GSS Borcu Olanlara Geçmiş Olsun...
-
siberturq bunu yazdı
Adamlar önce mağduriyet yaratıyor sonra çözüp hava atıyor.
Sigortanın emekliliği olur.Bu uygulamanın yok.
Bunun gerçek adı vergi kesmek vatandaştan.
hayır, yasal yoldan haraç kesmek
-
coLin bunu yazdısiberturq bunu yazdı
Adamlar önce mağduriyet yaratıyor sonra çözüp hava atıyor.
Sigortanın emekliliği olur.Bu uygulamanın yok.
Bunun gerçek adı vergi kesmek vatandaştan.
hayır, yasal yoldan haraç kesmek
O zaten tartışılmaz.
-
Valla üzülüyorum yazık değilmi bu kadar insanın hakkına girmek gençlerin üzerine gelmek ne güzel pırıl pırıl gençlerimiz var hepsi zehir gibi taşı sıksa suyunu çıkarır ulan bu insanları hiçmi düşünmüyorsunuz bu kadar önemlimi 3-5 kuruş para insanları sağlıkla tehdit ediyorsunuz şerefsiz , karaktersiz , cibiliyetsiz hükümet.
-
ayhun bunu yazdı
Odemiom amk. Hastalanirsamda parasini verir ozele muane olurum.
Hayat boyu ozelde muayene olsa daha ucuza kapatacak bir suru insan var zaten. Rizanin kefaletini vatandastan almaya karar verdiler herhalde.
-
Şu ülkede hayatta kalmak ne zor aq
-
Devlet demeyin şu o.cocuklarına. Devlet dediğin sensin benim biziz, bu oğlan sevici güruh elbet gidecek... Allah topunun belasını versin.
-
bu kadar salakca bir sistem gormedim vallahi. Adamlar hangi mantikla bunu dayatiyorlar, millet nasil ses cikaramiyor anlamis degilim..
Zorunlu sigortanin olmasi guzel bir sey, bir cok avupra ulkesinde de boyledir. Yani her vatandas, oturum iznine sahip herkesin ozel ya da devlet sigortasi olmak zorunda.
Bizdekiler de bunu uyguluyorlar ancak soyle bir sey var. Adam issiz ya da maasi yetersiz ise devletin bunu karsilamasi lazimken, bizde issizden de para almaya calisiyorlar ve insanlari psikilojik olarak cokertiyorlar ve durduk yere borclu konumuna sokuyorlar. Benim de bir suru borcum vardi, y.disinda oldugum sureleri dusurduler 1500 tl civari kaldi, simdi adresim tr de olmadigi icin artik artmiyor sukur :)
Ama surekli biriken adama yazil.. Ha bi sey yaparlar mi yapamazlar mi bilmiyorum ama cidden bu plani yapan adam gerzek ve zerre miskal insanlari dusunmuyor.. Ancak para babalarini, kompradorlari beslesinler..
Sonuc olarak; Allah yardimciniz olsun
-
unbalanced bunu yazdı
Dikkat edersen geri odemesi uzun vadede olan seyler uyduruyorlar . Ornek
Dask . Zorunlu deprem sigortasi .
Gss . Zorunlu saglik sigirtasi
Simdide emeklilik icin bes uydurdular .
Bak hepsi ortak noktalari var .
Hepsi halk icin var .
Hepsi zorla yaptiriliyor .
Hepsinin geri odemesi tahminen akp siktr olup gittikten sonra olacak.
Gss yatirmazzsa ceza var
Dask yaptirmazzsan elektrik su abonelik alamazzzsin . Hatta evi satamazzsin bule .
Bes artik zike zike maastan kesilecek az kaldi ona .
Burda ayni 2lem var . Benim gibi akp dusmanlari icin kotu olan seyler bunlar .
Ama akp yandaslari icin cok guzel seyler bunlar
samaccc tarafından 26/Mar/16 01:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Devlet olduğunu iddia eden millet vekilleri ve danışmanları gelip bana gelir testi yaptırmadı, şu anda meclistekilerin kişi başı bana 19858 TL borcu var.
En sonunda AİHM de dava açacağım T.C. Devleti'ne.
-
samaccc bunu yazdı
bizi xike xike ak pirtili yapacaklar. demedi demeyin.
şimdi benim gss borcum var ve zorla bişeylerime el koymadıkları sürece ödemicem .
ama merak ettiğim şey ben şu anda ssk lıyım . ama geçmiş dönem gss borcumda var. nasıl olacak . inşallah gss ödemeden olmaz demezler.
maaşından kesecekler :) sende gidip işverene söveceksin maaşımı tam yatırmamış diye :D