folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Günümüz Akıllı Telefonları Kaç Sene Çalışır ?

Günümüz Akıllı Telefonları Kaç Sene Çalışır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Edge ekranların çabuk kırıldığını kim uyduruyor? 

Kirilma testlerini inceleyin youtubeden. 

S6 edge plus sadece arka kapak korumali kullanıyorum, yanlar ve üst komple açık, ekran filmsiz, kız gibi duruyor, kaç defa düşürdüm. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Telefonlar aşırı derecede pahalandı. Ömürleri illa ki artmaya başladı fakat telefon almak isteyen kişi tanıdığı var ise kesinlikle telefon tamiri yapan birinden almalı tahminime göre. Çünkü adamlar nakite sıkıştığı için taksitle telefon alıp aynı gün yarı fiyatına satıyorlar. Bugün öyle denk geldi birisi. LG G5'i 1650 TL'ye düşürdük. Sıfır, kutusu açılmamış.

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı

Telefonlar aşırı derecede pahalandı. Ömürleri illa ki artmaya başladı fakat telefon almak isteyen kişi tanıdığı var ise kesinlikle telefon tamiri yapan birinden almalı tahminime göre. Çünkü adamlar nakite sıkıştığı için taksitle telefon alıp aynı gün yarı fiyatına satıyorlar. Bugün öyle denk geldi birisi. LG G5'i 1650 TL'ye düşürdük. Sıfır, kutusu açılmamış.

O telefonlar kelepir ancak alınırken sözleşmede bir madde var. Müşteri taksitleri ödemez ise telefon imei numarası btk ile görüşmelere kapatılır diye. 

Ha bu zamana kadar kapanan telefon görmedim ancak yakındır. Evkur'dan telefon alıp telefoncuya okutup ortadan kaybolan çok var. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    absconder bunu yazdı

O telefonlar kelepir ancak alınırken sözleşmede bir madde var. Müşteri taksitleri ödemez ise telefon imei numarası btk ile görüşmelere kapatılır diye. 

Ha bu zamana kadar kapanan telefon görmedim ancak yakındır. Evkur'dan telefon alıp telefoncuya okutup ortadan kaybolan çok var. 

Evet hocam faturada gördüm fakat şöyle bir şey yapıldı. Arkaşın ve satan kişinin kimlik fotokopileri çekildi iki adet, kendi el yazıları ile doldurulup imzalandı. İlerde bir sorun çıkarsa o çözüm olur diye düşünüyorum. Gerçi ben telefoncu filan değilim eniştenin yerine bakıyorum dükkana ama gene de kârlı bir iş olduğunu düşünüyorum açıkcası o fiyata.

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
Toplam Hit: 5997 Toplam Mesaj: 45
akıllı telefon