Hangi Modemi Kullanıyorsunuz?
-
fox89hakan bunu yazdı:
-----------------------------serhat8102 bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben 5 yıldır bunu kullanıyom daha banamısın demedi 7/24 açık :D halen çalışıyo :D

-----------------------------bende 7 yılldır kullanıyom bı kere takıldı onda hardrest yaptım sorunsuz calsıyo
-----------------------------Aynen benimde 7 yıllık modemim. laptop alıp wireless e geçince mecburen kaldırdım ama geçen birine ödünç verdim hala canavar gibi.
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------
Huaweı HG521 kullanıyorum ama hocam hiç tavsiye etmem açıkcası sinyal gücü az :)
-----------------------------ben bu modemi üretenleri sikeyim afedersiniz. hayatımda bu kadar saçma bi cihaz görmedim. gördüğünüz yerde kaçın uzaklaşın hemen oradan.
günde 10 defa parmaklamaktan usandım. net kullanımda değilse iddle konuma mı geçiyor napıyor anlayamadım :| bağlantıyı sonlandırıyor.
smile rt205 vermişti onu ttnet e bağlamak için firmwarenin kırılması lazım onla uğraşıyorum şu aralar.
-
Tp link son modellerini tercih ebebilirsin ama cisco falanda iyidir. Birde zyxel lerde yeni modeller var kablosuz da iyi çeksin diyorsan 10 cm anten veya sonradan takılabilecek bir modem alırsan rahatlarsın.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------systemexp bunu yazdı:
Huaweı HG521 kullanıyorum ama hocam hiç tavsiye etmem açıkcası sinyal gücü az :)
-----------------------------ben bu modemi üretenleri sikeyim afedersiniz. hayatımda bu kadar saçma bi cihaz görmedim. gördüğünüz yerde kaçın uzaklaşın hemen oradan.
günde 10 defa parmaklamaktan usandım. net kullanımda değilse iddle konuma mı geçiyor napıyor anlayamadım :| bağlantıyı sonlandırıyor.
smile rt205 vermişti onu ttnet e bağlamak için firmwarenin kırılması lazım onla uğraşıyorum şu aralar.
-----------------------------Evet hocam sinyal sorunu var haklısın ama 6 ay boyunca acıktı ve kendisini kapattığımı görmedim birde sonradan anten eklemiştim sinyal sorununu azda olsa ortadan kaldırdım ama net kopması hatta sorun varsa oluyordu onun haricinde birşeyle karşılaşmadım.
-
rido59 bunu yazdı:
-----------------------------Hybris bunu yazdı:
-----------------------------systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Evet hocam sinyal sorunu var haklısın ama 6 ay boyunca acıktı ve kendisini kapattığımı görmedim birde sonradan anten eklemiştim sinyal sorununu azda olsa ortadan kaldırdım ama net kopması hatta sorun varsa oluyordu onun haricinde birşeyle karşılaşmadım.
-----------------------------Yakında değiştireceğim zaten çok bıktık ikidebir internet kesiliyor , lan kablosunu takıp çıkarıyorum düzeliyor bi acayip cihaz gerçekten bende anlayamadım :|
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------linksys'in yeni ve baya özellikli yüksek bi modelini kullanıyorum, hiç memnun değilim, tavsiye etmiyorum. sinyal problemleri yaşıyorum, bunun yanısıra aynı ağ üzerinde başka modemlerden daha yüksek ping veriyor.

linksys'in bu yassı modellerinden uzak dur, eski tip çift renk kasalı (siyah-mavi) olanları taş gibidir yalnız, bulabilirsen parana kıy al rahat edersin.
-----------------------------kanalı sabitle cahnnel 6,11 gibi otomatik anten ayarlarını 24 dbi, 7 dbi şeklinde sabite al, 802 11b,g,n varsa bg ye, bu ayarlardan sonra tekrar kullanım durmun ne olacak bakalım
-
Draytek ten şaşma. ADLM modemin türkiyede ağababalarındandır.