Hacklenme Hikayeleriniz.
-
Bundan 3-4 yıl önce bir firmanın güvenlik danışmanıydım, tüm açıklarını bildirip nasıl kapanacağı hakkında bilgi vermiştim.
Bunun karşılığında hayat boyu sınırsız reseller verdi (halada reseller açık ama verenle itiribatım kopalı çok oluyor) o resellerimde SPY-CX5.org ekliydi DDoS olur ve tembelliğim dolayısıyla kendi aldığım servere transfer etmedim. Artık nasıl olduysa (hostçu büyük ihtimal şifreyi verdi) bir gün siteme girdiğimde "Hacked By" indexini görmemmi çok kötü oldum. Hayatta ilk hacklenişimdi çok kötü bir taddı..
Bir keresindede göt arkadaşa güvenip hiç düşünmeden EXE'yi açmıştım meğersem proratı test ediyormuş neyseki hemen format attım ve şifrelerimi alsada birşey yapacağını sanmıyordum. (PC 630 MHz olduğundan antiyi aktif edemiyordum o zamanlar)
Başkada hiç hacklenmedim çok şükür.
-
edit.
-
bizim hostçunun ortağı hack sitesi açmış sitenin reklamını yapmak için hosttaki sitelerin hepsine index basmıştı
çok gülmüştüm ama hacklenmiştim :D -
Türk rus savaşı sırasında gelen giden dosyanın virüsün haddi yok, araya kaynadım :)
Bir gün içinde önce maili, sonra icq yu sonra msni aldım, sonra hackleyeni hackledim...
Hayatını zikmiştim adamın :D
-
Report Junk E-Mail Report and Block Sender Sign in
New Instant Message Add Messenger Contacts
From : KimEngellemis . C o m Sent : Friday, April 20, 2007 9:52 AM To : istanbulneo@hotmail.com Subject : Msn de Seni Kim engellemiþ merak ediyormusun ? 

| 
| 
|
InboxMerhaba yakaboyu
Msn listende temizlik yapmak istiyorsun ama kimi silip silemeyeceðine emin deðilsin.
Veya Sevgilin, arkadaþýn seni engellemiþ mi merak ediyorsun ama bakamýyorsun.
Heryerden bu bilgilere ulaþmak istiyorsun deðil mi ?Artýk seni kimin engellediðini ögrenmen çok kolay.
www.kimengellemis.com
bütün arkadaþlarýn burdan ögrendi hadi sende gel
KimEngellemis.com güvenli sistemler altýnda sizin bilgilere ulaþmanýzý saðlar.
KimEngellemis.com Group-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HACILAR MÜRİDLER BU MAİL BUGÜN BANA GELMİŞ, HADİ BUYUR BURADAN (:
-
bende şimdiye kadar dışardan gelen yabancı saldırılara karşı hacklenmedim daha ama kendi kendimi çok hackledim amk :D
virüs,worm,trojan,keylogger,backdoor açma amk bilgisayarımı yol geçen hanı yaptım bir ara bi bok olmadıı olan bilgisayarcılar benim sahemde para kazandı tabi bir devre kadar:D
bide 1 msn adresimin şifresini unuttum bu daşşaqlı şifrelere ilk girişimdi öle bir şifre yaptımki hatırlayamıyom :D sonra tabi gizli şifreyi yazmamıştım diğer mail adresini başkasına vermiştim tanımadığım birine ve mailimden oldum :D 4 gb lık bir wordlist ile brute force yöntemi ile kırmaya çalışşmama rağmen bir bok olmadı:D
-
ne mailim, ne acc.larım, ne de bilg.im hiç hacklenmedi..firewall ya da av da kullanmıyorum..bi ara avg kullandım onu da sildim zaten 6.5 gb hdd war 250mb boş alan a.k..win güncellemeleri fln da yapamıyorum dolayısıyla..genelde online virus scannerlar kullanıyorum..rpc de açık herhalde :) hacklerseniz küserim bak :D
-
hımm nasıl hacklendim az önce şalterleri kapattılar birisi bilgisayara şalterleri kapat diye emir verdi sanırım kontaklar attı :)
-
cafedeyiz maile giriyorum msn'de kullangımı mail abi tam girmişim çocukg eldi şifreni gördüm gördüm dior yaw dedim oglum kop git sende mi değitşricen şifreyi çocuga kafa tutuyoz neyse çocuk gitti şfirey değiştire dedim böle rakamlı harrfli bişi yapayım dedim yapış o yapış 1 kere yaptım bi daha giremedim :DD:D: hala bakamıyorum o maile :D:DD:
-
biz 4 kişi açtık birbirimize guveniyoruzda kardes gibiyiz neyse site hack icerikli olcak dediler ben hackden anlamam ben siteye olesine takılıom adminim sonra bi Pasha die adam geldi siteye arkadas yoneticilik vermis ben ondan suphelenıyorum zaten ben sitedeyken hack yedik ben panele girdim sitenin anasayfadaki butun kodları sildim :) adamlar Hacked filan yazmıs zone aldırmadım sonra arkadas siteyi kapadı geçici bi süre sonra server sebebi ile kapandı site ilk site ilk macera :)