folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder GSS Borcu Olanlara Geçmiş Olsun...

GSS Borcu Olanlara Geçmiş Olsun...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Şimdi sgk benim üniversiteyi kazanamayıp hazırlandığım sene benden gelir testi istedi.

Sıfırı (benim gelirim ve mal varlığım) dünyanın en ilginç 98 TL civarı aylık borç çıkardı. İlk borcu ödedim. Yaklaşık bin lira kadar borcum çıktı.

Üniversiteyi kazandım tekrar başvuruda bulundum aylık borcum silindi eski borcum duruyor

Bu durumda ne olacak? Haberde silineceği yazıyor ama başvuruda mı bulunacam tekrar test mi yaptırcam bişey yapmamam mı gerekiyor biri bi bilale anlatır gibi lütfen

Beim de durum öyle 500'e yakın borç var ama 2012 Ocak'ta başladı uygulama o zaman gelir testine başvurdum 2012 Aralık'ta sonuçlandı gelir testi.. 1 yıllık süreç borç yazıldı ki o 1 yılda da sağlık hizmeti alamadık salak sistem yüzünden bana almadığım hizmetin faturasını çıkarttılar yani..

Sonra üniversite belgesiyle gidince sadece Eylük-Aralık arasını sildiler 500'e yakın bir borç kaldı onu da babayı alırlar..

Kendine İyi Bak ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

temiz kitlediler adamlar, kimsenin haberi yok ama devlette para bitti beyler, bizim hakedişler içerde o kadar birikti ki bugün devleti icraya verebilsem saraydan bi oda alırım gibime geliyor, ee her şeyi sattılar abd de para basmayı bıraktı deniz bitti, ülkede suç oranı artıyor, fuhuş vs. ile birlikte, ee kim karısını kızını satıyor, suriyeli muhafazakarlar satıyor, peki bizimkilere sıra gelmeyecek mi? bence geldi bile... 3 koyunu güdemeyecek adamlar toplanmış devlet yönetiyor çoban olamayacak adamlar da arkalarından alkış tutuyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aramızda borcu 0 lanmış olan varmı ? yada borçlar ne zaman 0 lanacak ?

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hiç bakmadım olmayan şeyin başını alır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Ne biçim ülke olduk.

11 milyon emekli,

3.4 milyon memur,

17.5 milyon öğrenci üniversiteler hariç olmak üzere bütün eğitim kurumları,

Toplamda 31,9 milyon kişi.

3-5 milyon kişi vardır 25 yaşının altında sgk primi ödemeyen.

3-5 milyon kişide suriyeli.

Ortalama 40 milyon, zorlama hesap ile 42 milyon kişi sağlık sigortası yatırmıyor.

Sonra herkesin primini tabi üstten 568,21TL'den hesaplar(tabi internetten bulduğum bu rakam yanlış olabilir ama 400 lira olsa bile fark etmez aynı). Bakıyor bu millet geleceğini satmakta çok cüretkar.

Sadece bi imza..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    PcK0 bunu yazdı

Ne biçim ülke olduk.

11 milyon emekli,

3.4 milyon memur,

17.5 milyon öğrenci üniversiteler hariç olmak üzere bütün eğitim kurumları,

Toplamda 31,9 milyon kişi.

3-5 milyon kişi vardır 25 yaşının altında sgk primi ödemeyen.

3-5 milyon kişide suriyeli.

Ortalama 40 milyon, zorlama hesap ile 42 milyon kişi sağlık sigortası yatırmıyor.

Sonra herkesin primini tabi üstten 568,21TL'den hesaplar(tabi internetten bulduğum bu rakam yanlış olabilir ama 400 lira olsa bile fark etmez aynı). Bakıyor bu millet geleceğini satmakta çok cüretkar.

Geleceğini kurtarmaya çalışsa şuan acından ölür millet, herkes günü kurtarayım derdinde hoca 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Tımarhane'de yaşıyoruz beyler, orospu çocuğu meclis anamızı sikiyor.. Bir sürü aç pezevenk ülkeyi sömürüyor... Kendi ülkemden nefret ettim artık.. Bu ülkeden bi sikim olmaz sokayım bu ülkeye de mentalitesine de...

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Bu benim borcum bende şimdiye kadar iplemiyordum ancak skik devletten hibe destek programlarından faydalanamıyorsunuz böyle olunca.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

dün bakmıştım borç hala duruyor faiz işlemeye devam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Toplumun anasini sikin anasini

Sikin de rahatlayin orospu cocuklari

KNOWLEDGE IS POWER!