

Hadi Birazda Yaratıcılık - Reklam Üretimi
-
Bir kaç kişi reklamcı olmak istediğini söylemiş. Madem öyle bu sıkıcı yaz günlerinde buraya bir tema verelim ; yaratıcı reklamları bekleyelim ?
Birlikte temaya karar veririz. İsteyen söz yazar, isteyen reklam metniyle birlikte komple reklamı yazar, isteyen resim hatta video yollar.
Ne dersiniz ?
edit : eklemeden geçmeyeyim ;
Reklamlar sosyal sorumlulukla ilgili olabilir. Mesela kan bağışı, hayvanlar ayazın su konulması vs.. vs.. ve facebookta bunları paylaşabileceğimiz grup açabiliriz.
Sonuçta ne olacağı belli olmaz, internette biri reklamınıza rastlar ve hoşuna gider... Kullanılır, bir iş kapısı olur vs.. vs..
Benim amacım eğlence ve yaratıcılıktır. En son ilkokulda el işi kağıdı yaptırıyorlardı. Sonra yaratıcılığımızı öldürmeye başladık
-
Turşusunu kurucam.
Son düzenleme !
1- Google groups, facebook ve twitter için bir isme ihtiyacım var.
2- Öncelikli konu çalışması için öneriye ihtiyacım var. En çok hangisi onaylanırsa (fikrinizi belirtin) o seçilip, üstünde çalışmalar yapılacak.
---
-
Zevkle takip ederim reklamdan çok anlamam ama bende gördüklerimi paylaşırım.
-
ben fotoğraf işiyle ilgilenirim hatta kameramanlık dahi yaparım
-
Son zamanlarda ihtiyaç duyulan sosyal sorumluluk projeleri nedir ?
- hayvanlar için su kabı koyma mesela. Gerçekten yardımı olur.
Kızıl ay için kan bağışı geliyor aklıma ama sanırım üstesinden geldiler. Aklınıza gelirse başka ekleyin.
Güzel birşeyler çıkartalım ortaya. Hep beraber. Herkesin yardımına ihtiyacımız var. Beyin fırtınası olur.
--
fikir atölyesi gibi birşey :)
-
madem sosyal sorumluluktan gidiyoruz alkollü araç kullanmayla alakalı bişey geldi aklıma şimdi içki sofrasında adam içkiden son yudumu alır ve hesabı ister. Hesapta içki masrafları, kaza, hastane vs. Masraflar yazar. Adam bunları sesli okur falan
-
bu iş için senaryo ve dialogları yazmak lazım hayal gücü sağlam birileri bu sanaryoyu yaza bilir
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Son zamanlarda ihtiyaç duyulan sosyal sorumluluk projeleri nedir ?
- hayvanlar için su kabı koyma mesela. Gerçekten yardımı olur.
Kızıl ay için kan bağışı geliyor aklıma ama sanırım üstesinden geldiler. Aklınıza gelirse başka ekleyin.
Güzel birşeyler çıkartalım ortaya. Hep beraber. Herkesin yardımına ihtiyacımız var. Beyin fırtınası olur.
--
fikir atölyesi gibi birşey :)
-----------------------------bir yanda bu twilightdaki lavuklardan biri olsun film karesinden bir yanda da hastanede yogun bakimda olan serumlu falan olan yatan biri olsun altinda da
`Bazilarinin gercekden kana ihtiyaci var` yada `kan gercek bir ihtiyactir `yazsin.
Cok ciddi olup insanin icini sizlatan birsey degil ama avrupada artik bole reklamlar daha ilgi cekici ve akilda kalici olmaya basladi.Yani kartalin cocugun olusunu bekledigi fotografin yanina `yardima ihtiyaclari var` yazmak eskisi gibi insanlari etkilemiyor cunku bunun gibi bir cok materyal zaten insanlara acitasyon seklinde islendi.Insanlar artik normal karsiliyor bu yurek yakan yardim dilenen fotograflari.
-
Bu ilik nakli meselesi var ya ufak bir tüp kanla iliğinizin uyup uymayacağı belirlenebiliyordu üniversitelerde böyle bir bilinç oluşturabiliriz. Yeterince farklı yerlerden üyeler mevcut bu bir artı. SWOT analizi yapabiliriz başlangıç olarak.
-
bide radyo programı reklamı geldi aklıma. Karanlık bi ekranda radyo değişcek bu sesler duyulcak sadece sonra reklamı yapılan programda durcak ve dururken karanlıktan beyaz ışık. Işık büyüycek ve en son orman belircek "biz size hayatı dinletiriz" diycek dış ses
-