folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hamam Böcegi(Kara Fatma)

Hamam Böcegi(Kara Fatma)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cehennem kaçkını pis mahluklar bu aralar evi sarmış durumda odada bi tane gördüm hemen eşyalarımı toplayıp evin salonuna yerleştim tam kurtuldum derken kefereleri yine kapı kenarında gördüm . huzur falan kalmadı bi görünce sanki topu üzerime çıkmış hissi hergün yatarken türlü pozisyonlar. bu yaratıklardan kurtulma yolları neler? ilaç aldım ilacın üstünde salsa yapıo herifler bi kurtuluş yolu lazım =)

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Daha etkili ilaçlar var hocam . Dip bucak girmen gerek . bide böyle yuva gibi ilaçlardan var marketlerde bi tanesi girio içine , sonra üzerine zehir yapışıo sonra diğerlerinin yanına gidince onlarıda öldürüomuş denemende fayda var .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Hamam-Bocekleri-88858/

konusundaki yorumum :)

gece terliği giyiyom aniden banyonun ısını acıyom sağa sola zıplıyom en az 2-3 tane ölüo  :D  cesetleri orda bırakıyom ibret olsun diye  karıncalarmı alıyo kendilerimi gidiyolar sabaha 1 tane yada 2 tane kalıyo diğeri mechul :D

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Hocam o hayvanları öldürürsen daha çok cogalırlar ölünce yumurtalarını bırakıyor ilaçlatman lazım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

fıs fıs ilaçları dene :) karanlıkta ortaya çıkarlar , kağıttan tahtaya  ne bulurlarsa yerler, çok çabuk yayılırlar .tatarramazan la zamanında msnden savaş tatikleri geliştirirdik hey gidi hey :).Bence odaya gir ışığı kapat  belki ses filan yaparlarsa indirirsin terlikle , dikkat et çok hızlıdırlar.

....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

kardes bu radyasyona bile bağışıklığı olan canlılar benimde uzun yıllar boyunca basıma musallat oldular inan öyle banyo ışığını açıp 2-3 tanesini asfalt kıvamına getirmek ile yok olabilecek türden şeyler değil bunlar geniş çaplı ilaçlama teknikleri ile baş edebilirsin ancak.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

hacım ben de müzdariptim bu dertten, hatta bunları koloni şeklinde yakalardım ama dedim sizi yok edecem, inanırmısın bilmem 2 senedir tek bir karafatma göremedim evde hepsi yok oldu, ya 1 tane bile olmazmı, yok kardeşim hepsi yok oldu, müthiş memnunum tavsiye ederim.

ürün şu, maksimum 1,5 ay sonra hepsi yok oluyor öyle markette satılan şeylerden değil yurt dışından ithal, şu adresten sipariş vermiştim.

Türkiye'nin Haşere İlacı Cafaran - En Etkili Böcek İlacı

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

onların yuwalarını bul bi güzel domestos dök sonra yawrularını ez etrafta kalanlar içinde raid in kapsülleri war 6 tane 6 ay garantili onları koy mutfak dolabı altına buzdolabına odalara ws bak bakalım kalıomu bitane ,)

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Heryerim kaşınmaya başladı okuyunca nerden girdim konuya ak :|

Altan naptın oğlum :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UnutkanKronik
    kronik
    kronik's avatar
    Erkek

evi ateşe ver : | yada komple evi ilaçla.güçlü bi zehir fln yaptır kökünü kurut pezemenglerin.hatta sağlam bi zehirle yaptır ki uzun bi süre hiç bi haşere yanaşamasın eve..

bi gece karanlıkta mutfağa girmiştim birini çıplak ayakla ezdim aq dansöz gibi kaçıyo koydum kafasına terliği ölmedi kanadı mı arkasında bişe koptu hala kaçıyo 2. darbeyide indirdim öylece geberdi.

Tanrı bizim yanımızdaysa, onların yanındaki kim?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu kadar iğrenç, dayanıklı, çevik haşeratın bir de uçan versiyonu olduğunu geçen sene gördüm. Herşeyleri gelişmiş. Biraz da dış görünüşe baksalar iyi olacak. Bir kere görmek hayattan soğutuyor.

λ
Toplam Hit: 8942 Toplam Mesaj: 51