folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Hadi Birazda Yaratıcılık - Reklam Üretimi

Hadi Birazda Yaratıcılık - Reklam Üretimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hemen tanitim afis isine girmisiniz la bi fikir ciksin bi senaryo ciksin ortada bisu yok millet hemen yayina gecti. Biri reklamda oynarim bile demis hey allahim ya :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Konuyu belirleyelim madem ne yapacağız anket mi?

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

z

Bana kalırsa (tabi kendi fikrim) bu hayvanlara su verelim tarzında reklam organizasyonu beklediğimiz frekansı vermeyebilir. Buna benzer çalışmalar yapıldı ve hedef buna doydu. Aynı pilavı farklı da pişirsek pilav aynı pilav. O yüzden daha farklı birşey bulabiliriz diye düşünüyorum. Bence herkesin kendisinden bir parça bulabileceği bir nokta olmalı.

Örneğin; gelir dağılımında ki adaletsizliği, trafik terörünü, işsizliği, sosyal medyanın hayatımızı istila edişini (ki bu fikirin üstünde durmak gerek) gibi fikirleri önce belirleyip sonra bu konuda anket yapalım. En çok arzulanan fikirin üstüne bir beyin tsunamisi yapmak daha kolay olur. Bireysel olarak veya 2-3 kişilik gruplar halinde konuya farklı açıdan bakan reklam fikirleri geliştirilir ve yine bu fikirler oylanarak en iyi seviyeye getirilebilir.

Saygılar

kalınlaştırdığım cümle ilgili aklıma bir reklam fikri geldi mesela şöyle adamın biri istiklal caddesi gibi insan kalabalığı olan bi yere gelsin herkesiz kafası monitör şeklinde olucak ve o kişi insanlara soru sorduğunda monitör sorunun şekline göre cevabını monöre yansıtacak şekilde youtbe vikipedien göstersin ee mesaj ne derseniz insanlar artık yaratıcılıktan ve düşünmekten uzaklaşmış birer sosyal medyanın robotları olmuşlar.

çok saçma olmuş olabilir ne bilim amk aklıma böyle bişi geldi. 

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

otlu (ya da haplı) araç kullananlara karşı da bir şeyler olabilir

(mağdurum)

ulan bir susar mısın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

İlk karede ; evinizin önünde bir sokak köpeğine su bırakırsınız seversiniz ve işe gidersiniz köpek sağlamdır ve susuzluk çekmeyip dinç bir durumdadır.Siz çıktıktan sonra evinize hırsız girmeye kalkar ve köpek olduğu yerden fırlar tabiki bu olayı sezmiştir adamın bacağına yapışır ve adam eve giremeden kaçar gider.

ikinci karede ise ; su kabı koymadığınız halsiz cılız ölmek üzere olan bir köpek siz işe diye  çıktığınızda hırsız evinize rahatça girer ve tüm kıymetli eşyalarınızı çalmaktadır.

"Eğer değerli gördüğünüz şeyleri korumak istiyorsanız, en değerlisini canlıları koruyun..."

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ErotikPanda bunu yazdı:
    Hemen tanitim afis isine girmisiniz la bi fikir ciksin bi senaryo ciksin ortada bisu yok millet hemen yayina gecti. Biri reklamda oynarim bile demis hey allahim ya :)

HErkes fikirleri söylüyor. Çoğunluğun beğendiği birşeyi yapabiliriz.

Ama dediğim gibi önce google groups vs.. ile devam edebiliriz. Çünkü sürekli durumları paylaşabileceğimiz birşey olmalı.

--

Fakat önce güzel bir isim bulmalıyız.

TBT içinde başlayan bir oluşum fakat facebook, twitter, google groups'ta alabileceğimiz güzel bir isim bulalım. 

Grubun amacı : sosyal sorumluluk projelerine destek vermek 

Düzgün bir isim bulursanız hemen açalım sayfaları vs.. Her türlü sosyal medyada oluruz. Güzel birşey çıkabilir ortaya. Ben reklam üretmek üzerine bir iki konu açacağım. Kitapta yazan şeyleri örnekli göstericem. Tabi bulabileceğimiz materyalleri falan paylaşırız.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok hoş olur, bende seve seve katılabilirim.

Mesela başlangıç olarak "medya ve televizyonun insanlar üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerini" tasarlayabilir ve çeşitli vidyolar türetebiliriz.

Ilk olarak bununla başlayalım bence, bunun yanında her ne kadar reklam ve tasarıma yönelsekte televizyon konusunu ilk olarak gündeme getirmiş oluruz.Yaratıcı fikirler çıkabilir.Yada tasarımlar.

https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

güncel karikatür konusu lazımdı bende buraya çadırımı kurdum, çizik..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

aklımda doğayı sev yeşili koru mantığında birşey var. 2 senedir çekemedim. artık yakın zamanda çekicem umarım. o yüzden yazmayayım.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

aklımda doğayı sev yeşili koru mantığında birşey var. 2 senedir çekemedim. artık yakın zamanda çekicem umarım. o yüzden yazmayayım.

http://2.bp.blogspot.com/-CIevZXHNkYo/T0Vnrqmud2I/AAAAAAAAAVo/bO4r08qJSZU/s1600/A%C4%9Fac%C4%B1+Sev.jpg   

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 3927 Toplam Mesaj: 40