folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Hacklenme Hikayeleriniz.

Hacklenme Hikayeleriniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bundan 3-4 yıl önce bir firmanın güvenlik danışmanıydım, tüm açıklarını bildirip nasıl kapanacağı hakkında bilgi vermiştim.

Bunun karşılığında hayat boyu sınırsız reseller verdi (halada reseller açık ama verenle itiribatım kopalı çok oluyor) o resellerimde SPY-CX5.org ekliydi DDoS olur ve tembelliğim dolayısıyla kendi aldığım servere transfer etmedim. Artık nasıl olduysa (hostçu büyük ihtimal şifreyi verdi) bir gün siteme girdiğimde "Hacked By" indexini görmemmi çok kötü oldum. Hayatta ilk hacklenişimdi çok kötü bir taddı..

Bir keresindede göt arkadaşa güvenip hiç düşünmeden EXE'yi açmıştım meğersem proratı test ediyormuş neyseki hemen format attım ve şifrelerimi alsada birşey yapacağını sanmıyordum. (PC 630 MHz olduğundan antiyi aktif edemiyordum o zamanlar)

Başkada hiç hacklenmedim çok şükür.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek

edit.

La vittoria sara nostra !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek
    bizim hostçunun ortağı hack sitesi açmış sitenin reklamını yapmak için hosttaki sitelerin hepsine index basmıştı
    çok gülmüştüm ama hacklenmiştim :D

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Türk rus savaşı sırasında gelen giden dosyanın virüsün haddi yok, araya kaynadım :)

Bir gün içinde önce maili, sonra icq yu sonra msni aldım, sonra hackleyeni hackledim...

Hayatını zikmiştim adamın :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

Report Junk E-Mail
    Report and Block Sender
    Sign in
    New Instant Message
    Add Messenger Contacts
    From : KimEngellemis . C o m
    Sent : Friday, April 20, 2007 9:52 AM
    To : istanbulneo@hotmail.com
    Subject : Msn de Seni Kim engellemiþ merak ediyormusun ?

Go%20to%20previous%20message|Go%20to%20next%20message|Delete|Inbox

Merhaba yakaboyu

Msn listende temizlik yapmak istiyorsun ama kimi silip silemeyeceðine emin deðilsin.
    Veya Sevgilin, arkadaþýn seni engellemiþ mi merak ediyorsun ama bakamýyorsun.
    Heryerden bu bilgilere ulaþmak istiyorsun deðil mi ?

Artýk seni kimin engellediðini ögrenmen çok kolay.

www.kimengellemis.com

bütün arkadaþlarýn burdan ögrendi hadi sende gel

KimEngellemis.com güvenli sistemler altýnda sizin bilgilere ulaþmanýzý saðlar.
    KimEngellemis.com Group

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HACILAR MÜRİDLER BU MAİL BUGÜN BANA GELMİŞ, HADİ BUYUR BURADAN  (:

:) mutluyum, huzurluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

bende şimdiye kadar dışardan gelen yabancı saldırılara karşı hacklenmedim daha ama kendi kendimi çok hackledim amk :D

virüs,worm,trojan,keylogger,backdoor açma amk bilgisayarımı yol geçen hanı yaptım bir ara bi bok olmadıı olan bilgisayarcılar benim sahemde para kazandı tabi bir devre kadar:D

bide 1 msn adresimin şifresini unuttum bu daşşaqlı şifrelere ilk girişimdi öle bir şifre yaptımki hatırlayamıyom :D sonra tabi gizli şifreyi yazmamıştım diğer mail adresini başkasına vermiştim tanımadığım birine ve mailimden oldum :D 4 gb lık bir wordlist ile brute force yöntemi ile kırmaya çalışşmama rağmen bir bok olmadı:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    ne mailim, ne acc.larım, ne de bilg.im hiç hacklenmedi..firewall ya da av da kullanmıyorum..bi ara avg kullandım onu da sildim zaten 6.5 gb hdd war 250mb boş alan a.k..win güncellemeleri fln da yapamıyorum dolayısıyla..genelde online virus scannerlar kullanıyorum..rpc de açık herhalde :) hacklerseniz küserim bak :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    hımm nasıl hacklendim az önce şalterleri kapattılar birisi bilgisayara şalterleri kapat diye emir verdi sanırım kontaklar attı :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    cafedeyiz maile giriyorum msn'de kullangımı mail abi tam girmişim çocukg eldi   şifreni gördüm gördüm dior yaw dedim oglum kop git sende mi değitşricen şifreyi çocuga kafa tutuyoz neyse çocuk gitti şfirey değiştire dedim böle rakamlı  harrfli bişi yapayım dedim yapış o yapış 1 kere yaptım bi daha giremedim :DD:D: hala bakamıyorum o maile :D:DD:

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    biz 4 kişi açtık birbirimize guveniyoruzda kardes gibiyiz neyse site hack icerikli olcak dediler ben hackden anlamam ben siteye olesine takılıom adminim sonra bi Pasha die adam geldi siteye arkadas yoneticilik vermis ben ondan suphelenıyorum zaten ben sitedeyken hack yedik ben panele girdim sitenin anasayfadaki butun kodları sildim :) adamlar Hacked filan yazmıs zone aldırmadım sonra arkadas siteyi kapadı geçici bi süre sonra server sebebi ile kapandı site ilk site ilk macera :)
Toplam Hit: 10253 Toplam Mesaj: 37