Hakkari"De Kürtçe Yazılı Çöp Kutuları
-
ülke 3-5 çapulcuya teslim olduya içim kan ağlıyor
-
pkklıya miting gibi cenaze..
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=164351&cat=200&dt=2009/08/10
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
svs bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
svs bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------sabrımızı taşırmasınlar.
kürtsen kürt nolmuş yani, işkembenizde kalsın etnik kimlik, Türkiye vatandaşı değilim derler mi derler...onlar uşak uşak.köle.
cahile sormak gerek Misaki milli sınırları neyle çizildi, kanla. 7düvele ağzının payını vermişiz. haddinizi bilin.
benim kanımla artistlikmi taslıyon
pek kaygusuz bi adama benzemiyon gerçi adamada benzetemedim
böle ilk seferden kırıcı aşağılayıcı yorumlar yapma
fikrini söle kim tutmuş seni halktan ne istiyonn kürtten ne istiyon git yapabiliyosan asıl başlarına yap artistliğini
burda meydanı boş bulup konuşmakla olmaz
konu hakkında ki görüşüm zararsız bi durumdur
almanyada çimlere basmayın yazısının türkçe yazılması gibi bişey
ne yani şimdi almanlar türk nufusu fazla çimlere basmayın yazısıda türkçe yazıldı diye türkleree tuvalet temizlikçileri köleler falan filan gibi hakerettemi bulunacaklar
sürçü lisan ettiysem affola
-----------------------------kimsenin kanıyla artislik yaptığımız yok ! Bu ülkeyi kuran büyük önderin kurduğu ülke ilelebet yaşayacaktır diyorum.
Adam olup olmadığım sana mı kaldı ?
kürtten istediğimiz bişey yok. tek istediğimiz bu ülkede 25 yıldır bölücülük yapan pkk soysuzlarına destek vermemeleri.
Bu ülke hepimizin bölücülük yapıyorsan bu ülkenin ekmeğini yiyorsa hala bir gün ihaneti yiyeceklerdir bi yerden.
Başbakan İnönü saat 18.00 sularında Florya Köşkü'nde Atatürk'ü ziyaret etmiş:
Başbakan İnönü saat 18.00 sularında Florya Köşkü'nde Atatürk'ü ziyaret etmiş:
- Hayırdır İsmet... Habersiz geldin.
- Paşam, azınlıklar meselesi... Konuyu Meclis'e getireceğiz... Ne diyorsunuz?
- İsmet bugün geç oldu... Yarın sabah erkenden gel, konuşalım.
İnönü çıkınca Atatürk "bütün görevlileri" toplamış:
- Sadece laleler kalsın... Bahçedeki diğer bütün çiçekleri sökün, atın... Derhal.
İsmet Paşa sabah gelmiş, bahçenin "halini" görmüş ve "görevlilere" sormuş:
- Ne oldu böyle?
- Gazi Paşa Hazretleri emrettiler, söktük.
Başbakan İnönü, Cumhurbaşkanı Atatürk'ün odasına girmiş:
- Paşam, bahçenin durumu nedir?
- Azınlıkları söküp attım İsmet.
İnönü "anladım" dercesine başını öne eğmiş:
Atatürk:
- İsmet, ben "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünü boş yere söylemedim... Kendini Türk hisseden herkes bu vatanın öz evladı... Ben hayatta olduğum sürece bu böyle bilinsin... Ve sakın azınlıklar ile ilgili bir kanun çıkarılmasın.
Anlamayanlara ve Anlamak istemeyen Zeka Özürlülere inat!!!
NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE !!!!
anladım koçum anladımm anladım anlamasına yaaa....
daha neler neler anladım ne oldugunu anladım öteside yok
peygamber efendimiz Hz.Muhammet Mustafa (sav) mekke yi fethettiğinde sahabiler şöyle demiş
ey Allahın resulu bize yurdumuzda zulm eden medineden göç etmemize sebep olan imansızlara ne yapalım
emredin hemen cezalandıralım diye öneriler gelmiş
peygamber efendimiz de şöyle cevap verir
hayır onlara zorlama getirmeyin belki onlar iman etmedi ama onlardan olan nesiller içinde iman edecekler olabilir
işte anlayış farklılığı
ben anlayacagımı anladım buda anlamak isteyene...
-----------------------------nerden koçun oluyoruz? çakalmısın nesin ?
af çıkartılsın pkkya istersen ha? 40 bin şehidin kanı sızlamaz sana göre? giden 500 milyar tl hesabını kim soracak?
biz bilmiyormuyuz bu senaryolar 1924lü yıllardada Atatürke dayattıklarını emperyalistlerin ve Atatürkün elinin tersiyle reddettiğini? aynı emperyalist zihniyet bugün gelmiş teslimiyetçi zihniyete aynısını emrediyor...
peygamber efendimizin düzeniyle yürüseydi işler bunlar olmazdı bile..1 insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş olur zaman katiller
dağdaki eşkiya silahı bırakacak Türk yargısına adaletine teslim olacak. bu kadar basit.
pkk soysuzlarının artık görev süreleri doldu bunu da iyi biliyoruz. dağda gezmeyle bişey yapamayacaklarını anladılar.
