Hacklenme Hikayeleriniz.
-
ne hikayeler varmis :)
-
Yıl 2003 kuzenin makinedeyim , açtım 5 haneli icqyu vs (86676) 10 dakika duruyorum neyse profilden birinin siteye giresim tuttu:) kbd girer girmez anladım... Kafede şifreyi değiştirmeye gidene kadar geçen süre max 5 dakikadır icq gitmişti :) O olaydan tam 2 sene sonra yapan adamın 3 tane domainini transfer ettim ne kadar icqsu var aldım eşe dosta dağıttımdı...
Başkada en ufak bir olay gelmedi başıma :) Bunca zaman başına birşey gelmedi diyenlerin haberi yoktur mutlak birşey gelmiştir :) -
@Deca, adami nasil geri buldun?
Ilginc, herkez öcünü almayi basarmis ^^
-
Xursikiden trojan yemiştim bi zamanlar.Pro agentı kllanmıştı ve bende anti virüs yoktu+benim saflığımda eklenince güzel bi trojan yedim:D Ama şimdi eskisi gibi değilim....
-
allaha şükür hacklenmedim daha ama mit peşimde bitane bebenin msn ini hacklemiştim (adamın gizli sorusu ilk arabanız cewabıda toyota ehueheheheueuh) bu yeni adres alıodu dierlerini hacklemiodum ama donduruodum oda hackliom sanıodu bidaha girmiodu :D canına tak etti heralde babasına şikayet etti çocuun babası mit çıktı arklar uyardı dediler takibe aldılar msn i dikkatlı ol die ç.dışı girdim adrese bi suru mail gelmiş giya mail dekireklam linklerine tıklayıp o adrese ip le giriş yaptırıp beni tespit edeceklerdi ama girmedim aq öle kaldı :D 3 ay geçti hala ses soluk yoq :D
-
keyloggerden bir sürü msn ele geçirdim.sc keylogger kulanmıştım.
-
hiç unutmam yıl 2004 ben özel bir şirketin bilgi işlem bölümünde çalışıyorum kendime ait bilgisayarım vardı oradan birçok bilgisayarı yönetiyordum neyse bi cuma sabahı işe geldim pc yi açtım Msn de otomatik olarak açılıyordu msn yi açtıktan bir saat sonra filan tanımadığım bir kişi beni msn sine ekledi baştan tereddüt ettim kabul etsem mi etmesem mi die neyse kabul ettim vatandaş msn ye girdi biraz konuştuk tabi ben kimseden dosya almam msn de zaten şirketin kullandığı firewaller de dosya aktarımını engelliyordu sadece biraz muhabbet ettik elemanla futbol konusunda eleman ben çıkıyorum dedi neyse çıktı o çıktıktan 1 dakika sonra bi baktım msn penceresinin altında " başka bir bilgisayardan msn messengere oturum açtınız tekrar oturum açmak için burayı tıklayın" yazdı birden şok oldum şifremi kırması imkansızdı güçlü bir parola ve gizli soru ile koruyordum msn mi zaten gizli sorumun cevabı sorusuyla çok alakasızdı :D gizli sorunun cevabını msn den senden tüyo alarak alabilir diyeceksiniz ama hiçbirşekilde bundan da taviz vermedim ve benim yedek bir msn adresim daha vardı hacklenen adresim de ona kayıtlıydı. o adresimi açtığımda biraz önce hacklenen adresimin açık olduğunu gördüm tabi herife sordum hemen sen kimsin ulan die herif, biraz önce senle konuşan kişiyim dedi bana şok oldum adresimin şifresini ve gizli sorusunu 1 dakikada değiştirmiş şifreyi veya gizli sorunun cevabını bulması imkansızdı bana trojan keylogger veya hiçbir dosya yollamadan adresimi hacklemesine hala akıl sır erdiremiyorum....
