folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hakkari"De Kürtçe Yazılı Çöp Kutuları

Hakkari"De Kürtçe Yazılı Çöp Kutuları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    ülke 3-5 çapulcuya teslim olduya içim kan ağlıyor

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

pkklıya miting gibi cenaze..

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=164351&cat=200&dt=2009/08/10

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    svs bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:
    svs bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:

sabrımızı taşırmasınlar.

kürtsen kürt nolmuş yani, işkembenizde kalsın etnik kimlik, Türkiye vatandaşı değilim derler mi derler...onlar uşak uşak.köle.

cahile sormak gerek Misaki milli sınırları neyle çizildi, kanla. 7düvele ağzının payını vermişiz. haddinizi bilin.

benim kanımla  artistlikmi taslıyon

pek  kaygusuz  bi  adama  benzemiyon  gerçi  adamada  benzetemedim

böle  ilk  seferden  kırıcı  aşağılayıcı  yorumlar yapma

fikrini  söle  kim  tutmuş  seni   halktan ne istiyonn  kürtten ne istiyon    git  yapabiliyosan  asıl   başlarına  yap  artistliğini 

burda  meydanı  boş  bulup  konuşmakla  olmaz 

konu  hakkında ki  görüşüm  zararsız  bi   durumdur 

almanyada   çimlere   basmayın yazısının     türkçe  yazılması  gibi  bişey

ne  yani  şimdi  almanlar   türk  nufusu  fazla    çimlere  basmayın yazısıda  türkçe  yazıldı  diye   türkleree  tuvalet   temizlikçileri    köleler   falan  filan   gibi hakerettemi  bulunacaklar 

sürçü  lisan  ettiysem  affola

kimsenin kanıyla artislik yaptığımız yok ! Bu ülkeyi kuran büyük önderin kurduğu ülke ilelebet yaşayacaktır diyorum.

Adam olup olmadığım sana mı kaldı ? 

kürtten istediğimiz bişey yok. tek istediğimiz bu ülkede 25 yıldır bölücülük yapan pkk soysuzlarına destek vermemeleri.

Bu ülke hepimizin bölücülük yapıyorsan bu ülkenin ekmeğini yiyorsa hala bir gün ihaneti yiyeceklerdir bi yerden.

Başbakan İnönü saat 18.00 sularında Florya Köşkü'nde Atatürk'ü ziyaret etmiş:

Başbakan İnönü saat 18.00 sularında Florya Köşkü'nde Atatürk'ü ziyaret etmiş:
    - Hayırdır İsmet... Habersiz geldin.
    - Paşam, azınlıklar meselesi... Konuyu Meclis'e getireceğiz... Ne diyorsunuz?
    - İsmet bugün geç oldu... Yarın sabah erkenden gel, konuşalım.

İnönü çıkınca Atatürk "bütün görevlileri" toplamış:
    - Sadece laleler kalsın... Bahçedeki diğer bütün çiçekleri sökün, atın... Derhal.

İsmet Paşa sabah gelmiş, bahçenin "halini" görmüş ve "görevlilere" sormuş:
    - Ne oldu böyle?
    - Gazi Paşa Hazretleri emrettiler, söktük.
    Başbakan İnönü, Cumhurbaşkanı Atatürk'ün odasına girmiş:

- Paşam, bahçenin durumu nedir?
    - Azınlıkları söküp attım İsmet.
    İnönü "anladım" dercesine başını öne eğmiş:

Atatürk:

- İsmet, ben "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünü boş yere söylemedim... Kendini Türk hisseden herkes bu vatanın öz evladı... Ben hayatta olduğum sürece bu böyle bilinsin... Ve sakın azınlıklar ile ilgili bir kanun çıkarılmasın.

Anlamayanlara ve Anlamak istemeyen Zeka Özürlülere inat!!!

NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE !!!!

anladım koçum  anladımm    anladım  anlamasına  yaaa....

daha neler  neler  anladım  ne  oldugunu  anladım    öteside  yok

peygamber   efendimiz   Hz.Muhammet Mustafa (sav) mekke yi  fethettiğinde   sahabiler   şöyle  demiş

ey  Allahın resulu  bize  yurdumuzda zulm eden medineden  göç  etmemize sebep olan imansızlara ne yapalım

emredin hemen  cezalandıralım  diye  öneriler  gelmiş

peygamber  efendimiz  de şöyle  cevap verir

hayır  onlara  zorlama  getirmeyin  belki onlar  iman  etmedi  ama  onlardan  olan nesiller  içinde  iman  edecekler  olabilir

işte  anlayış  farklılığı  

ben anlayacagımı anladım buda anlamak isteyene...

nerden koçun oluyoruz? çakalmısın nesin ?

af çıkartılsın pkkya istersen ha? 40 bin şehidin kanı sızlamaz sana göre? giden 500 milyar tl hesabını kim soracak?

biz bilmiyormuyuz bu senaryolar 1924lü yıllardada Atatürke dayattıklarını emperyalistlerin ve Atatürkün elinin tersiyle reddettiğini? aynı emperyalist zihniyet bugün gelmiş teslimiyetçi zihniyete aynısını emrediyor...

peygamber efendimizin düzeniyle yürüseydi işler bunlar olmazdı bile..1 insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş olur zaman katiller

dağdaki eşkiya silahı bırakacak Türk yargısına adaletine teslim olacak. bu kadar basit.

pkk soysuzlarının artık görev süreleri doldu bunu da iyi biliyoruz. dağda gezmeyle bişey yapamayacaklarını anladılar.

