folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Güvenilir İnsani Yardım Kuruluşları

Güvenilir İnsani Yardım Kuruluşları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Darüşşafaka ve mehmetçiği araştırdım, mehmetçik zaten ere yardım yapmıyormuş :D benim cahilliğim... Bunlara kafam yattı benim

Edit: Darüşşafaka’da okuyan bir öğrencinin sadece eğitim gideri bir yıl için 10 bin TL’dir.  Böyle bir ifade kullanmış olmaları yine şüpheye düşürdü, bir öğrencinin tüm eğitim masraflarının tamı tamına 10bin tl tutması çok zor bir ihtimal. Dolayısıyla yuvarlamışlar gibi , miktarın gerçeğinin belirtilenden altta veya üstte olması farketmez, sen bir yardım kuruluşusun miktar yuvarlayamazsın, yuvarlamamalısın. 

Nikoteen tarafından 18/Ara/18 20:59 tarihinde düzenlenmiştir

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Antalyada sosyal gruplar var.Facebook üzerinden ihtiyaç oldugu zaman gıda vb yardımı alarak direk ihtiyaç sahibine elden teslim edebiliyorsunuz.Onlar ederse sizin adınıza teslim ediyor ve fotoğraf çekerek sayfada paylaşılıyor.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı
    oinomaos bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

abi kitap yazdım bu nasıl diyorsun halen ya. kurum koymayın aga araya. mehmetcik vakfı şeffafmış mesela ben bilmiyordum bunu ama başka kurumda yoktur öyle zaten.

kitap yazdın niye hala bu nasıl diyorum. demekki yorumun aklıma yatmadı demekki başka fikir de almak istiyorum sen öyle düşünüyorsun diye artık kurum dernek konuşmayacakmıyız. Bu nasıl bir ego. Yorumuna da yorum yapacak olursam bir nebze haklılık payın olabilir ama bu bakış açısı ile alakalı ben yardım yapmak için yardım yapmıyorum sadece Allah rızası önceliğim. Lütfen senin niyetin önemli deyip kendinizi kandırmayın diyorsun ama inanca göre kendimizi kandırmıyoruz din böyle diyor. Artı bir diğer nokta bunları kenara bıraksak bile 100 veriyorsun 10 gidiyor diyorsun (öyledir değildir bilemem) öyle bile olsa sonuçta bir şey gidiyor. Açlıktan öleceklerine bir ekmek dahi buluyorlar. Olsun ulaşsın açlıktan ölmesinler. Bir diğer nokta çalışanlar yüksek maaş alıyor diyorsun madem böyle diyorsun ve iş basit sende yap sende gönüllü ol sayfalarında gönüllü ol bölümü var kayıt yapılıyor. veya iş başvurusunda bulun vs. millet şu ağır işte çalışıyor şu kadar alıyor diye kıyaslama yapmışsın bu her alanda geçerli bir sürü mesleği eğer böyle düşünüyorsan fabrika da ağır işte çalışanla kıyaslar arada baya fark var dersin. Herşey bir yana neden sana yardım yapılmasını engelliyorsun sen istemiyorsan verme deniliyor mu hayır cünkü fikrini söylüyorsun bırak da insanlar da bildiğini yapsın. 

yardımı yardım için yap sevap satın almaya çalışma. "kendi fikrimi söylüyorum"

--------

vakıf olarak nedense benim elim sürekli löseve gidiyor nedense her gönderdiğimde içim rahat oluyor. detayını filan bilmem ama umarım inandığım tarzda bi kuruluştur.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Bunu da bir mürit pmden attı inceledim, konuştum ettim para kabul etmiyorlar direk ayakkabı ve mont 5 - 10yaş arası çocuklar için aklınızda bulunsun

https://www.instagram.com/carsi.kadin1903/?hl=tr

Edit: Ekonomik çocuk mont ve botları satan bir site varsa bildiğiniz yazın dursun kenarda arkadaşlar 

Nikoteen tarafından 18/Ara/18 23:43 tarihinde düzenlenmiştir

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Niçin kimse Ahbap dan bahsetmemiş?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı
    oinomaos bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

abi kitap yazdım bu nasıl diyorsun halen ya. kurum koymayın aga araya. mehmetcik vakfı şeffafmış mesela ben bilmiyordum bunu ama başka kurumda yoktur öyle zaten.

kitap yazdın niye hala bu nasıl diyorum. demekki yorumun aklıma yatmadı demekki başka fikir de almak istiyorum sen öyle düşünüyorsun diye artık kurum dernek konuşmayacakmıyız. Bu nasıl bir ego. Yorumuna da yorum yapacak olursam bir nebze haklılık payın olabilir ama bu bakış açısı ile alakalı ben yardım yapmak için yardım yapmıyorum sadece Allah rızası önceliğim. Lütfen senin niyetin önemli deyip kendinizi kandırmayın diyorsun ama inanca göre kendimizi kandırmıyoruz din böyle diyor. Artı bir diğer nokta bunları kenara bıraksak bile 100 veriyorsun 10 gidiyor diyorsun (öyledir değildir bilemem) öyle bile olsa sonuçta bir şey gidiyor. Açlıktan öleceklerine bir ekmek dahi buluyorlar. Olsun ulaşsın açlıktan ölmesinler. Bir diğer nokta çalışanlar yüksek maaş alıyor diyorsun madem böyle diyorsun ve iş basit sende yap sende gönüllü ol sayfalarında gönüllü ol bölümü var kayıt yapılıyor. veya iş başvurusunda bulun vs. millet şu ağır işte çalışıyor şu kadar alıyor diye kıyaslama yapmışsın bu her alanda geçerli bir sürü mesleği eğer böyle düşünüyorsan fabrika da ağır işte çalışanla kıyaslar arada baya fark var dersin. Herşey bir yana neden sana yardım yapılmasını engelliyorsun sen istemiyorsan verme deniliyor mu hayır cünkü fikrini söylüyorsun bırak da insanlar da bildiğini yapsın. 

yardımı yardım için yap sevap satın almaya çalışma. "kendi fikrimi söylüyorum"

--------

vakıf olarak nedense benim elim sürekli löseve gidiyor nedense her gönderdiğimde içim rahat oluyor. detayını filan bilmem ama umarım inandığım tarzda bi kuruluştur.

Tabi ki de yardım yapmak başta niyet tabi ki insanlara üzüldüğümüz için yapıyoruz Allah rızası kısmı nereye gidiyor gidiyo mu gitmiyor mu kısmı içimiz rahat olsun diye gitmese bile mükâfat var demek yoksa tabi ki de ulaşsın isteriz tabi ki direk olsa daha güzel bu kadar sinir olacak bisi yok bende rastgele gönder mem ama göndermekten te kalmayın diyorum her türlü kazanç var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

param olsa da hayır yapsam, en büyük hayallerimden biri piyangoyu vurup bağış yapmak

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Niçin kimse Ahbap dan bahsetmemiş?

bunu yazan oldu mu diye bakıyordum ki şaşırdım açıkcası

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ateizim derneğide iyi çalışıyor diye biliyorum.

Toplam Hit: 6615 Toplam Mesaj: 50
yemen i̇nsani yardım vakıf