Hangi Modemi Kullanıyorsunuz?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------şu airtieste olan özellik ilgimi çekti, harddiski usb modemi yazıcıyı falan modeme takıyorsun ağdaki tüm pclere paylaştırıyor
-----------------------------usbsi olan birçok modelde var o usbnin amacı zaten ağda toplu yazıcı ve dosya paylaşımı. tavsiyem wan özelliği olan bi modem al o da nedir tplink gayet hoş cihazlar usb girişine 3g model takıp onu wireless ten lan dan paylatırabiliyorsun fiyatıda 100 küsür bişeydi
umarım bütün ihtiyaçlarını karşılar ki bence fazlasıyla..
-----------------------------Hacım QoS var mı? bi de tp-link dandik diyorlar + çekim gücü düşükmüş. Özellikler çok iyi ama.. Ne dersin? Bi de 1tblık falan hdd'leri destekler mi bunlar?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------şu airtieste olan özellik ilgimi çekti, harddiski usb modemi yazıcıyı falan modeme takıyorsun ağdaki tüm pclere paylaştırıyor
-----------------------------usbsi olan birçok modelde var o usbnin amacı zaten ağda toplu yazıcı ve dosya paylaşımı. tavsiyem wan özelliği olan bi modem al o da nedir tplink gayet hoş cihazlar usb girişine 3g model takıp onu wireless ten lan dan paylatırabiliyorsun fiyatıda 100 küsür bişeydi
umarım bütün ihtiyaçlarını karşılar ki bence fazlasıyla..
-----------------------------Hacım QoS var mı? bi de tp-link dandik diyorlar + çekim gücü düşükmüş. Özellikler çok iyi ama.. Ne dersin? Bi de 1tblık falan hdd'leri destekler mi bunlar?
-----------------------------
1*bilmiyorum2*pek dandik durmuyo
3*bilmem ki..
1 tb baya yaptın sende nabcan 1 tb yi? özelliklere bak qos olmalı bu denli özellik olan bi alette
http://www.tplink.com/tr/products/details/?categoryid=218&model=TL-MR3420
varmış qos
-
airties memnunum
-
tplink candir.
airties haricinde her mali kullanabilirsin..
linksys lere bi bak..
-
Cisco ve Microsoft Sistem eğitimi almış biri olarak kendi tecrübelerime istinaden.Network Sistemleri üzerine CISCO'dan başkasını tanımam.
Ben kendi evimde Cisco Modem Kullanıyorum çok stabil,çok çok hızlı ve rahat çalışıyor üstelik 7/24 hiç kapanmadan üzerinde envani çeşit özellik mevcut.Yani bir networkçunun ihtiyacı olan herşey Cisco ürünlerinde mevcut.Haa biraz diğerlerine nazaran %20 - %30 daha pahalı ama hakediyor, helal hoş olsun.
Şiddetle Tavsiye ederim.
bunun üzerinede gidip başka bir marka alırsan
Şiddetle Kınarım :D:D
-
-
Linksys modemi Sonicwall firewalla bridge edip kullanıyorum. ( http://www.sonicwall.com/us/products/TZ_215.html )
yani modemin sadece donanımını kullanıyorum, sonicwallın paneli ve yazılımı guzel herseye izin veriyor
Ama ortalama kullanıcı için cok gereksiz bir cozum =)
-
Airties RT205 kullanıyorum 4-5 yıldır elektrik gitmediği sürece açıktır 7/24.
Sadece güç düğmesi ya arktan yada tozdan dolayı elektriği geçirmiyordu. Uçlarını kısa devre ettim. Lehimledim.
Taş gibi çalışıyor :D
-

Kullanmış olduğum modem airties 5452 tavsiye ederim sıkıntı olduğunda adamlara ip adresini veriosun modeminin içie girip işlemleri kendisi yapıyorlar :) rt210 modemle birlkte aynı anda kullanıorum yayını genişletmk için rt 210 eski olduğu için tam özellklerini kullanamıyorum fakat modem çok güzell hakkını veriyor :)
-
zxyel oneririm.