Günde 5 Saat Uyku Normal Midir?
-

Arkadaşlarım bu kitabı okuduktan sonra fazla uyuyamıyorum diyolardı.
-
Nako19 bunu yazdı

o arkadaşların spora başlasın bi hele göreyim onları :D
bende çok uyumazdım ama vücut geliştirme aşamasında resmen kaslar dur ben daha yatacam kalkma sakın diyor :)
12 saat uyuyorum artık yeminle
-
DestinatioN bunu yazdıNako19 bunu yazdı

o arkadaşların spora başlasın bi hele göreyim onları :D
bende çok uyumazdım ama vücut geliştirme aşamasında resmen kaslar dur ben daha yatacam kalkma sakın diyor :)
12 saat uyuyorum artık yeminle
Zaten hepsi 80 90 kilo spora gitmeleri lazım :) Bende uyku konusunda sınırları zorluyorum ne kadar çok o kadar iyi :D
-
biraz daha az uyuyacağım diye günü hem verimsiz hem de sağlıksız geçirmediğin sürece problem yok.
-
Ya beyler dediğim gibi bu noktada vucudunuzu dinleyin. Hele vucut geliştirme ile uğraşanlar uykuyu es geçmesin. Ben de 12 saat uyuyorum mesela üstteki arkadaş gibi :D Vucut ne derse o. Her boka ilac kullanmaya da karşıyım. Vucudun bir yeri agriyorsa demekki orayi fazla kullanma diyor. Vucut seni yönlendiriyor. Bunlar ufak ama aslında önemli şeyler, bakın rene ölüyordu geçen :D Her zaman vucudunuzu dinleyin.
-
6 saatten fazla uyudugumu hatrlamıyorum son 3 senedır cogu zaman 4-5 saat uyurum hatta cok ıyı yetıyor
-
günlük 3 veya 4 max 6 saat uyuyorum.
halsizlik ve bazen işe odaklanamama gibi sorunlar oluşuyor.
tamamen kişiyle alakalı. bünye meselesi
-
Nako19 bunu yazdı

Dünya'nın en akıllı adamı 7.90 kr'a deneyimlerini satıyormuşŞş.
-
erdal demirkıran ın o kitabı bilimsellikten tamamen uzak. Kendini iyi hissediyosan 5 saat de olabilir bence ama fonksiyonel olarak min. 7 saat uyku öneriliyor
-
dostum bu bünye meselesi. senin biyolojik saatin, metabolizman gibi şeylerin çarpanları sonucu oluşan birşey. bence mevzuyu kasma düzenli uyumaya bak.