folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Hangi Modemi Kullanıyorsunuz?

Hangi Modemi Kullanıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

Noneyim bunu yazdı:

şu airtieste olan özellik ilgimi çekti, harddiski usb modemi yazıcıyı falan modeme takıyorsun ağdaki tüm pclere paylaştırıyor

usbsi olan birçok modelde var o usbnin amacı zaten ağda toplu yazıcı ve dosya paylaşımı. tavsiyem wan özelliği olan bi modem al o da nedir tplink gayet hoş cihazlar usb girişine 3g model takıp onu wireless ten lan dan paylatırabiliyorsun fiyatıda 100 küsür bişeydi 

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-mr3420-300mbps-n-3g-router/productDetails.aspx?productId=bd100590&categoryId=410

umarım bütün ihtiyaçlarını karşılar ki bence fazlasıyla..

Hacım QoS var mı? bi de tp-link dandik diyorlar + çekim gücü düşükmüş. Özellikler çok iyi ama.. Ne dersin? Bi de 1tblık falan hdd'leri destekler mi bunlar?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:

şu airtieste olan özellik ilgimi çekti, harddiski usb modemi yazıcıyı falan modeme takıyorsun ağdaki tüm pclere paylaştırıyor

usbsi olan birçok modelde var o usbnin amacı zaten ağda toplu yazıcı ve dosya paylaşımı. tavsiyem wan özelliği olan bi modem al o da nedir tplink gayet hoş cihazlar usb girişine 3g model takıp onu wireless ten lan dan paylatırabiliyorsun fiyatıda 100 küsür bişeydi 

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-mr3420-300mbps-n-3g-router/productDetails.aspx?productId=bd100590&categoryId=410

umarım bütün ihtiyaçlarını karşılar ki bence fazlasıyla..

Hacım QoS var mı? bi de tp-link dandik diyorlar + çekim gücü düşükmüş. Özellikler çok iyi ama.. Ne dersin? Bi de 1tblık falan hdd'leri destekler mi bunlar?

1*bilmiyorum

2*pek dandik durmuyo

3*bilmem ki..

1 tb baya yaptın sende nabcan 1 tb yi?  özelliklere bak qos olmalı bu denli özellik olan bi alette

http://www.tplink.com/tr/products/details/?categoryid=218&model=TL-MR3420

varmış qos

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

airties  memnunum

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

tplink candir.

airties haricinde her mali kullanabilirsin..

linksys lere bi bak..

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cisco ve Microsoft Sistem eğitimi almış biri olarak kendi tecrübelerime istinaden.Network Sistemleri üzerine CISCO'dan başkasını tanımam.

Ben kendi evimde Cisco Modem Kullanıyorum çok stabil,çok çok hızlı ve rahat çalışıyor üstelik 7/24 hiç kapanmadan üzerinde envani çeşit özellik mevcut.Yani bir networkçunun ihtiyacı olan herşey Cisco ürünlerinde mevcut.Haa biraz diğerlerine nazaran %20 - %30 daha pahalı ama hakediyor, helal hoş olsun.

Şiddetle Tavsiye ederim.

bunun üzerinede gidip başka bir marka alırsan 

Şiddetle Kınarım :D:D

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Linksys modemi Sonicwall firewalla bridge edip kullanıyorum.  ( http://www.sonicwall.com/us/products/TZ_215.html )

yani modemin sadece donanımını kullanıyorum, sonicwallın paneli ve yazılımı guzel herseye izin veriyor

Ama ortalama kullanıcı için cok gereksiz bir cozum =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Airties RT205 kullanıyorum 4-5 yıldır elektrik gitmediği sürece açıktır 7/24.

Sadece güç düğmesi ya arktan yada tozdan dolayı elektriği geçirmiyordu. Uçlarını kısa devre ettim. Lehimledim.

Taş gibi çalışıyor :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

ab

Kullanmış olduğum modem airties 5452 tavsiye ederim sıkıntı olduğunda adamlara ip adresini veriosun modeminin içie girip işlemleri kendisi yapıyorlar :) rt210 modemle birlkte aynı anda kullanıorum yayını genişletmk için rt 210 eski olduğu için tam özellklerini kullanamıyorum fakat modem çok güzell hakkını veriyor :) 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

zxyel oneririm.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 6985 Toplam Mesaj: 48