Hakkari"De Kürtçe Yazılı Çöp Kutuları
-
hocam nerde okudun herhangi bi resim falan varmı herhangi bir kanıt
-
Prizma fazla ileri gitme anlatmak istediğini anlatamıyorsun banlanırsın rejim düşmanlığından...
-
Prizma bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Sen kimsin ki Atanın sölediği lafa ırkcı lafı diyon ? Sen nerenin adamısın.
Senin 7 sülalende Atatürkün ayakkasındaki toz kadar para edecek adam var mı acaba !
-
Chass bunu yazdı:
hocam nerde okudun herhangi bi resim falan varmı herhangi bir kanıt
-----------------------------http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12228700.asp
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1125690

Yeterlimi? Yetmez Diyosa Geri kalan herşey için Google...
-
fox sabah haberlerinde izlemiştim bende.katil olmamak elde değil...
-
bayzin bunu yazdı:
Prizma bunu yazdı:
-----------------------------Sen kimsin ki Atanın sölediği lafa ırkcı lafı diyon ? Sen nerenin adamısın.
Senin 7 sülalende Atatürkün ayakkasındaki toz kadar para edecek adam var mı acaba !
atatürk bir yanlış yaptı yaptı diye herkes o yanlışımı yapması lazım..iyi ozaman atatürk karıyı boşadı durmayın sizde boşayın.. içki içerdi hadi hepbaraber içelim
hangi rejimden bahs ediyorsunuz. koca 650 yıllık resjime sünger cekip. cumhuriyet kuruldu. ve 85 yılıdr zar zor ayakta duran, dilini dinini ırkını milletini bir kalemde silen rejim öylemi !
Allah aşkına okadar sahiplendiğin atatürkün medeni bilgiler
adlı eserini okudunmu yada duydunmu hic ? bence oku bunu da bak bakalım atatürk ne demiş. kudan kuruya kulaktan dolma saldırma.rejime karsı durmak değil bu. rejimi ırckılığa dönüştürende sorun var.. en basitinden 1921 ana yasasını oluşturan atatürk değilmiydi.. ki bu 1921 ana yasasında bütün herkes kardeştir. herkes eşit haklarda dır ibaresini atatürkün ölümünden sonda değiştirenler kimlerdi..
atatürk yaşasaydı ülkede kemalist diye gecinen kac adamı darda sallanıdırıdı kesitiremessiniz.
atatürke sahip cıkmak böy höt demekle olmuyor. sahip cıkacaksan koyduğu kanunları ölümünden sonra değiştirmeyeceksin..
benim 7 sülalemde deki öyle adamlar varki, Atatürkün kac ordusunda görev almıs onca komutan.. kaç nişane duruyor enazından benim süalalm kökenim bellii..
sen 7 süllalani bırak bir kac dededen öte kütüğünü araştır bakalım.. nerden cıkacaksın.
-
Ahh Turgut Özal ahhh. zamanında saddam bunlara acımazken aldın içeri.. şimdi senin yüzünden benim verdiğim vergilerle benim ülkemde adamlar gerizekalı işlerle uğraşıyorlar...
bunları yapan oranın yerli kürtleri değil ha.. zamanında saddamın bombalarından kurtulmak için ülkeye giren şerefsizlerin birçoğu..
sana ne kardeşim sen niye acırsın bırak yaksın adam... -
1921 yasasını dtp liler çok söyler oldular son günde. sadece 1921 değil bak 1924 anayasasıda yapıldı cumhuriyet yıllarında.Devrimler yapıldı.
resimdeki fotoğraf pkk rengine benzemesi de şaşırtmadı...
özal almadı özala ab emir verdi öyle aldı. şimdiki gibi ab emir veriyorr tirt açılımı yapıyor.şehit anasıyla pkklı soysuzun anası bir tutulması fiyaskoları çıkartılıyor. aklı sıra diyalogla bişey yapacağını sanıyorlar. anca teslimiyetçi olurlar taviz verirler.
Bu topraklar 1091 yılından beridir Türk yurdudur. öylede kalacaktır.Bu Memleket tarihte Türktü ve ebediye Türk kalacaktır M.Kemal Atatürk.
ya teslim olacaklar yada hepsi ölecek >Osman Pamukoğlu.
-
Sinir olmayın
Kötü kadın çocukları işte(a.....duğumun partisi)
Oyla getirsen siz olmasanızda sizin eşiniz dostunuz.Köyden mahalleden akrabağlarınız. Türk milleti ceza çekmedikce anlamıyor.Ceza çekeceler.Kredi kartları benzinzamlar çifçinin durumu fındık.HEpsi aldı başını gitti simdiye kadar tutmalarının tek sebebi senaryo üretilebiliyordular ergenekon polis asker savcı...çiftci.....Artık bütün sektörlerle tartışma çıkardılar.Heryeri özelleştirdiler.Artık kıvırçakları tek şey yeni ergenekon dalgası.Bi zamandan sonrada halkın gözü açılır birdahaki seçimden sonra olmazlar....
Dahada açılmazsa o zaman hak ediyoruz....
Not:Hiçbir türk devleti savaşla yıkılmamıştır.Hepsi iç savaş ve özerklik isteyenlere verilen haklar sonrasında yıkılmştır.MEsela osmanlı devleti.İlk hak istediler kapitilasyon istedi azınlıklar sonra ayaklandılar.Şimdide aynı durum var.İlk hak istiyorlar yonetim istiyorlar sonra ayrılmak isteyecekler...
-
@Prizma
Sen kimsinki Atatürk'ü ırkçılıkla suçluyorsun ! Atatürk ırkçı biri olsaydı Türk kökenli olmayan herkesi kapı dışarı ederdiki diyosunki Atatürk'ün ordusunda yer almış akrabalarım vardı bence senin akrabaların ATATÜRK'ün ordusunda değil ARAP ve İSRAİL'in ordusundaydı eğer varsada o kişiler şimdi olsaydı bu sölediklerin yüzünden yüzüne tükürürdü.Atatürk herkes eşit haklara sahip olacak demesindeki şeyi bile kendinize göre çekip ülkeyi böldürmeye yönelik hareketlerinize katıyosunuz.Ne cümleleri nerelere çekiyorsunuz ! Atatürk'ün ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' sözünün içerisinde türkü,kürdü,lazı,çerkezi,boşnağı,lazı yani TÜRK VATANDAŞI olan herkes var.Ama size Atatürk öyle bir anlatılıyorki onun o sözleri öyle bi çekiştirilip anlatılıyorki işte böyle örümcek kafalı bireyler olarak yetiştiriyorsunuz.Ama sende kabahat yok sana bunları böyle anlatanın ben ta amına koyayım.
konuyada gelicek olursak bence bu daha iyi hallerimiz daha kötü günler bizi bekliyor olucak 5 yıl içerisindede bu gidişle ülkeyi bölücekler artık hükümet değişse bile gerçekten ülkeyi çok yıprattılar 30 senedeki belkide hiç yapılmayacak yanlışları 1 yıl içerisinde yaptılar ülkemiz çok kötü bir duruma sürükleniyor..