şimdi bize masal anlatmaya mı sıra geldi? bunu mu aşılamak istiyorlar. 25 yıldır terörist bebek katilleri tertemiz olacak şıpverdi diye ha?

Öldürmeyi kendinde hangi siyasi sebeple hak görüyorsan, devlet seni idam etmek için kendinde niye hak görmüyor. diye sormak gerek?

dağdaki eşkiya silahı bırakmadığı sürece açılım maçılım triska...

kürt sorunu fiyasko asıl amaç ab nin emri pkk sorunu yapıp eşkiyaya af çıkarma hevesidir.bu oyuna düşenler haindir.

sen ne  affından ne senaryosundan  bahsediyosun kime  ne  anlatıyosunn

sanki ben zıt bişey iddaa  etmiş  gibi   etmişsem   kürt  değil pkk  'lıyımdır   zaten  bunun  ayrımına  varın artık  

benim  derdim ne  siyaset ne  pkk  ne  terör  ben  kürtlüğüme  laf   geldiği  sürece  tartısırım

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

artık bu konuda diyecek birşey kalmadı değerli müritler , doğu toprakları yeni bir ülke olmaya hazırlanıyor hükümette bunun yeşil ışığını çoktan yaktı. askeri mücadele hezimetle sonuçlanmıştır , siyasi ve kültürel mücadelede kaybedilmiştir.  

BİR BÜTÜN OLARAK GÖRÜLEN HER ÜLKE DE TEK BİR KİMLİK VARDIR, KENDİNİ ÜLKENİN PARÇASI OLARAK GÖREN TOPLUM FARKLI KİMLİK / DİL PEŞİNDE KOŞMAZ - kürt ve Türk kardeş falan da değildir ki Türk ve Türk bile kardeş değildir , bu saçmalıklara inanıp bu netice için emeği geçen herkese teşekkür ederiz(!)  

halaa başımıza neyin geldiğine ayılamamışız ya ben ona üzülüyorum sadece, halaa bir kürt tanıyorum çok iyi insan diye durumu bireysele indirip savunmaya çalışacak denyolar mevcut  - mevcut ne kelime milyonlarca . LAN ! ülke bütünlüğü derken tüm kürtler ibnedir orospuçocuudur mu dedik de , bir kürt var tanıdık süper bi insan diyon ???  Aç kulağını da dinle bi kere , ayrılıkçı isyanlar tarihten beri hep var ve hep olmuştur burada ki olay da farklı birşey ilk kez yaşadığımız birşey değildir ama mal olduğumuzdan olayı bireysele indirip demogoji ile kendi bacağımıza kurşun sıktık. Türk ve kürt dediğin anda olay bitmiştir zaten , eninde sonunda gergin kumaştaki bir çentik gibi ilerliyecek ve iki parça olacaktır. Bu ülkede tek bir kimlik vardır fikrinin ne olursa olsun arkasında durmak zorundaydık . BAKINIZ!! amerika seksenbin etnik köken var ancak hepsi AMERİKALI  yada RUS ÇİNLİ ALMAN İNGİLİZ bölünmeden ayakta duran tüm ülkeler içlerinde N tane etnik / dini vb grup barındırır ancak ulus kimlikleri TEKTİR ! Biz hatayı TÜRK ve KÜRT diyerek çoktan yaptık artık teröristle savaşsan ne savaşmasan ne , türk & kürt kardeştir / düşmandır desen ne demesen ne ...

Ayrılıkçı isyan tarihten bu yana iki şekilde biter ya haritayı çizersin yeniden - bizim AKP hükümetinin yapacağı gibi - yada halkı ezersin çin in uygurları, rusun çeçenleri israilin filistini ezdiği gibi , halkın direnme gücünü belini kırarsın , aman diler ve işler tatlıya bağlanır(!) tarih böyle işler , kardeşiz demekle kardeş olunmaz  

artık osman paşada gidişatı durduramaz , testi çoktan kırıldı anlayacağınız bundan sonra ne yapabiliriz ona bakmak gerekiyor bu süreci örneğin yunanistanın Türk devletinden ayrılması gibi , barışcıl medeni ve karşılıklı mübadeleler ile atlatabilecekmiyiz ?  ki bana kürtle medeni kelimeleri yanyana gelecek gibi gelmiyor , yoksa şehirlerde çatışmalar , katliamlar fln gibi iğrenç olaylarmı yaşayacaz ?? Hadi kürdistanınız var orda defolun gidin İSTANBULDAN dediğimiz de ne olacak ???  AmerikaKürt Partisi hükümeti baştayken İstanbuluda söküp götürürler,  15. açılımları olarak 

bu millet halaa tahamül ediyorsa , yani kıçına sokulmuş şemsiye açılmaya çalışırken bile , artık millet falan olma bilincimiz bitmiştir , geçmiş olsun şindi çıkıp kimse nutuk atıp ne mutlu bilmem ne demesin , kıçı kırık teröriste yenildin geri çekiliyorsun , askeri olduğu kadar iktisadi , siyasi, kültürel ve diplomatik olarak .

al sana kürt açılımı MK!!  

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 10540 Toplam Mesaj: 65