Hack"E Merhaba Dediginiz An
-
hackden fazla anlamam daha doğrusu fazla anlamak istemiyorum sitelerimn güvenliğini sağlayacak kadar anlayayım bana yeter :)
-
Beni deli eden birçok arkadaşım vardı (1 sene evvele kadar) sen internetten ne anlarsın gibi sinir laflar. Tamam elimize pc geceli cok olmadı ama az sey de öğrenmedim hani..
Bir tanesini tehdit ettim siteni ve mailini hacklerim diye. Dalga yaptı 2 hafta kastım php den (tabi daha oncesi de vardı) kodum index'i. :D
O gün bu gündür o sinir lafları yemiyorum..
Ama bir gün gerçek bir hacker olacağım.. -
Msnde birisi geldi neden konuşma pencelerimi kapatıon dedi vay mk dedim herif gerçekten hecker sona örendik dmsn:D
-
Yurttayiz benim samimi bir arkadas vardi hala var :)..bu eleman adanada bir firmadan pc almis firmanin adi asbim :)...cocuga driver cd lerini vermemislerdi...baya bir terslemislerdi...neyse cocuk geldi bana bulduk internetten driveri indirdik..yukledik...sonra ben firmaya kil oldum zarar verecem dedim...o sirada arastirdim biraz Telnet mevzunu falan kurcaladim...sonra programin adini hatirlamiyorum ama 97yada 98 yiliydi paylasima acik pc lere girmek icin rusca bir program bulmustum...programla ttnet Adana ip leri scan ediyorum bi baktim ASBİM Pc diye yaziyor sans ist eamk :9...oradan daldik ama parola istiyordu sonra..telnetten *pwl yi cagirmistim ...pwl cracker ile decompile edip birkac hesap sifresi gelmisti onlari admin sifresi olarak girmeyi denedim kabul etmisti..sonra c:windows/desltop icersine uyari mesaji seklinde yazdigim bir notepad belgesi birakmistim...adam gibi satis yapin kafamizi bozmayin gibi :)...daha sonra essential ve r3x gibi programlar gelisti...o zamanlar paylasima acik pc lere girince kendimi hack in dorularinda hissederdim :) cocukluk iste :)...boyle basladik yani.
-
Başlamadımki =))
Geçen Denyo Launch'la
bisktire 3-5 Mesaj Yolladım Hepsi Bu :) -
Ben küçükken yani 4 yıl önce herşey dönem ödeviyle başladı;
www.gencbilim.com adresini buldum googleda yaptıım arama sonucu,o zmn daha ben google ne onu bile tam bilmiyom :) neyse girdim ödev indiricem bi baktım üyelik istiyo,üyelikte mail adresi,ben mail ne bilmiyom :D cafedeki abi mynetten alalımmı dedi,ben alalım olur dedim ama içimdende acaba mynet ne diyom :D neyse abi aldı,msne fln kaydoldum arkadaşlar aracılııyla.Zaten biliyomda bu kevin mitnick olayını,msn hack olayını msne başlayınca duydum,mail hacklicem die başladım,hala bi b.k öğrenemedim :P işte biraz html bilgim var,program kullanabiliyom yani lamerim :D işte açıı olan pclere girip not bırakıyom :D Şunu yazıyom
Bilgisayarınızda açık bulunmaktadır,lütfen en kısa sürede kapatınız!!!
İMZA ---RudeboY---
WwW.TahribaT.CoM
Böyle notlar bırakıyom milletin masaüstüne :D işte böyle başladım devam ediyom :) -
euhe rudeboy ben not bırakmadım sana hatırlarsan :P
-
Ilginc. Nerdeyse hepiniz Mynet sayesinde baslamissiniz. Benimde hack hayatim 12 yasinda bir hosting'i hacklemekle basladi :D
fso degil haa -
ilk olarak mail hackten başlamıştım, kendi fake mailimi yazdım mynet için :)
arkadaşımın mynet mail adresini çalmışlar sene 2000 filan tam bilmiyom ben de mynet girişi için fake hazırladım sonra free hosta yönlendi vs vs sonra çalınan adrese yolladım eleman zokayı yuttu sonra mail şifresi cuk diye miaile geldi sonra şifreyi vs değiştirdik oldu bitti işte. hazırladığım fake i hiç nette yayınlamadım ama :) Bir de yıllardır php ile uğraşıyorum arada dayanamayıp indexlediğimz sayfalar oluyor :). -
Real-kurd demişkü;
günde rutin olarak çaldığım 500bin liralarla 4 yıl önce gitmeye başladığım internet cafelerden paso döküman çekmekteydim. bir gün asp diye bir zikim duydum. sora bu sefer paso asp script çekmeye başladım. mmx işlemcide kurduğum pws"de script editleyerek başladım hiç bi skim asp dökümanı okumadan. sora denyoyu keşfettim kendi local serverımı çökerttiğimi hatırlarım :D localimdeki scripte dalmıştım a.q. sora bi gün dedim "ulan bu mdbde her bi mikim saklanıyosa bundan her sitede var. bu scriptleri kullananları bulursam heçkır olabilirem belki" :D
----------------
:D real sen ben misin yoksa ben mi senim :D
Toplam Hit: 4896 Toplam Mesaj: 33