Hangi Modemi Kullanıyorsunuz?
-
Merhaba, bu modemlerle ilgili 3. Konum oldu, ama halen karar verebilmiş değilim :(
İstediğim modemde aradığım özellikler;
-uzatılmış garanti
-qos desteği ( internet kullanımı hatti zorlayacak kadar çoğaldığında, aygıtlara eşit olarak dağıtsın kimse kimseyi mağdur etmesin )
-sağlam bi wireless kapsama alanı ( got kadar evden ceksin, ama bahcede otururken de cambazlık yapmayayım ( 2. Kat ) )
- 7/24 açık kalmaya dayanıklı olsun
-güzel bi web arayuzu olsun / hic denk gelmedim ama mesela total anlik hizi ve pclerin anlik hizini gosterse, toplam dl/ul miktarlarini loglasa falan cok fantastik olur )
Tavsiye edeceginiz baska ozellikler?
(Bütçe olarak max 150-200tl lütfen) -
al olum al sana modem TP-Link Td-w8951nd mis :D
-
DRYTEK ÜSTÜNE MODEM TANIMAM 2820N

-
hacı ben 5 yıldır bunu kullanıyom daha banamısın demedi 7/24 açık :D halen çalışıyo :D

-
ben evde bitane kullanıyorum komşunun evinde duruyor o 4.katta ben birinci yani aramızda 2 daire var belli noktalardan bağlanabiliyor notebookla gelen biri dediğin özellikler var mı tam bilmiyorum. 7/24 açık gerçi sonradan küçük bi fan taktırdım ona. markası incaydı galiba
-
Nasıl taktırdın fanı? Kendinden fanlı modem varmi :D
-
ben bundan kullanıyom hacı 60-65TL falandı o bütçe çerçevesinde bunun yanından geçmeni tavsiye etmem ama :)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Nasıl taktırdın fanı? Kendinden fanlı modem varmi :D
-----------------------------
-
uplayıverelim bi
-
Shawn bunu yazdı:
-----------------------------al olum al sana modem TP-Link Td-w8951nd mis :D
-----------------------------bendede aynısı var len :)
-
serhat8102 bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben 5 yıldır bunu kullanıyom daha banamısın demedi 7/24 açık :D halen çalışıyo :D

-----------------------------bende 7 yılldır kullanıyom bı kere takıldı onda hardrest yaptım sorunsuz calsıyo