Hack"E Merhaba Dediginiz An
-
daha baslayamadim vallahi :))
-
yakın bi arkadaşım benim bilgisayara prorat atıp format çektikten sonra prorat neyin nesiymiş diye başladım olan oldu... üzgünüm...
-
abi hepiniz şimdi hekkırmısın ? : )))
-
evet ben hekırım adım ahmet mehmet. mühendisim. çanakkalede oturuyorum. 4 tane çocuğum var. çarşamba akşamı tvde ana haber bültenine konuk oluyorum.
-
şimdi şöle ki amaç:bir arkadaşımın(( kendileri bayan oluyor)) bütün bilgilerini öğrenmek istıodum tahribatla ve hackle tanışana kadar bunun hiç te zor bişe olmayacanı biras kendimi kastıktan sonra her bi haltı yiyebilecemi düşünmüştüm hele bide bu fake mailin revaç ta olduğu zamanlara denk gelince ayrı bi gaz geldi uzun lafın kısası siteleri dağıtmadan önce bunların nasıl yapıldını bilmemin gerekliliğini öğrendim ve şimdilerde web siteleri nası yapıldığı hangi dillerin kullanıldığı
nasıl dosyaların gönderildiği falan fistan kısaca web siteleri ile ilgili her şeyi araştırmaya koyuldum
diğer arkadaşlara da tavsiyemdir anlattığım... -
SONRA ANAMI İSKO.RPİTX BÜYÜK HACKER BECERDİ.SONRA BEN OLMUŞUM. İŞTE ONDAN SONRA BABAMIN YOLUNDAN DEVAM ETTİM
--------------------------------------------------------------------------------
Anamı iskorpitx becerdi.OFFF OFFFFF
Hacke en erken baslayan ilk ve tek lamer :)
Alacakaranlik hayat hikayen çok güzel.
Way Babasına özeniyo :) -
ya ben henüz hack'a nerhaba diyemedim ama demeyi çook isterdim yardım etseniz belki merhaba deriz..
by_hacksaw@hotmail.com -
ilk lamer işim mynette milletin mail adreslerini uçurmayla başladı.(keşke başlamaz olaydı).isko nunkine benzer bir hikaye...
adamın biri bizim arkadaşın mynet şifresini çözüyo sonra nasıl çözer diye kapa patlatlıktan sonra şifreyi çözmediğini mynetbrutus diye programla gizli soruya ulaşıp elimizden almış sonra bizde onunkini alıp hack (ne kadar doğru) işine adım atmış olduk.
biraz zaman geçtikten sonra bu siteyi bulup dökümanlarla çalıştık.
ben ne hackerim ne korsan ben bilgisayar asalağım.... -
Sesli chate takılırdım.O kadar aşk meşk olayları oluyodu ki..gerçek yaşam kadar birbirimizi iyi tanıyorduk ,ben userdim o zamanlar kopy yapmayı bilmezdi millet ben ekranı kaydırırdım sitedeyken baglantımı keser nıckımı uc - ortler hava atardım.Bu bi si.. den anlmayan admin beni kıskandı paso o server ban atıyodu ben de saat bası format: ))Canıma tak edınce bu sıteye Hacked By ruzigar yazdıracagım gerekirse gider dataxi host şirketine silahlı baskın yapar yine index atarım,uyku girmiyodu gözüme sinirden sonra denyoyu buldum ilkin ve online sayısını floodla 20'den 7.000-8000 yapınca ilk defa hacke inandım.: ) ve basladı filim gibi yani
en son siteye index atıp 13 saat kapalı tuttuktan sonra gunde 7-8 saat 1.5 yıl boyunca takıldıgım tek sıteye alayınız serefsızsınız dedım. mık bıraktım hadi eyw.artık korkmayın dseım o da da 2 den fazla yerlı userı var hepsı tanıdık.cıktım, o gun bugundur cok heyecanlı deneyimler yasıyorum sıteler uzerınde kızlardan da oyunlarından da sogudum tek askım sıstemler hack mack kendılıgınden gelıyo kasmanıza gerek yok!
-
alacakaranlik şifresini bir lamere kaptırmış onun daha bir hack hikayesi yok ne yazık ki.Bi de merak edsiyorum böyle bir lamazora şifre kaptırdıktan sonra o nickini kullanmaya devam edecek mi acaba?
Toplam Hit: 4897 Toplam Mesaj: 33