folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hack"E Merhaba Dediginiz An

Hack"E Merhaba Dediginiz An

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Selamünhello,

arkadaslar, kesin sizinde hacke merhaba dediginiz ilginc hikayeleriniz olmustur. Nasil basladiniz? Niye basladiniz?
    Yoksa sizindemi Okeyde Puanlarinizi caldilar? :D (isko)

Veya aranizda hic yakalanma durumuna düsen oldumu?

Ilginc Hikayelerinizi bekliyorum (:

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gXgX
    gXgX's avatar
    Erkek
    Ben 2001 yilinda basladim sonra 2003'e kadar bo$ bo$ gezdim 2003'de HBT acildi ozaman herboku ogrendim sonra HBT kapandi neti biraktim :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    abü 10 yaşındayım mynette chat yapıyordum adamın teki geldi. IP adresini aldım bilgisayarını patlatacam dedi. Ben IP ne diye düşünürken, herhalde kötü bişedir dedim fişi çektim. Sora 3 gün pcyi açmadım. Açınca google'a girdim hack diye arattım. Her şey öyle başladı :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    günde rutin olarak çaldığım 500bin liralarla 4 yıl önce gitmeye başladığım internet cafelerden paso döküman çekmekteydim. bir gün asp diye bir zikim duydum. sora bu sefer paso asp script çekmeye başladım. mmx işlemcide kurduğum pws"de script editleyerek başladım hiç bi skim asp dökümanı okumadan. sora denyoyu keşfettim kendi local serverımı çökerttiğimi hatırlarım :D localimdeki scripte dalmıştım a.q. sora bi gün dedim "ulan bu mdbde her bi mikim saklanıyosa bundan her sitede var. bu scriptleri kullananları bulursam heçkır olabilirem belki" :D velhasıl öle bi site düştüydü elime cafede tam icabına bakicam ceyran gitti iki gün gelmedi. zaten siteyi de unutmuştum. gerçi ogün bugündür hala heçkırcı olamadım emme :D yakalanma durumum çok oldu hala da peşimde bi sikimler dolaşıyo zikicekler bi gece bi sokakta tam olicak aQ

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gXgX
    gXgX's avatar
    Erkek
    Ne guzel baslamis herkes :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MecTruy
    MecTruy's avatar
    Erkek
    Bende Eskiden pc de Cs den başka şey oynamazdım yani internet çok sıkıcı gelirdi sonra bu mynetten sitemynet siteleri gördüm beleş oldunu örendim kendi çapımda uğraşmaya çalıştım bir tane benden yaşça büyük bir abim vardı webmasterlikten anlıordu sitemynete php site kurdurmaya çalışıodum :D:D oda hep başından savuodu ( sonra naladım nie başından savdunuu) sonra sitemynetin html editörü nü kullanarak britneyin resimlerinin olduğu bir site açtım :D (britney hayranıyımdır) günlerden bigün vesselam gine kendi sitemle uraşırken birden dosyalarım kopyalanmaya başladı ve hacked die bir sayfa açıldı ztb o sayfayı görür görmez anında kapattım herşeyi ve hemen şifreleri değiştirdim bi baktım site yerinde duruor ve hala daha çözemedim o hacked sayfası nasıl göründü töbe töbe :D:D ve orda merak s aldım hack nedir olayın a hahahhahahhaha :D:D

Hack forum: https://spyhackerz.org/forum/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazoglux1
    lazoglux1's avatar
    Erkek
    Walla benım siteyi biri kolay gordu caldırlar ama bısı yapamıyorum ne yapacam bılmıyorum sıte ule kaldr...!www.gozde.somee.com

Yaptıklarım Yapacaklarımın Tegminatıdır....! (St_ßy_Yeryzu_Shytani)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    ben kafelerde oyun oynardım,mynete girip maile bakardım,bir de mysitede dandik siteler yapardım.Eve bilgisayar alındı 2 sene önce oyuna devam ettim,56k ile arada girip maillerime bakıyordum bir de güzel hatunlara :).
    1 seneye yakın adsl kullanıyorum.Exploit diye bir nane gördüm önce baktım,aradım taradım.Olmadı basmadı kafa sonra davs kullandım eğlencelik geldi,ama bu mu la,bu kadar mı yani hack dedim :)
    trocan kullandım proagent,o aralar gamze apla dillerdeydi trocanı hazırladım zipleyip gamze full video falan yazıp limewire'a attım.Abaza arkadaşlar bana zorluk çıkarmadı sağolsunlar :)Baktım maile bilgiler geliyor önce zevkliydi ama sonra msn,sitelere üyelik şifreleri falan fistan salakça geldi.Denyoyu kullandım bir ara,benim rakip siteye 20000 üye attım 2 hafta sonra dayanamadı kapattı :)Denyo da sıktı,sonra bu arada visual basic dilini araştırıyordum nedir ne diğilidir diye.Programda bir tuşa verin selam verdiriyordum.Onu görünce heyecanlandım daha sonra da kurcalaya urcalaya öğrenmeye başadım,hala öğreniyorum.Bir kaç tan zararlı mahlukat yazabildim(phpbb bumm,trt1...)Hayat güzel,takılıyoruz işte :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Neymis o zararli maklukatlar?

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    zaman.. benim amerikan nefretiyle büyüdüğüm,ve tam da ikiz kulelerin patladığı zaman :D soora, amerikaya gidip terörislik yapmaya karar verdim, dedim ben nası bomba yapacam, ararken tahribatı buldum :D sora burda hacker oldum :D daha dorusu henüz olamadık ama olacam br gün.. bir gün herkes hacker olacak :P
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Ben Cafede çalışırken ilk kez gördüğüm biri geldi kafeye en ucra masaya gecti bende yeni görünce merak ettim ne yapıyor bu adam sahte lisans kullandıgım akınsoft cafeplustanb ekranını yonetimmi adam msnde bi tonda adam var raha11-12 kişli le toplu konuşma yapıyodu.Bende okuyorum misyonerlik operasyonu falan yazıyodu adam diyodu buralar gitti şuralar gitti sonra bi ton msnde mavi yazı(Link) Siteleri Deface edilmiştir dedi.Bende daha sonra o adamların sitesi uğradım :)Bayada güzel iişler kuran resimleri falan ayetler index güzel olmuştu çok hoşuma gitti.Bende siteye girdim uğrastım falan bi site verdi bana.ftp verdi al İndex at dedi.Bende anlamıyorum index nedir ne işe yarar frontpage yok bende powerpointle bi jpg hazırladım index.jpg powerpointle hazırladıgım için boyutu çok büyük oldu :( yarın saatte siteye upload ettim. Sonrada zaten o siteden vazgecemedim :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 4895 Toplam Mesaj: 33