folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Hadi Birazda Yaratıcılık - Reklam Üretimi

Hadi Birazda Yaratıcılık - Reklam Üretimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

küçük çapta reklam filmi çekimi olursa seve seve oynarım

Allah Türktür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kampanya adı belirlenirse; Reklam metin yazarlığını, Afiş çalışmasını, Tanıtım işini hatta kampanyanın tamamı ile ilgili çalışmalara katılırım

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

ben geçende boş su kabını yalamaya çalışan bi kedi gördüm, cidden içim cız etti

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:
    -----------------------------

ben geçende boş su kabını yalamaya çalışan bi kedi gördüm, cidden içim cız etti

aslında çok iyi bir reklam olabilri burdan. İnsanların duygularına hitap etmek gerekiyor maalesef

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Şöyle yapalım arkadaşlar güzel fikirler var. 

Bir fikir üstünde çlaışırız yada katılım fazla olursa 4-5 kişilik gruplara ayrılırız. Farklı fikirlerde çalışırız. Ortaya çıkan materyalleri diğer gruplarla paylaşırız. Düzelmesi gereken falan yerler olursa halledip ; sonra resimli hale dönüştürebiliriz.

----

1-1.5 senedir reklamcılık, pazarlama ve marka oluşturma ile ilgileniyorum. Sanırım öğrendiklerimide güzelce kullanmaya çalışabilirim.

Muhtemelen facebook'ta bir sayfa açıp oraya afişleri atarız sloganlarla birlikte (ve twitter'da olur). Hatta sözlüklere, bobiler vs.. yada forumlara eklemeler yapabiliriz (hayvanlarla ilgiliyse, hayvan severler forumlarına vs..)

Milleti bilinçlendirmek, kendimizi geliştirmek ve boş zamanımızda yaratıcılığımızı geliştirmek için güzel birşeyler olabilir. Fakat forumdan zor olacak gibi.

Google groups vs..'ye geçmemiz gerekebilir proje zamanında. Nerede yapalım ? Birlikte üretip, birlikte pazarlarız. Muhtemelen CV'nize koyabileceğiniz hoş projeler olacaktır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Şöyle yapalım arkadaşlar güzel fikirler var. 

Bir fikir üstünde çlaışırız yada katılım fazla olursa 4-5 kişilik gruplara ayrılırız. Farklı fikirlerde çalışırız. Ortaya çıkan materyalleri diğer gruplarla paylaşırız. Düzelmesi gereken falan yerler olursa halledip ; sonra resimli hale dönüştürebiliriz.

----

1-1.5 senedir reklamcılık, pazarlama ve marka oluşturma ile ilgileniyorum. Sanırım öğrendiklerimide güzelce kullanmaya çalışabilirim.

Muhtemelen facebook'ta bir sayfa açıp oraya afişleri atarız sloganlarla birlikte (ve twitter'da olur). Hatta sözlüklere, bobiler vs.. yada forumlara eklemeler yapabiliriz (hayvanlarla ilgiliyse, hayvan severler forumlarına vs..)

Milleti bilinçlendirmek, kendimizi geliştirmek ve boş zamanımızda yaratıcılığımızı geliştirmek için güzel birşeyler olabilir. Fakat forumdan zor olacak gibi.

Google groups vs..'ye geçmemiz gerekebilir proje zamanında. Nerede yapalım ? Birlikte üretip, birlikte pazarlarız. Muhtemelen CV'nize koyabileceğiniz hoş projeler olacaktır.

Bana kalırsa (tabi kendi fikrim) bu hayvanlara su verelim tarzında reklam organizasyonu beklediğimiz frekansı vermeyebilir. Buna benzer çalışmalar yapıldı ve hedef buna doydu. Aynı pilavı farklı da pişirsek pilav aynı pilav. O yüzden daha farklı birşey bulabiliriz diye düşünüyorum. Bence herkesin kendisinden bir parça bulabileceği bir nokta olmalı.

Örneğin; gelir dağılımında ki adaletsizliği, trafik terörünü, işsizliği, sosyal medyanın hayatımızı istila edişini (ki bu fikirin üstünde durmak gerek) gibi fikirleri önce belirleyip sonra bu konuda anket yapalım. En çok arzulanan fikirin üstüne bir beyin tsunamisi yapmak daha kolay olur. Bireysel olarak veya 2-3 kişilik gruplar halinde konuya farklı açıdan bakan reklam fikirleri geliştirilir ve yine bu fikirler oylanarak en iyi seviyeye getirilebilir.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam işsizlik, gelir dağılımının adaletsizliği siyasete girer. O yüzden biraz uzak kalalım diyorum. Çünkü farklı farklı görüşlerden insanlar olabilir. Ama ;

- alkollü araba kullanımı,

- Organ bağışı,

- Trafik kurallarına uymanın önemi (ışıklarda geçiyorlar , korno vs..),

- Başkalarının haklarına saygı 

yada özgürlük vs.. gibi bir çok konu bulunabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eeee konu belirlenebildi mi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

bu ülkede hala karnını doyuracak yemek ekmek bulamayanlar var kimsenin umrundada değiller herkesin söylediklerinden farklı olarak biz bunu duyurabiliriz.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

xxjokerxx bunu yazdı:

bu ülkede hala karnını doyuracak yemek ekmek bulamayanlar var kimsenin umrundada değiller herkesin söylediklerinden farklı olarak biz bunu duyurabiliriz.

ne diyon?
Toplam Hit: 3939 Toplam Mesaj: 40