şimdi bize masal anlatmaya mı sıra geldi? bunu mu aşılamak istiyorlar. 25 yıldır terörist bebek katilleri tertemiz olacak şıpverdi diye ha?
Öldürmeyi kendinde hangi siyasi sebeple hak görüyorsan, devlet seni idam etmek için kendinde niye hak görmüyor. diye sormak gerek?
dağdaki eşkiya silahı bırakmadığı sürece açılım maçılım triska...
kürt sorunu fiyasko asıl amaç ab nin emri pkk sorunu yapıp eşkiyaya af çıkarma hevesidir.bu oyuna düşenler haindir.
sen ne affından ne senaryosundan bahsediyosun kime ne anlatıyosunn
sanki ben zıt bişey iddaa etmiş gibi etmişsem kürt değil pkk 'lıyımdır zaten bunun ayrımına varın artık
benim derdim ne siyaset ne pkk ne terör ben kürtlüğüme laf geldiği sürece tartısırım
-
artık bu konuda diyecek birşey kalmadı değerli müritler , doğu toprakları yeni bir ülke olmaya hazırlanıyor hükümette bunun yeşil ışığını çoktan yaktı. askeri mücadele hezimetle sonuçlanmıştır , siyasi ve kültürel mücadelede kaybedilmiştir.
BİR BÜTÜN OLARAK GÖRÜLEN HER ÜLKE DE TEK BİR KİMLİK VARDIR, KENDİNİ ÜLKENİN PARÇASI OLARAK GÖREN TOPLUM FARKLI KİMLİK / DİL PEŞİNDE KOŞMAZ - kürt ve Türk kardeş falan da değildir ki Türk ve Türk bile kardeş değildir , bu saçmalıklara inanıp bu netice için emeği geçen herkese teşekkür ederiz(!)
halaa başımıza neyin geldiğine ayılamamışız ya ben ona üzülüyorum sadece, halaa bir kürt tanıyorum çok iyi insan diye durumu bireysele indirip savunmaya çalışacak denyolar mevcut - mevcut ne kelime milyonlarca . LAN ! ülke bütünlüğü derken tüm kürtler ibnedir orospuçocuudur mu dedik de , bir kürt var tanıdık süper bi insan diyon ??? Aç kulağını da dinle bi kere , ayrılıkçı isyanlar tarihten beri hep var ve hep olmuştur burada ki olay da farklı birşey ilk kez yaşadığımız birşey değildir ama mal olduğumuzdan olayı bireysele indirip demogoji ile kendi bacağımıza kurşun sıktık. Türk ve kürt dediğin anda olay bitmiştir zaten , eninde sonunda gergin kumaştaki bir çentik gibi ilerliyecek ve iki parça olacaktır. Bu ülkede tek bir kimlik vardır fikrinin ne olursa olsun arkasında durmak zorundaydık . BAKINIZ!! amerika seksenbin etnik köken var ancak hepsi AMERİKALI yada RUS ÇİNLİ ALMAN İNGİLİZ bölünmeden ayakta duran tüm ülkeler içlerinde N tane etnik / dini vb grup barındırır ancak ulus kimlikleri TEKTİR ! Biz hatayı TÜRK ve KÜRT diyerek çoktan yaptık artık teröristle savaşsan ne savaşmasan ne , türk & kürt kardeştir / düşmandır desen ne demesen ne ...
Ayrılıkçı isyan tarihten bu yana iki şekilde biter ya haritayı çizersin yeniden - bizim AKP hükümetinin yapacağı gibi - yada halkı ezersin çin in uygurları, rusun çeçenleri israilin filistini ezdiği gibi , halkın direnme gücünü belini kırarsın , aman diler ve işler tatlıya bağlanır(!) tarih böyle işler , kardeşiz demekle kardeş olunmaz
artık osman paşada gidişatı durduramaz , testi çoktan kırıldı anlayacağınız bundan sonra ne yapabiliriz ona bakmak gerekiyor bu süreci örneğin yunanistanın Türk devletinden ayrılması gibi , barışcıl medeni ve karşılıklı mübadeleler ile atlatabilecekmiyiz ? ki bana kürtle medeni kelimeleri yanyana gelecek gibi gelmiyor , yoksa şehirlerde çatışmalar , katliamlar fln gibi iğrenç olaylarmı yaşayacaz ?? Hadi kürdistanınız var orda defolun gidin İSTANBULDAN dediğimiz de ne olacak ??? AmerikaKürt Partisi hükümeti baştayken İstanbuluda söküp götürürler, 15. açılımları olarak
bu millet halaa tahamül ediyorsa , yani kıçına sokulmuş şemsiye açılmaya çalışırken bile , artık millet falan olma bilincimiz bitmiştir , geçmiş olsun şindi çıkıp kimse nutuk atıp ne mutlu bilmem ne demesin , kıçı kırık teröriste yenildin geri çekiliyorsun , askeri olduğu kadar iktisadi , siyasi, kültürel ve diplomatik olarak .
al sana kürt açılımı MK!!