folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Günümüz Akıllı Telefonları Kaç Sene Çalışır ?

Günümüz Akıllı Telefonları Kaç Sene Çalışır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

geçen sene xiaomi mi4 aldım. telefona henüz format bile atmadım.. gayet sağlam ve işlevsel zanımca insan gibi kullanılırsa rahatlıkla 4, 5 sene gider.. diğer telefonlar hakkında pek malumat veremeyecem.

21li tarafından 19/Haz/16 12:45 tarihinde düzenlenmiştir

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    BEDB1N bunu yazdı

2 seneden sonra yazılım olarak sıçmaya başlıyor tüm androidler telefonlar kendimden ve çevremden biliyorum.

Sıçmıyorlarda desteğini kesiyorlar diyelim. Rom atarak cihazın ömrünü arttırma okey ben biliyorum sen biliyorsunda şimdi sokağa çıkıp sorsak kimse anlamaz. Adam bakıyor cihaz kasmaya başladı hop yenisini alıyor. Planlı eskitme görevini yaptı.

Mesala laptopa ssd taktım o andan sonra anladım ki işlemci falan gereksiz. Bilgisayar akıyor resmen.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

general mobile discovery, 3 sene oldu kullanıyorum. rom atmadım, hiç servise gitmedi. çalışacakmış gibi duruyor bir süre daha.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

iPhone 4, yaklasik 6 yil oldu, ekran kirik ama hala canavar gibi.

iOs 5.1.1'de, canavar gibi mubarek. Suya dusurmedigim surece hicbir sikinti cikarmayacak gibi..

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

akıllı telefon olarak ilk telefon htc hd2 idi ve telefona bildiğin aşıktım. windows 98 bile kurmuştum üzerine :D ikinci senenin sonunda fabrikada yere düşürüp üzerinden 3.5 tonluk forklift ile geçince telefonun ekranı ve kamera camı parçalandı. değiştirdim ama içime sinmedi arkasına htc desire c aldım. küçük olsun hd2 nin başına gelenler bunun başına gelmesin dedim ikinci senenin sonunda donunda ekranına vurdum sinirle kırıldı, yaptırdım yine kırıldı s*kerim öyle işi dedim. küçük de büyük de kırılıyor telefona para vermenin lüzumu yok deyip htc desire 500 aldım. iki sene içerisinde 3 kez camını kırdım sigorta aracılığı ile tamir gördü şimdi 4. kez kırık :D telefona para vermeme fikrinden vazgeçtim donmalar kasılmalar vs. vermediğiniz her kuruşa sövmenize sebep oluyor. yarın gidip samsung s7 edge alıp spigen curved crystal hd ekran koruyucu ve spigen tough armor ile kaplayacam bakalım ne kadar süre dayanacak :D

aslında aklımda apple iphone 6s 64 gb vardı lunatik taktik extreme ile kaplayacaktım ama @Ekerci denen kardeş bozuntusu s7 edge ile kafamı karıştırdı :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı

akıllı telefon olarak ilk telefon htc hd2 idi ve telefona bildiğin aşıktım. windows 98 bile kurmuştum üzerine :D ikinci senenin sonunda fabrikada yere düşürüp üzerinden 3.5 tonluk forklift ile geçince telefonun ekranı ve kamera camı parçalandı. değiştirdim ama içime sinmedi arkasına htc desire c aldım. küçük olsun hd2 nin başına gelenler bunun başına gelmesin dedim ikinci senenin sonunda donunda ekranına vurdum sinirle kırıldı, yaptırdım yine kırıldı s*kerim öyle işi dedim. küçük de büyük de kırılıyor telefona para vermenin lüzumu yok deyip htc desire 500 aldım. iki sene içerisinde 3 kez camını kırdım sigorta aracılığı ile tamir gördü şimdi 4. kez kırık :D telefona para vermeme fikrinden vazgeçtim donmalar kasılmalar vs. vermediğiniz her kuruşa sövmenize sebep oluyor. yarın gidip samsung s7 edge alıp spigen curved crystal hd ekran koruyucu ve spigen tough armor ile kaplayacam bakalım ne kadar süre dayanacak :D

aslında aklımda apple iphone 6s 64 gb vardı lunatik taktik extreme ile kaplayacaktım ama @Ekerci denen kardeş bozuntusu s7 edge ile kafamı karıştırdı :D

Edge ekran biraz daha hassas yere düşürmeye. Düz s7 al derim. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    crafty bunu yazdı

Edge ekran biraz daha hassas yere düşürmeye. Düz s7 al derim. 

hacı adanadaki mediamrkt e gittim teşhir ürünü st edgeyi herif cekiç gibi masaya vurdu vurdu durdu hiçbirşey olmadı :D üstüne bu kadar koruma ile bir bok olmaz diye hesap ediyorum

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gorilla Glass 4 var ancak sen korumaya güvenme. Edge ekran için cam jelatin sıkıntılı. Dokunmatik keyfini bozuyor Edge ekranı çekilen filmler. Düz S7 al ekrana bi cam jelatin bide Spigen'in sağlam kılıflarından birini al tak ömürlük cihaz olur. Normal naylon jelatin daha dayanıksız. Cebe sok çıkar zamanla soyuluyor.

mkyb tarafından 19/Haz/16 23:29 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

iphone 4'üm 5 ya da 6.yılında çatır çatır çalışıyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

bence akıllı telefonlar hemen hemen gelebilecekleri son noktaya geldiler bu gün iphone 6s'in işlemcisi masaüstü işlemcilere kafa tutuyor resmen.

kameralar desen dslr makinalar gibi güzel fotoğraf çekiyor. tek sıkıntı pil konusu ancak o konuda iyleştirme yapılırsa şimdiki cihazların ömrü kısalır. 

bir iphone 6s galaxy s7 xperia z5 en az 3-4 sene rahat kullanılır bence.

işte öyle
Toplam Hit: 5995 Toplam Mesaj: 45
akıllı telefon