

20 GB paketinin kemiksiz 30 gün süresi var. 30 gün sonrasında otomatik olarak 2 GB pakete geri geçirirler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Bende birşey sormak istiyorum. Türkcell Platinum Mega Plus Kullanıyorum. 

Tam hatırlamıyorum ama 230 TL idi taahüdüm sonra mesaj geldi 360 yaptılan sonra mesaj geldi 400 küsür yaptılar şimdi ise 540 TL

Taahhüt süresi içinde bunlar fiyatı güncelleyebiliyormu acep?

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    rushOut bunu yazdı

Bende birşey sormak istiyorum. Türkcell Platinum Mega Plus Kullanıyorum. 

Tam hatırlamıyorum ama 230 TL idi taahüdüm sonra mesaj geldi 360 yaptılan sonra mesaj geldi 400 küsür yaptılar şimdi ise 540 TL

Taahhüt süresi içinde bunlar fiyatı güncelleyebiliyormu acep?

sözleşmeye haricen bir madde koymamışlar ise taahhüt imzalandıktan sonra fiyatı değiştiremezler.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Netgsm kayıtsız imeide sorun yapıyor mu henüz süresi dolup kapanmadı telefon 

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Kayıtsız imei numarasının zaten kullanılamıyor olması lazım?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

kayıtsız imeide süresi dolana kadar çalışır mı bilmem ama pasaport kaydı yapınca çalışmıyor.

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
Toplam Hit: 3539 Toplam Mesaj: 47
#telekom