Hacklenme Hikayeleriniz.
-
sene bu sene. bi sitemi heyklemişti biri zamanında. warez kullanıyodum tabi. hiç uğraşmamıştım yeni site kodlamaktan o güne kadar da hiç heykenmemiş olmanın verdiği haz ile warez ile devam ediyodum , sonra bi baktım haştıring :D sormuştum sölemedi ipne açığı , karizmayı cizdirdikten sonra, sıfırdan site kodladım . bu sitede, alp ve pesimüst hocamın da katkıları çoktur buradan onlara sevgi ve saygılarımı sunarım :D
-
Buzul un serveri dolayısıyla,
benim sitem hacklenmişti :D
-
Vallaha olaya tam girermi bilmiyorum...lise birdeyken kendimi hacklemiştim.. karısık bir durum aslında x diye bi arkadas sokmustu kafama fikri....baskasının üzerinde denemekten korkmustum kendi üzerimde denedim.. hayatımda adıgım ilk msn adresimi bölece tarihe gömmüş oldum: fazla rezil olmamak için gerisini anlatmak istemiyorum:D
yalnız bu ilk ve son oldu tabii:D
-
hiç bir şeyim heklenmedi benim amca:))
-
İnternetle yeni tanıştığım dönemlerde(1-2ay olmuş) arkadasların msnsini ele geçirmek için hacke merak salmıştım.Bir forumda sunusunu yap sifreni bura yaz hotmail sana istediğinin kişinin msn adresinin sifresini gondersin diye bişe vardı.Ben şüphelendim(hiç birşeyden de anlamıyoruz)olsun bie deneyelim msn adresim elden giderse bende aynısı farkılı adresle millete yaprım dedim.Adres tabiki gitti elimden aynı yöntemi bende denedim mail adresimde 300-350 mesaj vardı bir aralar.birbirine karşıt sitelere girip hadi şunların msnsini hackleyelim falan diyordum millette yiyordu.
-
bi kere antivirüs yüklemeye çalışırken pcim çökmüştü virüsler heryere bulaşmış antivirüs kendini bile silmeye kalktı
pc çöktü yani artık kim haykledi bilmiyorum :)
Toplam Hit: 10238 Toplam Mesaj: 37