GSM Tarifeleri Hakkında Bilgi
-
MiqRoP bunu yazdı
Taahhüt süresi var mı bu tarifelerde?
Taahhüt yok ve paketler arasında kafana göre geçiş yapabiliyorsun. Bence diğer bir güzel tarafıda bu.
-
Dün çarşıda gördüm.
8-16 yaş arasında tanıdığım olsaydı geçecektim:vodafone: 16gb tarife 185 tl
-
mkyb bunu yazdıMiqRoP bunu yazdı
Taahhüt yok ve paketler arasında kafana göre geçiş yapabiliyorsun. Bence diğer bir güzel tarafıda bu.
ya bunda şey mi mesela 2 gb paketteyim, 20 gb pakete geçtim 3 gün sonra geri geçmek istedim nasıl oluyor? herhalde 20 gb 3 günde bitirtip 3 günlük fatura parası almazlar.
-
Mutlu mega da bitmişti. 6 ay 2000 tl olmuş.
-
Prometheus bunu yazdımkyb bunu yazdıMiqRoP bunu yazdı
ya bunda şey mi mesela 2 gb paketteyim, 20 gb pakete geçtim 3 gün sonra geri geçmek istedim nasıl oluyor? herhalde 20 gb 3 günde bitirtip 3 günlük fatura parası almazlar.
20 GB paketinin kemiksiz 30 gün süresi var. 30 gün sonrasında otomatik olarak 2 GB pakete geri geçirirler.
-
Bende birşey sormak istiyorum. Türkcell Platinum Mega Plus Kullanıyorum.
Tam hatırlamıyorum ama 230 TL idi taahüdüm sonra mesaj geldi 360 yaptılan sonra mesaj geldi 400 küsür yaptılar şimdi ise 540 TL
Taahhüt süresi içinde bunlar fiyatı güncelleyebiliyormu acep?
-
rushOut bunu yazdı
Bende birşey sormak istiyorum. Türkcell Platinum Mega Plus Kullanıyorum.
Tam hatırlamıyorum ama 230 TL idi taahüdüm sonra mesaj geldi 360 yaptılan sonra mesaj geldi 400 küsür yaptılar şimdi ise 540 TL
Taahhüt süresi içinde bunlar fiyatı güncelleyebiliyormu acep?
sözleşmeye haricen bir madde koymamışlar ise taahhüt imzalandıktan sonra fiyatı değiştiremezler.
-
Netgsm kayıtsız imeide sorun yapıyor mu henüz süresi dolup kapanmadı telefon
-
noname bunu yazdı
Kayıtsız imei numarasının zaten kullanılamıyor olması lazım?
-
noname bunu yazdı
kayıtsız imeide süresi dolana kadar çalışır mı bilmem ama pasaport kaydı yapınca çalışmıyor.