GSS Borcu Olanlara Geçmiş Olsun...
-
akgençleri konuya bekleriz
-
Prometheus bunu yazdı
Geldim beni çagırmışsın. Olaya çok farkı bakıyorsunuz arkadaşlar o baktıgın pencereyı bırakın 180 derece farklı bi bakın. La ne acından bakarsan bak iyi geçıyorlar fdsafasd :D
-
Prometheus bunu yazdı
abi geldilerse siktirsinler gitsinler şimdi.
-
sLeymN bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
abi geldilerse siktirsinler gitsinler şimdi.
RockZs tarafından 11/May/16 14:06 tarihinde düzenlenmiştir
-
şimdi 25 yaş altı olup borcu bulunup öğrenci olanlar borç silindikten sonra tekraar öğrenci belgesi alıp sgkya gitmek zorunda mı yoksa borç silindikten sonra sağlık hizmetlerinden direk yararlanabilecekler mi ?
-
6-7bin TL civarında çıkan borçlarım, SSK ya gidip görüştüğümde belirli bir miktara kadar düştü, buna rağmen ödemedim, insan haklarına aykırıdır diyerek. Patronumuzun babası sigorta uzmanı, firmalara danışmanlık yapıyor. Bu borçların (eğer ki bu hükümet hiç gitmezse) eve haciz, maaşa haciz, emekli olduğunuzda primden kesinti şeklinde bir şekilde devlet tarafından bizden tahsil edileceğini belirtti. Devlet, borçlusunun yakasını asla bırakmaz diye de eklemişti. Kasa her zaman kazanır da diyebiliriz.
Şimdi e devlet ten girip baktığımda ise 47 TL gibi bir rakam gözüküyor. Bence bu borçlar ödemedikçe düşüyor, ödemeyin anasını satayım.
-
Hayır anlamadığım her ay 35-40tl civarı bir ödeme çıkarken nerdeyse son bir senedir(belki daha da fazla) her ay 73tl olarak ödeme çıkarıyorlar, neye dayanarak hangi kafayla 2 katı zam uyguluyorlar..
-
Tayga bunu yazdı

Bu benim borcum bende şimdiye kadar iplemiyordum ancak skik devletten hibe destek programlarından faydalanamıyorsunuz böyle olunca.
hayatında 16 bin tl görmemiş adamlara 16 bin tl borç çıkarıolar amk. türkiyede yaşanmaz. bi kaç ark trden yeni geldi dedim nasıl, kimsenin yüzü gülmüyor, herkes y.rrağı yemiş diye yorumlamıştı
-
Vatandaşın bu meblaları ödeyemeceğini devlette biliyor.
Ben bu uygulamanın en başından beridir özellikle uyum yasaları kapsamında herkesin kağıt üzerinde de olsa sigortalı gösterilmesi amaçlı çıkartıldığını düşünüyorum. Hala da bu fikrim değişmedi.
Ödeyenlerden de üç beş bir şeyler koparıyorlar o da kâr olsun.
Yeşil kart dolandırıcılığının da önüne bir nebze olsun geçebildiyse bunu da kâr hanesine eklemek lazım.
Eğer yaşamınızı etkileyen bir durumda değilseniz devlet bu borcu sizden zorla almayacaktır. Alacak olsa bir de vergi borcu tarzında bir tahsilat getirse birkaç milyon insanı cezalandırması lazım ki bu da mantıklı değil.
-
Austen bunu yazdı
Vatandaşın bu meblaları ödeyemeceğini devlette biliyor.
Ben bu uygulamanın en başından beridir özellikle uyum yasaları kapsamında herkesin kağıt üzerinde de olsa sigortalı gösterilmesi amaçlı çıkartıldığını düşünüyorum. Hala da bu fikrim değişmedi.
Ödeyenlerden de üç beş bir şeyler koparıyorlar o da kâr olsun.
Yeşil kart dolandırıcılığının da önüne bir nebze olsun geçebildiyse bunu da kâr hanesine eklemek lazım.
Eğer yaşamınızı etkileyen bir durumda değilseniz devlet bu borcu sizden zorla almayacaktır. Alacak olsa bir de vergi borcu tarzında bir tahsilat getirse birkaç milyon insanı cezalandırması lazım ki bu da mantıklı değil.
Yurtdışına çıkarken falan bu para karşımıza çıkacak mı?
Okumak içn, çalışmak için, herhangi bir ülkeden ikinci vatandaşlık için falan?
SkynetX tarafından 11/May/16 15:32 tarihinde düzenlenmiştir