-
Hayatımda sadece 1 kere hacklendim oda hacklenme değilde kahpelikti yıl 2006 bi kızın msnini aldım XSS sağolsun :) kankime küfür ettiği için neyse gel zaman git zaman benim neti evden bi ara kestim daha sonra bu kıza şifreyi verdim bi gir bak filan sana güveniyorum vs.. kız hacklendikten sonra dost olmuştuk şerefsiz gitmiş şifreyi değiştirmiş ama acemi olduğu için g.soruyu değiştirmeyince bende g.sorudan geri almıştım çok pis uyuz oldu anladım onun yaptığını :) Genelde şifrelerim 24 veya 32 haneli yaparım Keepass adlı programda güvenli şifreler üretirim programı herkese tavsiye ederim msn veya hiçbir mailim şuana kadar hacklenmedi hep ben karşımdakine zarar verdim ne kadar çok bilgisayarıma girmeye çalışsalarda Zone Alarm Prodan ve Comodo Firewall Prodan allah razı olsun en küçük bir hack olayı yemedim şerefsizlik dışında aslında güvenliğimi elimde tutmaktan paranoyaklık ruhuma gerçekten çok teşekkür ederim saygılar :P :D
-
Bu sitenin bir üyesi, hatta modu olan 2 madalya sahibi RemotE arkadaşımızın ana sayfada index attığım dediği siteden bana java sokması sonucu olmuştu. Sağolsun sitenin modudur deyip yapmadığım şeyi yapıp siteye bakayım dedim.
Makina kitlendi. Ben anladım bir dalavere olduğunu rene'ye msn den yazdım bu sitede bir durum var diye bana abi eleman bizden dedi.
Tabi almış yüce hekırımız keylogger ftp ye loglamış paşam bir haftasonumu bu sivrizekalılığıyla zehir etmiş oldu. :)
Soktuğu şeyin kodları activex çalıştırıyordu. Makinada da regedite komut yazıyordu
O zaman kızdırmıştı beni ama sonra boşverdim. Ne de olsa hekırımız o bizim :)
Şu bilgileri almıştım.
loc_00401B75: var_08 = &H401090
loc_00401B81: and ecx, 00000001h
loc_00401B84: var_04 = arg_08
loc_00401B87: and al, FEh
loc_00401B8A: arg_08 = arg_08
loc_00401B8F: call edx+04h(arg_08, edi, esi, ebx, fs:[00h], MSVBVM60.DLL.__vbaExceptHandler, ebp)
loc_00401BA4: var_28 = CreateObject("wscript.shell", eax)
loc_00401BAE: call MSVBVM60.DLL.__vbaObjVar(var_28)
loc_00401BB9: call MSVBVM60.DLL.__vbaObjSetAddref("", MSVBVM60.DLL.__vbaObjVar(var_28))
loc_00401BC2: call MSVBVM60.DLL.__vbaFreeVar
loc_00401BE2: var_00000094 = 8
loc_00401C38: call MSVBVM60.DLL.__vbaLateMemCall("", "RegWrite", 00000003h)
loc_00401C50: var_78 = 8
loc_00401CA1: call MSVBVM60.DLL.__vbaLateMemCall("", "RegWrite", 00000003h)
loc_00401CAA: var_04 = 0
loc_00401CB6: GoTo loc_401CC2
loc_00401CBB: call MSVBVM60.DLL.__vbaFreeVar(00401CCCh)
loc_00401CC1: ret
loc_00401CC2: 'Referenced from 00401CB6
loc_00401CC5: call MSVBVM60.DLL.__vbaFreeObj
loc_00401CCB: ret"HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\MICROSOFT\\WINDOWS NT\\CURRENTVERSION\\Winlogon\\Userinit"
"\\WINDOWS\\system32\\userinit.exe"
"HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\System\\DisableRegistryTools")
IP: 72.249.77.148
DNS: karanlikkent.com//info.exe
22ms. -
sene 2002 hack olaylarına yeni yeni başlamıştım eh heves yılarımız üni 1 sınıftayız yapıcak bişeyyok eve net aldık 4 pc yiz oyun oynamaktan sıkıldık napalım ne edelim hack olaylarına dalalım tamam deişk başladık araştırmaya o hack sitesi benin senin derken azbuçuk kaptık bişeyler tabi bu sadece yazıları okumakla diil tabi ilerlettik kendimizi bölümümüz geregi iç li dışlıydı zaten bu konularda neyse elemanın birinin msn nesini patlattık elemanın listesi ful hacker sitelerinin adminleri ve modları vardı tabişimdiki gibi lamer siteler diil satanist imam diye biri vardı adamı taşşaga alak dedik adamla başladık konuşmaya biz adamla dalga geçerken hiç aklımızda yoktu ıp mizi alıcagı ve modeme sızacagı neyaptıysa modemi patlattı 17 netsiz kaldık bu benim için büyük bi deneyimdi sen sen ol tanımadıgın biriyle taşşak geçme:D