folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hack"E Merhaba Dediginiz An

Hack"E Merhaba Dediginiz An

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    wallahü çok lamer dönemler attlattım :D şincik 2 sene önceydi ssanırsam bi b.ktan haberim yoktu... karı kız kovalardım böle oyun oynardım falam takıldığıım bir site vardı admin arkadaşımdı ben de moddum zati. sorna bir gün siteye 1 girdim ana!! Heykıd bay tomü mekkeyn alltına emesen adrsini de yazmış daldım hemen konuştuk falam o zaman 1inin pcsine girmeyi kafaya takmıştım tomü ile anlaştık sevdi beni :P annatı bir sürü şey biraz işe yaradı ama tam 1 sonuca ulaşamadım sonna google de falan hack arattım pek işe yarar 1şi bulamadım, sonra tommü bişiler annatmaa devam etti 1 kaç guestbook hackledim :D baya zaman geçti elimi ayaımı çekmiştim google 1 şey ararken 1 site gördüm AYT :D 1 baktım daha 150 üyesi var daldım içeri :D her taraftan milliyetçilik fışkırıo dedim ben de miliyetçi heykır olacam. baya takıldım rütbe mütbe verdiler la baktım 6 ay sonra 1-2 kişi hariç herkes benden az şey bilio :D gel şuraya saldıralım diolar oke diom sen saldır ben dışarı çıkacam gelince beraber devam ederiz ama sen bitir dioalr :D dedim türkiyede bu işi götüren başka siteler olmalı ben de onlara katılam... (o sıralar tömü buranın adresi vedi ama site kapalı) sonram cw yi gördüm onnarı da baştan adam sandım ama baktım gövde gösterisi sitemynet dolu dedim bunnar da benim gibi başka bişiyler olmalı dedim mazafaka çıktı :D ruscadan 1şi annamama rağmen sırf takılmışlık olsun die orada gezindim :D sorna tahripat açıldı hele şükür... 1 süre şuursuz gezdim üye olmadan sorna oldum falan işte bölee uzaayıp gitti . arada tabii real_kurd ilen tanışmamız var başka zamana artık :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

İlk Hack Baslamdan Önce Bizim Bu İbne Desginex Hollandada Bi Kızın Bİlgisayarına Girmisti Bende Ona Özendim Ak O Zamanlar İnt Cafedeyiz Sabah Aksam Nese Ben Günde Rahat 20-25 Mail Hack Ediyorum Nese O Zamanki Nickim Bad+Mad Namım Te O Zamanların En Ünlü Hackerlarına Faln Duyulmus Bi Gün Hack Dökümanları Ararken Karsıma Cehennem.Com Diye Bi Site Geldi Sagı Solu Kurcalerken Sql Kriptografi Web Hack Hakkında Baya Bişi Örendim Ama Bi Bok Yapmadım Nedenmi Üşengeçlik Kim Gideceem Admin Girisini Bulcak Ordan sql Deneyecek Nese Aradan Uzun Zaman GEcmesinden Sonra Tahribat.Com Duydum Keske Duymaz Olaydım Bagmlılık Yaptı A.k.

Faln Filan İşte

To Be Or Not To Be
Toplam Hit: 4898 Toplam Mesaj: 33