GSS Borcu Olanlara Geçmiş Olsun...
-
Hiç girip bakmadım, umursamıyorum da.
Kimliğim de kayıp 2 yıldır. 5 aydır ikametgah bildirimi de yapmadım.
S*kimde değil hiç bişey.
-
ozgunlu bunu yazdı
S*kimde değil hiç bişey.
hocam kusura bakmada sen iyice sikine sallamışsın ama eğer ki olur ya hani senin kimlikle senin üzerine bişe açarlarsa göt altına gidersin söylemiş olayım. Ayrıca hiçbir hak arayamazsın da çünkü sen kayıp bildiriminde bulunmamışsın :) ve yasal olarak ta adres beyan etmemişsin :D
-
Ödeyeni de yapılandıranı da zksinler. 6.8 milyon borçulunun 5.4 milyonu gelir testi bile yaptırmamış. Siklemezsek alamazlar. Boru değil nufüsun 8%'i borçlu aq.
-
Hep devlet mı bizim makata sokacak, birazda biz devletin makata sokalım. Bilmem hangi şehrin yüze 78lik kısmı kacak elektrik kullanırken bunun faturasını bana kitliyorlar.
Seven sikilir,siken sevilir. Devlet bunu yapıyor.
-
ozgunlu bunu yazdı
S*kimde değil hiç bişey.
:D ikametgah bildirimini 20 gün içinde yapma zorunluluğu varmış tabi cezasıda .bi 480 tl de öle itelicekler
-
Kamu çalışanı olarak bana bile askerlik dönüşü 1 gün için 5.85 tl geçirdiler. Ayın 10 u son gün ben 12 sinde iş başı yaptım aradaki bir günün parasını istediler. Sosyal Devletmiş hikaye amk. Komunizmin farklı hali.
-
18 yaş altı kapsamında genel sağlık sigortası tesciliniz bulunmaktadır
Yazıyor yaş 24 nie böyle acaba
-
siktim öldü amk silmesinler bağkur borcum var ödemiyom vergi borcum var ödemiyom gss olsun bide kim sikler yalavo kaymakamını
yakında yasa cıkacak bak tarihe bi not olsun nefes aldığımız için vergi alacaklar :D:D::D:D:D::D:D:
-
25 yaşına kadar olan borçlar ne zaman silinecek
-
Toplam 11 milyar liraya ulaşan borcun.....