Hamam Böcegi(Kara Fatma)
-
bi keresinde gece mutfaga gittiğimde gördüm ki annem şekerliğin kapagını açık unutmuş iki tanesi şekerliğin içinde yakalambaç oynuyodu..
-
öldürüyosanız tamamen soylarını kurutun sonra kurtulanlar gidio toplanıyo biyerde bilimsel araştırmalar filan yapıyorlar sizin kullandığınız ilaca karşı bağışılık geliştiriyorlar.aq şerefsizleri gün geçtikçe gelişiyorlar. valla eğitimde ve bilimde 1 numaralar. gerilla taktiklerini bayağı bir geliştirdiler eziyosun ters dönüp ölü takliti yapıyorlar orda bırakırsan öldü diye hemen ayaklanıp kaçıyor şerefsizler. Yurtta azmı uğraştım monitörün ışığına filan geliyorlardı çıldırıyodum valla:)
-
off ulan zmanında çok çektim.site zamanında tüm dairelere ilaçlattıda şimdi bişi kalmadı. kara fatma için geçiş noktalarına tuzak yemler var ::Ç raidin. koy ondan alayı toplanıo başına. geberip gidiolar sonra. olmadı çıkış noktalarına kökünü kazıtmak için arkadaşın dediği gibi yapışkan gibi bi zehir var. koy üstünden geçen obur herifede bırakıo boylece ondan ona. alayı geberior. denemelisin
-
beyler raid falan bunlar standart yöntemler, markette satılan şeyler standart etkisiz şeylerdir,
size denenmiş bir ürün söylüyorum, 2 yıldır tek bir tane bile görünmedi evde.
CAFARAN
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Heryerim kaşınmaya başladı okuyunca nerden girdim konuya ak :|
-----------------------------Harbi aq :|
-
adaş genemi :D bak bak orda pc nin altındah emen :D
-
Irkçılığı bu kadarına pes doğrusu!
İnsanlar ve kara fatmalar yıllardır evlerini, odalarını, yiyeceklerini vs. bilumum şeylerini paylaşıyorlar, paylaşıyoruz,
Gün gelmiş ekmeğimizi paylaşmışız, gün gelmiş tuvaletimizi paylaşmışız,
Bence birazda bu gözle bakmak lazım, açılım yapmak lazım, eğer varsa imkanın evinin küçük bir odasının tapusunu kara fatmaların üzerine yap...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Irkçılığı bu kadarına pes doğrusu!
İnsanlar ve kara fatmalar yıllardır evlerini, odalarını, yiyeceklerini vs. bilumum şeylerini paylaşıyorlar, paylaşıyoruz,
Gün gelmiş ekmeğimizi paylaşmışız, gün gelmiş tuvaletimizi paylaşmışız,
Bence birazda bu gözle bakmak lazım, açılım yapmak lazım, eğer varsa imkanın evinin küçük bir odasının tapusunu kara fatmaların üzerine yap...
-----------------------------abi adamın üzerine gitme yahu sende :D :|
çok tırsar o fatmadan :D
-
bi kedi al eve türetenini kurutur..
-
ekmek parcaciklari ve buna benzer artiklarin evin hic biryerinde olmamina dikkat et haci..