folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Günde 5 Saat Uyku Normal Midir?

Günde 5 Saat Uyku Normal Midir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek

Arkadaşlarım bu kitabı okuduktan sonra fazla uyuyamıyorum diyolardı.

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    Nako19 bunu yazdı

o arkadaşların spora başlasın bi hele göreyim onları :D

bende çok uyumazdım ama vücut geliştirme aşamasında resmen kaslar dur ben daha yatacam kalkma sakın diyor :)

12 saat uyuyorum artık yeminle

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    Nako19 bunu yazdı

o arkadaşların spora başlasın bi hele göreyim onları :D

bende çok uyumazdım ama vücut geliştirme aşamasında resmen kaslar dur ben daha yatacam kalkma sakın diyor :)

12 saat uyuyorum artık yeminle

Zaten hepsi 80 90 kilo spora gitmeleri lazım :) Bende uyku konusunda sınırları zorluyorum ne kadar çok o kadar iyi :D

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

biraz daha az uyuyacağım diye günü hem verimsiz hem de sağlıksız geçirmediğin sürece problem yok.

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Ya beyler dediğim gibi bu noktada vucudunuzu dinleyin. Hele vucut geliştirme ile uğraşanlar uykuyu es geçmesin. Ben de 12 saat uyuyorum mesela üstteki arkadaş gibi :D Vucut ne derse o. Her boka ilac kullanmaya da karşıyım. Vucudun bir yeri agriyorsa demekki orayi fazla kullanma diyor. Vucut seni yönlendiriyor. Bunlar ufak ama aslında önemli şeyler, bakın rene ölüyordu geçen :D Her zaman vucudunuzu dinleyin.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

6 saatten fazla uyudugumu hatrlamıyorum son 3 senedır cogu zaman 4-5 saat uyurum hatta cok ıyı yetıyor

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

günlük 3 veya 4 max 6 saat uyuyorum.

halsizlik ve bazen işe odaklanamama gibi sorunlar oluşuyor.

tamamen kişiyle alakalı. bünye meselesi

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Nako19 bunu yazdı

Dünya'nın en akıllı adamı 7.90 kr'a deneyimlerini satıyormuşŞş.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

erdal demirkıran ın o kitabı bilimsellikten tamamen uzak. Kendini iyi hissediyosan 5 saat de olabilir bence ama fonksiyonel olarak min. 7 saat uyku öneriliyor

There is no life without struggle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

dostum bu bünye meselesi. senin biyolojik saatin, metabolizman gibi şeylerin çarpanları sonucu oluşan birşey. bence mevzuyu kasma düzenli uyumaya bak.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 4381 Toplam Mesaj: 40