folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Günde 5 Saat Uyku Normal Midir?

Günde 5 Saat Uyku Normal Midir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hacılar valla bugün 5.30 saat kadar falan uyudum şuan gözlerimde hafif yanma ve biraz baş ağrısı var.

bunyeyi alistir. 8 saatten direk 5:30 saate inersen olurr

7 saate dusur 1 hafta sonra 6 saate duzenli indir

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Hacılar valla bugün 5.30 saat kadar falan uyudum şuan gözlerimde hafif yanma ve biraz baş ağrısı var.

bunyeyi alistir. 8 saatten direk 5:30 saate inersen olurr

7 saate dusur 1 hafta sonra 6 saate duzenli indir

Cosplayın attığı videoda 5 saat uyumak beyinsel fonksiyonlarda tahribat yaratıyor yazıyordu.Anlama,hatırlama falan problemleri oluyormuş dedi adam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam 90ar dakikalık periyotlar uykunun tam alındığı zamanlardır. Mesela 3-4.5-6 saatler uyursan tam tamına uykunu alırsın. Mesela 13 saat uyuyup da uykusunu alamamaktan şikayet ederler bunun sebebi 90 dakikalık periyotu geçmiş olman. 

Şöyle düşün: bir tüp var onu dolduruyorsun. 90 dakika sonra mesela 100 dakika olunca o tüp boşalıyor baştan başlıyor. Hani knightta falan pot olayı vardı onun gibidüşün.

5 saat uyku uykusuzluğa neden olabilir. 4.5 saat veya 6 saat uyku idealdir.

Not: Arkadaşın abisinden öğrenilen kulaktan dolma bir bilgidir. Abisi tıp son sınıf öğrencisi. Denenmiş ve biçok defa doğrulanmıştır yurttaki arkadaşlarla. Özellikle denedik :) Ama bilimsel açıklamasını ben bilemicem...

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

2 günde bir uyuyorum 2 haftadır. uyku düzeni diye birşeyim kalmadı. ikinci günün akşamı haricinde çok problem olmuyor. 

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

6 saat uyucan ise gitmeden 1 saat once kalkican tamam bombasin bide sabah 1 bardak kahve beyinin calismasini hizlandirmak icin daha negerek var gerisine

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

dışardan şu kadar uyu bu kadar uyu diyenlere inanmayın. her zaman yettiği kadar uyku normaldir. uyku kalitesi arttırın o ayrı. zaten kalite artınca uyku azalır. herkes uzman adı altında çıkıp şu kadar uyu bu kadar uyu diyor gülüp geçiyorum. milyonlarca yıllık uyku sürecinden daha iyi mi bileceksiniz yav?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Günde 5 saat uyumanın bi tekniği varsa söyleyiverin hacı hocalar amk günde 10 saatin üstünde uyuma potansiyelim var :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

Öğlen uykusu çok iyiymiş diyorlar tazeliyor adamı gerçekten güzel oluyor.

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Az uyumak adamı depresyona sokar. Vucudunu dinle. O ne kadar istiyorsa o kadar uyu, zorlama.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Günde 12 saatten az uyuyamıyorum. Rahat bırakırlarsa 16 - 18 saate çıkabiliyor. Rekorum 26 saat. 5 saatlik gibi bir düzenle yaşasam ölürüm heralde :|

:|
Toplam Hit: 4379 Toplam Mesaj: 40