Gürcistan Dan Araba Getirme Hakkında Bilgisi Olan Varmı Veya Getiren Varmı?
-
Araba fiyatları cok ucuz turkiye 1 sene kalıp daha sonra girdi cıktı yapmak lazımmıs varmı hıc bılgısı olan nasıl araba alırız.
bmw z4 2005 model araba 6 bın dolar amk :D
-
Hocam unut gitsin, kendi uzerine alamiyosun oradaki birinin uzerine olmasi lazim yada orda bi mulkun isyerin vs.guven meselesi ortaya cikiyor
-
Buraya bakmışsındır ama gennede paylaşayım dedim.
http://www.tahribat.com/Forum/gurcistan_ve_bulgaristandan_dan_getirilen_ara-201728/2
-
Hocam önceden arkadaşın da söylediği gibi altı ay orda altı ay burda kalman gerekıyodu şimdi orda birini bulup göstersende olur ama arkadaşlar diyodu yeni sistem gelmiş 2 sene boyunca giriş cıkış yapmadan araba türkiyede kalabiliyor
-
konuyu şiddetle takip ediyorum
eskiden 6 ay olayı vardı şimdi nasıl bilmiyorum
-
ya usta o halde arabadan 2 tane alın.
6 ay birini getirin diğerini geri götürüp garaja bırakın. 6 ay diğerini getirin seneyi tamamlayın :)
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
Hocam unut gitsin, kendi uzerine alamiyosun oradaki birinin uzerine olmasi lazim yada orda bi mulkun isyerin vs.guven meselesi ortaya cikiyor
açıkcası uzerıne alamıyorsan bı boka yaramaz. baskasının adına alsan sıkayet etse basına iş acılır.
-
h2run bunu yazdıK4R4B4S4N bunu yazdı
açıkcası uzerıne alamıyorsan bı boka yaramaz. baskasının adına alsan sıkayet etse basına iş acılır.
üzerine alman için oranın vatandaşı olman şart.
Ancak oralı bir tanıdığın varsa müthiş bir olay :)
-
myblackworldweb bunu yazdıh2run bunu yazdıK4R4B4S4N bunu yazdı
üzerine alman için oranın vatandaşı olman şart.
Ancak oralı bir tanıdığın varsa müthiş bir olay :)
Tanıdık yok baskan :) o yuzden tanımadıgın kımseyede guven olmaz bı z4 alacakdım yoksa :D
-
myblackworldweb bunu yazdı
6 ay birini getirin diğerini geri götürüp garaja bırakın. 6 ay diğerini getirin seneyi tamamlayın :)
Aynı paraya geldi hatta geçti ne anladık o işten.. :) Ancak orada iyi bir tanıdığın olacak muadil araç alacaksın değişeceksin 6 ayda bir..
Bu iş kolay olsaydı Artvin'den Trabzon'a kadar TR plakalı araç kalmazdı.. :))
-
darkroques61 bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
Aynı paraya geldi hatta geçti ne anladık o işten.. :) Ancak orada iyi bir tanıdığın olacak muadil araç alacaksın değişeceksin 6 ayda bir..
Bu iş kolay olsaydı Artvin'den Trabzon'a kadar TR plakalı araç kalmazdı.. :))
TR fiyatı
Orada ise 6 bin dolarmış.
2 tane alsan 12 bin dolar..
Tanıdık varsa neden olmasın? hemde aynı fiyata da gelmemiş oluyor...